Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Läs mer

A Society är den nya tidens konsultbolag på GIG-marknaden och ger de skickligaste konsulterna tillgång till de häftigaste uppdragen. Framtidens arbetskraft prioriterar frihet, samtidigt som det behövs en grundtrygghet och en stark tillhörighet för att lösgöra kraften i den. Vi hjälper därför till att maximera fördelarna i den rörliga arbetsmarknaden både för konsulter och uppdragsgivare. En sak som alla vi på A Society har gemensamt är att vi älskar att lära känna människor och att föra ihop rätt uppdrag med rätt person. Så är du en konsult eller ett konsultbolag som söker en säljande samarbetspartner eller ett företag med behov av specialistkompetens, varmt välkommen med din kontakt!

Unitalent AB

https://unitalent.se/
Läs mer

Genom att vara länken mellan studenter vid Linköpings universitet och näringslivet stärker Unitalent företag, organisationer och offentlig sektor med talanger från universitetet genom tidsbestämda och skräddarsydda konsultuppdrag. Unitalents konsulter bidrar med nya infallsvinklar och kreativa lösningar och får samtidigt värdefulla erfarenheter för framtiden.

Serieentreprenörshögskolan Sverige AB

https://seh.se/
Läs mer

Serieentreprenörshögskolans vision är att göra svenska företagare till världsmästare i bolagsbyggande. För att möjliggöra detta har vi samlat på oss världens troligen största samlingar med bolagsbyggar best practices och kunskap från framgångsrika serieentreprenörer. Vårt dagliga fokus består att att hjälpa företagare få fart på sina företag och få dem att utvecklas till självlevande växande mekanismer som växer utan att grundaren på sikt behövs i verksamheten. Vi stöttar företagarna med kunskap och hjälp varje vecka i så många års tid som behövs. Här har vi en tydlig önskan om att ta mycket ansvar för att företagaren lyckas. Vi är ett komplement till andra aktörer som försöker utveckla nytt näringsliv. Vi är ingen konkurrent alls utan har ett annat fokus och arbetar med andra metoder. Vår önskan är att samverka med andra aktörer och därigenom bidra till att Sverige får en mer hållbar mängd näringslivsförnyelse.

Stay Easy Apartments AB

https://stayeasy.se/
Läs mer

Vi hjälper företag med tillfälliga boenden i möblerade och fullutrustade lägenheter & villor i Norrköping och närområdet.

Kvadrat Linköping AB

https://www.kvadrat.se/
Läs mer

Kvadrat bildades 1988 som ett livsstilsbolag. Vi erbjuder toppkonsulter inom IT, Teknik och Management friheten av att verka i eget företag samt ha gemenskapen och styrkan i ett väletablerat konsultbolag. Kvadrats vision är att stärka våra kunders konkurrenskraft och hjälpa våra konsulter att bli världens lyckligaste yrkesmänniskor.

Läs mer

Vi är en komplett leverantör inom trädgårdsanläggning och markbyggnad samt skötsel av fastigheter, parker, privata trädgårdar och idrottsanläggningar.

TROAB

Läs mer

Producerar basråvaror inom Svensk livsmedelsindustri.

HT Bruksinvest AB

Jobzone Norrköping

https://jobzone.se/norrkoping/
Läs mer

Jobzone hjälper företag med bemanning och rekrytering. Vi är branschens bästa arbetsgivare och våra medarbetare och våra kunder kommer alltid i första hand.

Läs mer

Den traditionella reklambyrån, som vi känner den, är död. Bultas vision är en ny typ av kommunikationsbyrå som tar stort socialt ansvar och högprioriterar klimat- och jämställdhetsfrågor. Vi vill skapa snygg och smart reklam för, och tillsammans med, andra schyssta företag som delar våra grundvärderingar om en bättre värld för alla. Eller som vi väljer att kalla det; Vass reklam, vänlig mot världen.

