Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Jonsson Logistics AB

Läs mer

Konsultföretag inom miljöteknik, förorenad mark, miljöinventering byggnader, deponier samt utbildning inom mark, fastigheter, miljö, inomhusmiljö och arbetsmiljö.

Hemfrid i Sverige AB

https://www.hemfrid.se/
Läs mer

Vi är primärt ett hemserviceföretag. Vår vision är att underlätta vardagen med tjänster i hemmet samtidigt som vi skapar många nya viktiga jobb. Vi drivs av att förenkla människors vardag och få fler att må bra och trivas hemma. I över tjugo år har vi arbetat med att utveckla våra tjänster och produkter för att på bästa sätt möta de behov som människor har i och kopplat till hemmet. Och utvecklingen fortsätter.

Läs mer

Checkat är en digital redovisningstjänst med ambition att täcka kundernas hela ekonomifunktion, allt från företagsstart till deklaration. Vi vänder oss primärt till små till medelstora ägarledda företag med 1-50 anställda och 1-500 miljoner i omsättning som vill ha bättre koll på sin ekonomi. Utöver detta tillhandahåller Checkat råd och tips för att stötta kunden och hjälpa kunden utveckla dennes verksamhet.

Läs mer

Pacnova utvecklar annorlunda förpackningar. Affärsidén är att skapa flera olika kundnyttor. Vi fokuserar på produkten StrapCarrier, en förpackning för att få produkter till butikshyllan. Mer info på www.pacnova.se

Stålgossen Holding AB

https://www.stalgossen.se/
Läs mer

Stål med själ och hjärta! STÅLGOSSEN handlar med stål och andra metaller i alla former. Vi tar tillvara material som av olika orsaker blivit över och finner avsättningsalternativ med bra ekonomi för både köpare och säljare.   Läs mer på www.stalgossen.se

Sulzer Pumps Sweden AB

https://www.sulzer.com/
Läs mer

Vi utvecklar pumpar, omrörare och tillhörande reservdelar och tjänster som uppfyller lagar,myndigheters, kunders och Sulzers krav och förväntningar. Våra produkter och tjänster produceras och levereras med största möjliga hänsyn till arbetsmiljö och yttre miljö.

Mölk Utbildning AB

https://www.molk.com/

Läs mer

NELINS Café & Conditorier är ett familjeägt konditori med rötter i den klassiska konditoritraditionen men i ständig förändring o utveckling. Vi är stolta över att presentera ett brett sortiment med rena råvaror och hög kvalitet. Vi bakar o tillverkar allt i eget bageri på Nelinsgatan och har så gjort sedan 1965. Vi finns på tre platser i Norrköping men levererar även ut till företag. Frukostbröd varje dag, smörgåsar eller tårtor till era event. Vi fixar det mesta. Bilder och info hittar ni på facebook.

Ung Företagsamhet

https://ungforetagsamhet.se/
Läs mer

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Sedan 1980 har vi utbildat drygt 400 000 gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande. Sedan 2010 arbetar vi även med entreprenörskap i grundskolan. Vi har tre läromedel för grundskolan; Vårt samhälle, Se möjligheterna och Min Framtid och ekonomi. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap. Vi driver även nätverket UF-alumni.

Guy Åhlin Entreprenad AB

http://www.guyab.se/
Läs mer

Delägare i FORIA AB och har min huvudsakliga verksamhet vid SSAB Oxelösund där jag har 7 stycken entreprenadmaskiner. FORIA är det som har kontraktet och är således min uppdragsgivare.

Läs mer

A Society är den nya tidens konsultbolag på GIG-marknaden och ger de skickligaste konsulterna tillgång till de häftigaste uppdragen. Framtidens arbetskraft prioriterar frihet, samtidigt som det behövs en grundtrygghet och en stark tillhörighet för att lösgöra kraften i den. Vi hjälper därför till att maximera fördelarna i den rörliga arbetsmarknaden både för konsulter och uppdragsgivare. En sak som alla vi på A Society har gemensamt är att vi älskar att lära känna människor och att föra ihop rätt uppdrag med rätt person. Så är du en konsult eller ett konsultbolag som söker en säljande samarbetspartner eller ett företag med behov av specialistkompetens, varmt välkommen med din kontakt!

Unitalent AB

https://unitalent.se/
Läs mer

Genom att vara länken mellan studenter vid Linköpings universitet och näringslivet stärker Unitalent företag, organisationer och offentlig sektor med talanger från universitetet genom tidsbestämda och skräddarsydda konsultuppdrag. Unitalents konsulter bidrar med nya infallsvinklar och kreativa lösningar och får samtidigt värdefulla erfarenheter för framtiden.

Stay Easy Apartments AB

https://stayeasy.se/
Läs mer

Vi hjälper företag med tillfälliga boenden i möblerade och fullutrustade lägenheter & villor i Norrköping och närområdet.

