Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Avonova Hälsa AB

https://www.avonova.se/
Läs mer

Vi erbjuder tjänster inom företagshälsa och ledarutveckling som hjälper organisationer att bli mer hållbara.

The Nordic Soda Company AB

http://ekobryggeriet.se/
Läs mer

The Nordic Soda Company AB / Ekobryggeriet AB erbjuder ekologisk dryck under varumärkena The DirtWaterFox Brewery och Nordic Tonics. Att tillverka ekologisk läsk är svårt. Därför är vi i dagsläget i stort sett ensamma i kategorin svensktillverkad ekologisk läsk.Vi har med dagens upplägg en produktionskapacitet på runt 3 000 000 flaskor årligen. örutom att driva ett framgångsrikt företag genom att använda den erfarenhet, de kontakter och den kunskap vi har så är vårt mål att hitta nya sätt att ge tillbaka till världen. Vi lever efter devisen ”A THIRD TO THE WORLD”. Det betyder att vi ger tillbaka en tredjedel av bolagets vinster till miljön eller människor som behöver hjälp.

Läs mer

Parageras vision är att vara den mest kompletta HR-leverantören i Östergötland, genom att vägleda er mot ett utvecklande ledar- och medarbetarskap, de mest affärsmässiga HR-processerna och att attrahera de främsta kandidaterna till er rekrytering

Löparäventyret AB

http://loparaventyret.se/
Läs mer

Inspirationsföreläsningar och hälsokoncept riktat mot företag och dess anställda. Frida Södermark är elitsatsande ultralöpare och författare som brinner för att få folk i rörelse och att dela med sig av idrottsliga strategier - applicerbara på alla plan i livet. Ordnar även resor och event.

Taxi Nyköping Oxelösund AB

https://www.taxinyox.se/

Läs mer

Illustrationer och grafisk formgivning

Digitalsnack AB

https://digitalsnack.se/
Läs mer

Digitalsnack Social mediebyrå startades av två drivna entreprenörer som tyckte social mediebranschen behövde en förändring. Vi ville ge företag mer konkreta och lättillgängliuga verktyg för att lyckas med sin närvaro på sociala medier. Idag hjälper vi företag i hela Norden att effektivisera arbetet och öka effekten av sociala medier genom föreläsningar, utbildningar, strategiarbeten och hantering av social mediekanaler. Vi driver också en av Sveriges största Social medie podcast under samma namn.

DYNAmore Nordic AB

https://www.dynamore.se/en
Läs mer

DYNAmore Nordic är dedikerade att tillhandahålla verktyg till ingenjörer för att utveckla deras produkter genom simulering och därmed minska kostnaden och utvecklingstiden och samtidigt öka innovationen inom företaget. DYNAmore Nordic säljer, undervisar, stöder och utvecklar programvaran samt tillhandahåller ingenjörstjänster.

Kudos Branding & Design

https://kudosbranding.se/
Läs mer

Kudos Branding & Design är en varumärkes- och designbyrå. Vi hjälper små & medelstor företag att nå bättre lönsamhet genom skarpa strategier och träffsäker design. Vi kan hjälpa till med allt från logotyper, förpackningar och trycksaker till kampanjer, analyser och strategier samt digitala kanaler.

Nordic Exhibitions & Events AB

http://www.nordicexhibitions.com/
Läs mer

What we do We create meaningful, interactive and immersive experiences that will leave a lasting impression on visitors long beyond the exhibition itself. The company Nordic Exhibitions & Events Ltd, founded in 2016, is located in Sweden. The company’s owners and directors have solid and extensive experience in national and international tourism through events such as exhibitions, sports, music and entertainment.

HR Support i Östergötland AB

https://hrsupport.se/
Läs mer

Tillsammans skapar vi HR när det är som bäst - Med professionalitet och engagemang erbjuder vi en HR-resa utöver det traditionella På HR Support är vår affärsidé att erbjuda högkvalitativa interim- och konsultlösningar till företag som behöver stöd och utveckling inom Human Resource. Vår vision är att HR Support ska vara det självklara valet till små och medelstora företag i Östergötland. Vår värdegrund bygger på att alla som arbetar på HR Support är noga utvalda utifrån kriterierna tillförlitlighet, kvalitet och engagemang. Vår affärsidé, vision och värdegrund lever självklart vidare - vi strävar alltid efter att överträffa det som förväntas av oss. Genom HR-tjänster som utförs med toppkvalitet är vår strävan att lyfta företag och medarbetare till en nivå utöver det som man tänkt sig. Vi på HR Support älskar HR. HR är kul, HR skapar gemenskap och förutsättningar. Med affärsmässighet, flexibilitet och glädje är kunden i fokus och inga utmaningar är för svåra att besegra. Alla kunder är lika viktiga för oss - stora som små HR Support vänder sig till små och medelstora företag som har behov av HR, det kan vara allt från kortare interimlösningar, HR-projekt eller helt enkelt kan vi vara ert företags HR-resurs, i den omfattning ni anser att ni har behov av. Kontakt Erika Werme Mobil: 070 - 144 74 38 Mail: Erika.werme@hrsupport.se www.hrsupport.se

Consilium Design AB

http://consiliumdesign.se/
Läs mer

Vi på Consilium Design AB arbetar med små och stora inredningsprojekt inom offentlig miljö med kunden och dess behov i fokus. Vi skapar tillsammans en attraktiv och unik miljö som passar just dig och din verksamhet. We at Consilium Design AB work with small and large interior design projects in the public environment with the customer and its needs in focus. Together we create an attractive and unique environment that suits you and your business.

Systemair Sverige AB, Region Mitt

https://www.systemair.com/

Forefront Consulting Group AB, Region Öst

https://www.forefront.se/
Läs mer

IT-konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Rikstäckande företag med ett brett erbjudande inom Strategi, Design och Teknik.

