Östsvenska Handelskammaren

Få expertstöd för din internationella affär

Hos Östsvenska Handelskammaren finns allt stöd du behöver för att lyckas med din internationella affär. Oavsett om du planerar att expandera till nya marknader, söker nya kontakter och partners, eller behöver hjälp med komplexa handelsprocedurer, är vårt team av experter redo att bistå dig.

Bild på Östsvenska Handelskammarens logotyp hängandes på fasaden LINK Business Center.

Med vår breda erfarenhet av internationella affärer och ett omfattande partnernätverk kan vi hjälpa till med alla dina frågor och utmaningar. Låt oss guida dig genom de olika områden där vi erbjuder rådgivning.

Upptäck våra tjänster för marknadsanalys, affärskontakter, etablering och handelsprocesser.​

Professionell marknadsanalys för ökad insikt och framgångsrik expansion

Vi hjälper dig med allt från specifika frågeställningar till omfattande marknadsanalyser. Med vår hjälp får du tillförlitligt underlag för att utforma en framgångsrik internationaliseringsstrategi för ditt företag. Vi gräver djupt in i marknadstrender, konkurrenssituationen och kundbeteenden för att ge dig den information du behöver för att fatta välgrundade beslut.

Identifiera, utvärdera och kvalitetssäkra dina affärskontakter och partners

Att hitta pålitliga och framgångsrika affärskontakter och partners kan vara en utmaning. Men oro dig inte, vi är experter på att hjälpa företag som ditt att navigera genom denna process. Vi arbetar aktivt med att identifiera potentiella distributörer, agenter, kunder eller leverantörer åt dig. Genom en noggrann utvärdering och kvalitetssäkring av dessa kontakter säkerställer vi att du samarbetar med rätt partner som kan bidra till din framgång på den internationella marknaden.

Framgångsrik etablering på nya marknader med vår vägledning

Kanske är det redan dags för din företagsetablering på en ny marknad? Vi är här för att vägleda dig genom denna process och maximera dina möjligheter till framgång. Genom vårt nära samarbete med lokala partners kan vi erbjuda omfattande stöd i praktiska frågor som rör bolagsbildning, anställning och juridik. Du kan lita på vår expertis för att undvika hinder och snabbt komma igång med din verksamhet på den nya marknaden.

Optimerade handelsprocesser för effektiv import och export

Import- och exportprocesser kan vara komplicerade och kostsamma om de inte hanteras korrekt. Vår rådgivning täcker tekniska frågor och dokumenthantering för att säkerställa smidiga import- och exportprocesser. Vi analyserar dina befintliga rutiner och erbjuder en genomlysning av processerna. Baserat på detta tar vi fram en åtgärdsplan och implementerar nya rutiner för att optimera och säkra kostnadseffektiva handelsprocesser. Med vårt stöd kan du fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand om de tekniska detaljerna.

Internationell rådgivning med Emma och Martin

citat-till-styrelseutbildningar Tillsammans med våra gemensamma nätverk så tror jag att vi kan vara en bra support i företags expansion.

Martin Henningsson
Västsvenska Handelskammaren

Så går det till:

Kontakta oss på Östsvenska Handelskammaren för att ta reda på mer – din nyckel till en lyckad internationell expansion.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av att veta mer så kontaktar vår kollega Emma Meijer, projektledare Internationell Handel dig för att hitta en tid för att prata vidare.

Kommande event inom Internationell Handel:

26 september, 2023

Spara pengar med olika tullförfaranden

Välkommen till en halvdagsutbildning där du lär dig om möjligheterna att spara pengar genom att...

30 september, 2023

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...

17 oktober, 2023

Tulldagen i Malmö

Tulldagen är ett heldags arrangemang för dig som arbetar med tull, internationell handel och transportfrågor....

Kontakt

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

Relaterat innehåll

Internationell handel

Östsvenska Handelskammaren har många medlemsföretag som importerar och exporterar och vi genomför...

Handelsdokument

Östsvenska Handelskammaren utfärdar handelsdokument som förenklar din internationella handel. Handelskammaren legaliserar ursprungscertifikat,...