Östsvenska Handelskammaren

Sök bland Östsvenska Handelskammarens medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

afry logo

AFRY (ÅF Infrastructure)

https://afry.com/

logo new

Söderberg & Partners

Läs mer

Söderberg & Partners är även en av Sveriges ledande aktörer inom förmögenhetsförvaltning och erbjuder rådgivning till privatpersoner, företag och institutioner. Med kapital kommer både möjligheter och utmaningar. Behöver du någon att bolla tankar och idéer med? Någon som kan hjälpa dig att planera för framtiden? Som kund hos oss får du en personlig rådgivare som är din primära kontakt, som ger dig välgrundade råd utifrån din situation och dina behov.

OGT alternatvi logotyp staende RGB
Läs mer

Östgötatrafiken ansvarar för kollektivtrafiken i Östergötland. Vi planerar linjer och tidtabeller med buss, tåg och spårvagn med målet att ge dig som kund en enkel, trygg och bekväm resa och ett bra och pålitligt alternativ till bilen. Vi arbetar bland annat för att öka kollektivtrafikens marknadsandel och ha nöjda kunder. Utformningen av våra resor och tjänster ska också bidra till ett klimatpositivt samhälle. I företagsportalen kan du köpa vårt ordinarie biljettsortiment. Upplägg och priser är detsamma som om du köper en biljett privat, med skillnaden att betalning sker via en faktura som skickas månadsvis per företagskonto. Företagsportalen är för företag och organisationer som enkelt och smidigt vill köpa biljetter till kollektivtrafiken i Östergötland. Med ett företagskonto kan du köpa biljetter som du sedan skickar ut till anställda. Du väljer själv om biljetten ska skickas till en smartphone eller till ett av våra reskort. Betalning görs sedan via faktura.

Total MediaReklam Svart

Total Media & Reklam AB

https://www.totalmedia.se
Läs mer

Vi är en fullservicebyrå vars affärsidé och kärnerbjudande är att vara din engagerade samarbetspartner för alla dina behov av reklam, media och kommunikation. Vi drivs av visionen att hjälpa våra kunder att göra intryck som skapar framgång och utveckling. Vi är själva ägarledda och därför jobbar vi mer än gärna med ägarledda företag med tillväxtambitioner.

Uniflex Bemanning logo STOR RATT

Uniflex Bemanning & Rekrytering

https://www.uniflex.se/
Läs mer

Rätt individ på rätt plats. Alltid. I Östergötland jobbar vi med bemanning och rekrytering av både arbetare och tjänstemän. Uniflex jobbar med att matcha rätt kompetens med kundens behov och det är det som driver oss – varje dag – och det har det gjort i 30 år. Med tydliga processer och väl beprövade arbetssätt har vi tagit fram strategier för att lyckas med detta på bästa sätt. Vi vore ingenting utan våra kunder och konsulter. Därför är vår affärsidé tydlig: det ska vara enkelt att jobba med oss och hos oss – det ska vara enkelt att hitta rätt person till rätt jobb.

Amplio

Amplio Rental AB

Läs mer

Amplio Rental is: A concept & platform provider with long-term business experience within rental & financing for development & operations of Rental & Solution services activities. www. ampliorental.com

Anno Advokater KB

Läs mer

Anno Advokater erbjuder juridisk rådgivning med personligt engagemang. Vi arbetar med främst tvister och domstolsärenden främst inom fastighets- och företagstransaktioner, mark- och miljö ärenden. social familjerätt såsom LVU, LVM och LPT mål, ekonomisk familjerätt och generationsskiften, konkurser och företagsrekonstruktioner samt allmän fastighetsrätt såsom arrende och nyttjanderätt. Vi erbjuder våra klienter en gedigen erfarenhet av tvistelösning och domstolsprocesser kombinerad med ett kreativt nytänkande i såväl avtalsförhandlingar som rörande svåra och känsliga privata situationer. Som juridiskt ombud står Anno Advokater alltid vid klientens sida och hjälper till hela vägen.

inspirera

Inspirera Omsorg AB

https://inspireraomsorg.se
Läs mer

Inspirera erbjuder tjänster inom lokalvård, företagstäd, trädgård. Hållbarhet både för människa och miljö står i fokus hos oss. Bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Kvalitet och service som håller i längden.

SEB

Logo med devis RGB 002 kopia
Läs mer

Statligt ägt fastighetsbolag med fokus på fastigheter med säkerhet.

Logga NYFIKNA SAMTAL

Nyfikna Samtal

https://nyfiknasamtal.se/
Läs mer

Nyfikna Samtal tar tag i de existentiella frågorna som vi alla människor berörs av och kan vägleda individer och grupper i olika livsfrågor. Genom att tillsammans utforska möjligheter och begränsningar i livet kan Nyfikna Samtal stötta dig/er i processen att finna ett liv som är hållbart och som ger ökad livsglädje. Detta i syfte att stärka de enskilda individerna, företaget/organisationen och vårt demokratiska samhälle. Det kan bland annat handla om individuella samtal, riktat stöd till ett arbetslag, företagsevent.