Gerillabyrån

http://gerillabyran.se/

White arkitekter AB

https://whitearkitekter.com/
Läs mer

På White i Linköping har vi arbetat med hållbar och innovativ samhällsbyggnad sedan 1980. Vårt team av arkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter, ljusdesigners och byggnadsingenjörer designar byggnader och platser som underlättar en hållbar livsstil. För alla.

Havator AB

https://havator.se/
Läs mer

Du vet dina behov. Vi erbjuder lösningar. Havator är Nordens och Sveriges ledande leverantör av lyfttjänster med mobilkranar. Hjärtat i vår verksamhet är våra lokala depåer: vi är nära våra kunder. Med vårt engagerade och kompetenta personal hittar vi en lösning som passar bäst dina behov. Think twice, lift once

Dagens industri – Bonnier Business Media Sales AB

https://karriar.bbms.se/

Läs mer

Träna ditt ledarskap för att vinna oftare på samma sätt som elitidrotten. Träningsläger eller träningsinsatser genom kampsport, mental träning och återhämtning, alltid med en världsmästare. Mindkicker ger dig mer än kunskap och du får träna att omsätta dina känslor, tankar och beteenden i handling. Att bli en mindkicker handlar om att konstant träna din medvetenhet i handling. Kraften vi utgår ifrån är inte makt, utan kärlek. Det betyder inte kravlöst och rättigheter, det innebär också ansvar och skyldigheter. Vi utgår från forskningens sex framgångsfaktorer, energi och kunskapen i fysisk träning, mat och givetvis betalar vi tillbaka till moder jord i samarbete med Vi-skogen.

FTX Teknik & Service AB

https://ftxab.se/
Läs mer

FTX utför installation, service och underhåll av fastighetstekniska installationer inom industri, verkstäder och offentliga lokaler.

Enfo Sweden AB

https://www.enfo.se/
Läs mer

Enfo är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi stödjer våra kunder med olika plattformar, affärslösningar och nya digitala tjänster för att skapa intelligentare affärsverksamhet. I en alltmer komplex datamiljö för vi samman data i datacenter och i det privata och publika molnet. Vi både utvecklar och driver digitala lösningar, och stödjer våra kunder i att lyckas med komplexitet. Vi är nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

Läs mer

Sekonden är specialiserade på systemutveckling inom desktop och web i Microsoft-miljö. Vi gör kundens processer och arbetsflöden mer effektiva genom konsulttjänster inom systemutveckling och IT integration.

Stjärnkliniken AB

https://www.stjarnkliniken.com/
Läs mer

Friskvårdsföretag som arbetar förebyggande med friskvård och hälsa för privatpersoner, företag, föreningar, försäkringsbolag och Region. En vision att med ett team av specialister skapa ett friskare Sverige med ett arbetssätt som präglas av elitidrotten. Vi har idag 4 kliniker i Norrköping, Linköping, Mjölby och Katrineholm.

Läs mer

Linotol - Modern golvläggare och betongentreprenör med lång erfarenhet Linotol är en erfaren golvläggare och betongentreprenör som tar ett helhetsgrepp om projektet. Genom vår uppskattade totalentreprenad kan vi samordna alla delar i en golv- och betongproduktion- från grundkonstruktioner till alla slag av färdiga ytskikt. En stor, effektiv och väl utvecklad maskinpark bidrar ytterligare till en stark plattform för kvalitet och effektivitet i arbetet. Detta gör att du som kund snabbt kan återuppta din verksamhet igen.

Läs mer

Rikshem är ett av Sveriges största privata bostadsbolag och erbjuder boenden på orter över hela Sverige. Vi äger bostäder och samhällsfastigheter och är en långsiktig samarbetspartner till kommuner, landsting och statliga myndigheter. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF.

XLENT Öst AB

Läs mer

XLENT Öst AB ingår i XLENT-koncernen och är en IT-konsultorganisation med lokal förankring. XLENT inriktar sig på den lokala marknaden, i första hand medelstora och mindre kunder. Vi jobbar nära våra kunder och kombinerar det stora företagets styrka och förmåga med det lokala företagets närhet och engagemang. Vi utvecklar kundunika lösningar med moderna utvecklingsplattformar i syfte att hjälpa våra kunder att öka affärsvärdet i sina kund- och affärsrelationer. Vi vill göra skillnad och har som mål att hjälpa våra kunder att lyckas.

