Östsvenska Handelskammaren

Utöka din styrelsekompetens med styrelseutbildning

Certifiera dig som professionell styrelseledamot med utbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet. Utbildningen vänder sig till dig som vill få grundläggande kunskaper och vill utvecklas i ditt styrelsearbete. Utbildningarna sker i Linköping och Norrköping.

I samarbete med Styrelseakademien Östsverige erbjuder vi styrelseutbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet SME i Linköping och Norrköping. Med våra många års erfarenhet av att utbilda styrelseledamöter, kan vi tillsammans leverera dig de allra bästa förutsättningarna för ditt fortsatta styrelsearbete – och ett spännande nytt nätverk.

Om utbildningen

Rätt fokus i styrelsearbetet SME ger dig grunderna och verktygen, så att du på ett professionellt sätt kan bidra till att utveckla ditt bolags lönsamhet och prestation på lång sikt. Du lär dig hur styrelsen och dess arbete kan struktureras och du får med dig verktyg som hjälper dig i detta arbete.

Du kommer efter avsluta utbildning ha möjlighet att certifiera dig som styrelseledamot med ett teoretiskt prov för att erhålla Styrelseakademiens certifikat i styrelsearbete. Certifiering ger dig en unik kvalitetsstämpel som är meriterande när ägare och valberedningar söker styrelse­ledamöter. Utbildningens innehåll och certifieringen är godkänd av ecoDa, European Confederation of Directors Associations.

Som medlem i Östsvenska Handelskammaren erhåller du medlemspris på utbildningstillfällen av Rätt fokus i styrelsearbetet SME i Linköping och Norrköping. 

Vem går utbildningen?

Utbildning riktar sig till dig som är vd, ägare eller ledare som vill förbättra samspelet med sin styrelse. Den passar även dig som redan är styrelseledamot eller blivande ledamot som vill bidra till ett framgångsrikt styrelsearbete.

Möt tidigare kursdeltagare

Bild på Camilla Einarsson som gick en av Östsvenska Handelskammaren och Styrelseakademins styrelseutbildningar i Linköping under 2022.

citat-till-styrelseutbildningar Jag valde att gå styrelseutbildningen för att få ett förtydligande i förväntningar på min roll som vd i ett ägarlett bolag. 

Camilla Einarsson
Vd
Åtvidabergs Takvåningar

Elisabeth Falk har gått Handelskammarens styrelseutbildning.

citat-till-styrelseutbildningar Utbildningen överträffade mina förväntningar bland annat för att den var engagerande på ett sätt jag inte föreställt mig. 

Elisabeth Falk
Kommunikationskonsult och delägare
Falk & Roth Kommunikation

Carl-Fredrik Hammarbäck gick styrelseutbildning hos Handelskammaren

citat-till-styrelseutbildningar Det var en mycket bra blandning av deltagare från företag i olika storlekar och utvecklingsstadier, vilket gav oss väldigt intressanta diskussioner. 

Carl-Fredrik Hammarbäck
Group CFO
UMS Skeldar

4,6 av 5 i betyg

4.6/5

Utbildningen fick ett snittbetyg på 4,6 av 5 under 2022. Hela 100 procent av kursdeltagarna kan dessutom rekommendera utbildningen till andra personer vilket är ett återkommande resultat.

Kommande styrelseutbildningar

1 oktober, 2024

Styrelseutbildning Norrköping

Kraven på företags styrelsearbete ökar. Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt medel för...

19 november, 2024

Styrelseutbildning Linköping

Kraven på företags styrelsearbete ökar. Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt medel för...

Kontakt

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Relaterat innehåll

Kalender

Välkommen till vår kalender! Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar som...

Kontakt på Östsvenska Handelskammaren

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...