Kvadrat Linköping AB

https://www.kvadrat.se/
Läs mer

Kvadrat bildades 1988 som ett livsstilsbolag. Vi erbjuder toppkonsulter inom IT, Teknik och Management friheten av att verka i eget företag samt ha gemenskapen och styrkan i ett väletablerat konsultbolag. Kvadrats vision är att stärka våra kunders konkurrenskraft och hjälpa våra konsulter att bli världens lyckligaste yrkesmänniskor.

Läs mer

Vi är en komplett leverantör inom trädgårdsanläggning och markbyggnad samt skötsel av fastigheter, parker, privata trädgårdar och idrottsanläggningar.

TROAB

Läs mer

Producerar basråvaror inom Svensk livsmedelsindustri.

Jobzone Norrköping

https://jobzone.se/norrkoping/
Läs mer

Jobzone hjälper företag med bemanning och rekrytering. Vi är branschens bästa arbetsgivare och våra medarbetare och våra kunder kommer alltid i första hand.

Läs mer

Den traditionella reklambyrån, som vi känner den, är död. Bultas vision är en ny typ av kommunikationsbyrå som tar stort socialt ansvar och högprioriterar klimat- och jämställdhetsfrågor. Vi vill skapa snygg och smart reklam för, och tillsammans med, andra schyssta företag som delar våra grundvärderingar om en bättre värld för alla. Eller som vi väljer att kalla det; Vass reklam, vänlig mot världen.

Gerillabyrån

http://gerillabyran.se/

White arkitekter AB

https://whitearkitekter.com/
Läs mer

På White i Linköping har vi arbetat med hållbar och innovativ samhällsbyggnad sedan 1980. Vårt team av arkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter, ljusdesigners och byggnadsingenjörer designar byggnader och platser som underlättar en hållbar livsstil. För alla.

Havator AB

https://havator.se/
Läs mer

Du vet dina behov. Vi erbjuder lösningar. Havator är Nordens och Sveriges ledande leverantör av lyfttjänster med mobilkranar. Hjärtat i vår verksamhet är våra lokala depåer: vi är nära våra kunder. Med vårt engagerade och kompetenta personal hittar vi en lösning som passar bäst dina behov. Think twice, lift once

Dagens industri – Bonnier Business Media Sales AB

https://karriar.bbms.se/

Läs mer

Linotol - Modern golvläggare och betongentreprenör med lång erfarenhet Linotol är en erfaren golvläggare och betongentreprenör som tar ett helhetsgrepp om projektet. Genom vår uppskattade totalentreprenad kan vi samordna alla delar i en golv- och betongproduktion- från grundkonstruktioner till alla slag av färdiga ytskikt. En stor, effektiv och väl utvecklad maskinpark bidrar ytterligare till en stark plattform för kvalitet och effektivitet i arbetet. Detta gör att du som kund snabbt kan återuppta din verksamhet igen.

Läs mer

Rikshem är ett av Sveriges största privata bostadsbolag och erbjuder boenden på orter över hela Sverige. Vi äger bostäder och samhällsfastigheter och är en långsiktig samarbetspartner till kommuner, landsting och statliga myndigheter. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF.

XLENT Öst AB

Läs mer

XLENT Öst AB ingår i XLENT-koncernen och är en IT-konsultorganisation med lokal förankring. XLENT inriktar sig på den lokala marknaden, i första hand medelstora och mindre kunder. Vi jobbar nära våra kunder och kombinerar det stora företagets styrka och förmåga med det lokala företagets närhet och engagemang. Vi utvecklar kundunika lösningar med moderna utvecklingsplattformar i syfte att hjälpa våra kunder att öka affärsvärdet i sina kund- och affärsrelationer. Vi vill göra skillnad och har som mål att hjälpa våra kunder att lyckas.

European Spallation Source ERIC

https://europeanspallationsource.se/

Hamrén Webbyrå AB

https://www.hamrenmedia.se/
Läs mer

Hamrén ger dig den svårslagna kombinationen av design, teknik och en anpassningsförmåga som skiljer oss från mängden. Därför är vi det självklara valet inom webb och digital produktion – för över 300 kunder i 30 branscher.

GreatRate Sweden AB

https://www.greatrate.se/
Läs mer

Kort verksamhetsbeskrivning:Traditionella enkäter och årliga undersökningar är ett minne blott. GreatRate levererar framtidens pulsmätningar där feedback samlas in direkt där upplevelsen händer. Kundnöjdhet och medarbetares hälsa står i fokus. Samla in feedback med exempelvis Smileystolpar, smarta QR-koder och widgets på hemsidor. Med hjälp av snabba och smarta frågetyper samt expertis inom feedback i realtid kan vi hjälpa dig att öka din kundnöjdhet och era medarbetares välmående.

Kontakt

Rikard Håkansson

Medlemsrelationer/Affärsutvecklare

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar. Du kan delta fysiskt eller...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...