Relations By Lino AB

https://relationsbylino.com/
Läs mer

Relations By Lino hjälper företag till fler affärer genom referensmarknadsföring. Affärsträffar genomförs runt om i Östergötland med omnejd. För mer information besök hemsidan www.relationsbylino.com

Vernum Maskin i Norrköping AB

https://www.vernummaskin.se/
Läs mer

Vernum Maskin är ett modernt maskinuthyrningsföretag med lång erfarenhet i branschen. Hos oss är alltid kunden i fokus. Vårt mål är att alltid göra det lilla extra för att göra kunden nöjd. Vi hyr ut Mark & Anläggningsmaskiner, Byggmaskiner och Bodar. Vi erbjuder även tjänster inom Trafikavstängningar/TA-planer. Vi finns tillgängliga dygnet runt på 011-130020. Vernum Maskin is a modern machine rental company with long experience in the industry. With us, the customer is always in focus. Our goal is to always make it a little extra to make the customer happy. We rent out Land & Construction machinery, Construction machinery and much more. We also offer services in traffic congestion / TA plans. We are available 24 hours a day at 011-130020.

Läs mer

Mina styrkor ligger i att visualisera ideer, kommunikationsstrategier och företagsidentiteter. Jag är erfaren inom utveckling och skapande av varumärkesidentiteter, design och utveckling av logotyper och grafiska profiler. Eftersom jag skapat många visuella identiteter är jag också duktig på att följa redan befintliga och kan därför också med lätthet skapa layouter för olika ändamål med eller utan grafisk manual.

Tengbomgruppen AB

https://tengbom.se/
Läs mer

Hej, på Tengbom är vi över 600 arkitekter och individer som jobbar med allt inom arkitektur, inredning, landskap och stadsbyggnad. Har du en idé och vill samarbeta med oss? Hör av dig till oss!

Link22 AB

https://link22.se/
Läs mer

Vår vision är att link22 skall vara det självklara valet när myndigheter, organisationer och industri efterfrågar IT-säkerhetslösningar för att skydda sina allra mest känsliga tillgångar. Vi uppträder alltid med hög integritet, är ett föredöme inom branschen och normgivande inom de nischer vi verkar i.

Markus Reklambyrå

https://markus.se/

Projektallians i Sverige AB

https://www.projektallians.se/
Läs mer

Projektallians i Sverige AB har lång erfarenhet och kompetens över hela byggprocessen från ombyggnadsprojekt till stora nybyggnadsprojekt, vi har stor erfarenhet av högteknologiska miljöer i sjukhusmiljö, bostäder, äldreboenden och skolmiljöer. Vi har även specifika kunskaper inom fuktsäkert byggande genom våra utbildade Byggdoktorer samt våra diplomerade fuktsakkunniga. Våra unika kompetensområden innebär att projekt- och byggledningsdelen blir komplett och ger byggherren trygghet i genomförandet samt att det blir rätt från början.

Scenkonst Öst AB

https://www.scenkonstost.se
Läs mer

Scenkonst Öst AB består av de konstnärliga verksamheterna Norrköpings Symfoniorkester och Östgötateatern med ung scen/öst. Bolaget ska bidra till en fortsatt utveckling av kulturlivet och kulturarvet i Östergötland och bidra till att stärka länets attraktivitet. Våra ägare är Region Östergötland, Norrköpings kommun och Linköpings kommun.

NordArom AB

http://nordarom.se/
Läs mer

Är smaken och färgen avgörande för dina produkters framgångar? Då har du kommit rätt. Vi på NordArom utvecklar och tillverkar aromer och färg för livsmedelinsdustrin. Det har vi gjort sedan 1956. Då som nu, med konsumenternas upplevelse i centrum. Vi har kunskapen, nyfikenheten och kreativiteten att i dialog med dig skapa de aromer och färger som tar dina produkter från bra till bäst. Med stort engagemang och koll på både dagens och framtidens trender är vi din professionella arom- och färgpartner. NordArom is your reliable partner in product development and manufacturing of flavours and colours for the food industry. With knowledge, range, commitment and flexibility we deliver solutions that takes our clients products to the next level. Welcome to NordArom – a tasty and colourful supplier!

Markera Projektledning AB

https://markera.se/
Läs mer

Vi jobbar för framtiden! Markera levererar produkter för ett projekts alla skeden, från tidiga utredningar till framtagande av bygghandlingar och förfrågnings¬ underlag. Uppdragen varierar men återfinns främst inom mark- och anläggnings¬sektorn. Vi kan ta ett helhetsansvar eller vara en del av ett projekt. En viktig del i ett projekt är kostnadskalkyler och tidsplanering, vilket vi har lång erfarenhet av. Vi har även kompetens att utföra byggledning och kontroll av broar och konstruktioner.

Läs mer

EWGroup är ett innovationsbaserat teknikföretag inom alla former av markmiljöfrågor, exempelvis: • Alternativa lösningar till gamla och nya problem • Skräddarsydda lösningar • Projektledning • Marksanering • Avfallshantering Vi jobbar med partners lokalt för geografisk närhet såväl som globalt, för att fånga upp ny miljöteknik med bästa möjliga lösningar.

Kinda- Ydre sparbank

https://www.kindaydresparbank.se/

Läs mer

MED PASSION FÖR IT Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och inte minst vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss.

Exclusice competence and construction Sweden AB

Läs mer

Fogarolli, mobil espressobar med italienskt kvalitetskaffe som lockar, belönar och sätter guldkant på ert event.

Kontakt

Rikard Håkansson

Medlemsrelationer/Affärsutvecklare

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar. Du kan delta fysiskt eller...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...