European Spallation Source ERIC

https://europeanspallationsource.se/

Hamrén Webbyrå AB

https://www.hamrenmedia.se/
Läs mer

Hamrén ger dig den svårslagna kombinationen av design, teknik och en anpassningsförmåga som skiljer oss från mängden. Därför är vi det självklara valet inom webb och digital produktion – för över 300 kunder i 30 branscher.

CathrineTibbling AB / LevNu

https://www.levnu.com/
Läs mer

CathrineTibbling AB / LevNu är ett företag som genom föreläsningar och utbildningar levererar äkta glädje och inspiration till företag och organisationer som vill skapa mer motivation och ett starkare fokus på arbetsglädje och goda relationer på arbetsplatsen.

GreatRate Sweden AB

https://www.greatrate.se/
Läs mer

Kort verksamhetsbeskrivning:Traditionella enkäter och årliga undersökningar är ett minne blott. GreatRate levererar framtidens pulsmätningar där feedback samlas in direkt där upplevelsen händer. Kundnöjdhet och medarbetares hälsa står i fokus. Samla in feedback med exempelvis Smileystolpar, smarta QR-koder och widgets på hemsidor. Med hjälp av snabba och smarta frågetyper samt expertis inom feedback i realtid kan vi hjälpa dig att öka din kundnöjdhet och era medarbetares välmående.

Avonova Hälsa AB

https://www.avonova.se/
Läs mer

Vi erbjuder tjänster inom företagshälsa och ledarutveckling som hjälper organisationer att bli mer hållbara.

Negrete Marknadskommunikation

http://www.negrete.se/wp/
Läs mer

Negrete Marknadskommunikation (NM) har sedan 2002 levererat mediaproduktion, coachning och strategier till bl a fastighetsbolag, tv-bolag, digital-tv utveckling, industriella system, it-konsulting, flygsäkerhet, rekryteringsbolag och företagsutveckling. NM består av Victor Negrete som i egenskap av konsult utarbetar strategier och genomför kommunikationsaktiviteter i linje med dessa. Alltid med fokus på kundens mål Negrete Marknadskommunikation (NM) har sedan 2002 levererat mediaproduktion, coachning och strategier till bl a fastighetsbolag, tv-bolag, digital-tv utveckling, industriella system, it-konsulting, flygsäkerhet, rekryteringsbolag och företagsutveckling. NM består av Victor Negrete som i egenskap av konsult utarbetar strategier och genomför kommunikationsaktiviteter i linje med dessa. Alltid med fokus på kundens mål och värdet dessa mål eftersträvar.och värdet dessa mål eftersträvar.

The Nordic Soda Company AB

http://ekobryggeriet.se/
Läs mer

The Nordic Soda Company AB / Ekobryggeriet AB erbjuder ekologisk dryck under varumärkena The DirtWaterFox Brewery och Nordic Tonics. Att tillverka ekologisk läsk är svårt. Därför är vi i dagsläget i stort sett ensamma i kategorin svensktillverkad ekologisk läsk.Vi har med dagens upplägg en produktionskapacitet på runt 3 000 000 flaskor årligen. örutom att driva ett framgångsrikt företag genom att använda den erfarenhet, de kontakter och den kunskap vi har så är vårt mål att hitta nya sätt att ge tillbaka till världen. Vi lever efter devisen ”A THIRD TO THE WORLD”. Det betyder att vi ger tillbaka en tredjedel av bolagets vinster till miljön eller människor som behöver hjälp.

Kontakt

Johan Callenfors

Kundansvarig

Johan Hetting

Kundansvarig (sjukskriven)

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Hej medlemmar! Så glada vi är att ni vill ta del av...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...