AtoB@C Shipping AB

https://www.atobatc.se
Läs mer

AtoB@C Shipping AB är ett svenskt torrlastrederi med fler än 30 is-klassade multipurpose fartyg. Vi har långa relationer med våra kunder som främst verkar inom svensk och finsk stål, energi och skogsindustri. Dotterbolag till ESL Shipping Oy.

logo 1

Björk HR Partner AB

https://www.bjorkhrpartner.se/
Läs mer

Björk HR Partner har 25 års erfarenhet av HR frågor och arbetar medvetet för att ditt företag ska utvecklas och växa med hjälp av ett modernt, metodiskt HR arbete. Att se företag och medarbetare växa i nära samarbete är mitt mål och min passion.

mainLogoMD

Miller Development AB

https://www.millerdevelopment.se/
Läs mer

Miller Development hjälper till att bemanna din utvecklingsavdelning.

IKEA 2018 Adobe RGB 100

IKEA Svenska Försäljnings AB

https://www.ikea.com/se/sv/ikea-business/
Läs mer

Vi inreder din verksamhet Vi inreder alla typer av rum och verksamheter, och har allt inom möbler och inredning du kan behöva för ditt projekt. Oavsett om du ska inreda en frisörsalong, butik, restaurang eller ett hotell kan du vara säker på att få en funktionell, prisvärd och mer hållbar lösning, med omtanke om människor och planet. Och vi hjälper dig hela vägen, om du vill. Med allt från planering till montering och installation. Kontakta IKEA för företag Du kan alltid handla snabbt och enkelt online, mot faktura med IKEA företagskonto. Men för att få bästa service, börja alltid ditt inköp med ett kostnadsfritt möte med en företagssäljare, som hjälper dig från start till mål. Företagssäljaren blir din koordinator och rådgivare. Du får inköpshjälp, produktråd, enklare möbleringstips och vägledning till ytterligare servicetjänster när du behöver det. Ni ses online, i varuhuset, via telefon eller i era lokaler.

Topstad
Läs mer

Vi är ett städ och serviceföretag som gör allt för att ge våra kunder den bästa servicen oavsett om kunden är stor eller liten, oavsett vilken dag det är eller vad klockan är. Hög serviceanda finns i vårt dna. Självfallet är vi ISO certifierade enligt 9001:2015 och 14001:2015!

Ericsson & Partners

https://ericssonpartners.se/
Läs mer

I snart 30 år har vi fokuserat på en enda sak – att förvalta pengar. Vi vet att resultaten är det allra viktigaste för de kunder som väljer oss och därför är vi 100% dedikerade till att skapa avkastning på våra kunders kapital. Hos oss är varje kund i centrum. Våra förvaltare har aldrig fler än 40 kunder att ta hand om, vilket ger möjlighet att ägna minst en halv dag i månaden till varje kund. Det gör att vi kan ta oss tiden att vara nära våra kunder, ge personlig service och framförallt att vi kan skräddarsy alla portföljer. Vi är fristående. Det är viktigt för oss och en garanti för dig. Det ger oss friheten att optimera varje portfölj utifrån vad marknaden erbjuder, inte vad vi erbjuder.

termisk rgb

Termisk Systemteknik AB

https://termisk.se/
Läs mer

Termisk Systemteknik är experter på värmekamerateknik. Vi utvecklar förstklassiga lösningar med en vision om att bidra till hållbara samhällen, lönsamma företag och tryggare människor.

BD logotype bla 62 mm

Bengt Dahlgren Linköping AB

https://bengtdahlgren.se/
Läs mer

Bengt Dahlgren är ett teknikkonsultföretag inom hela samhällsbyggnadsprocessen och jobbar bland annat med projektering av VVS-tekniska installationer. Vår affärsidé är att kombinera det stora företagets styrkor med det lilla företagets snabbhet, flexibilitet och närhet. Bengt Dahlgren har kvalificerade ingenjörer inom installation, brand och risk, bygg och fastighet, samt energi och miljö. Sedan Bengt Dahlgren grundades 1952 har företaget vuxit till att bli en av Sveriges ledande oberoende konsulter utan bindningar till vare sig entreprenörer eller tillverkare. Koncernen har drygt 600 medarbetare som verkar i hela landet men även internationellt.

Marie Kuronen Juridik AB

https://www.argum.se/
Läs mer

Vi erbjuder juridisk rådgivning inom familjerätt, fastighetsrätt, skatt och generationsskifte. Tillsammans med kollegorna på andra orter, har vi specialistkompetens inom speciell fastighetsrätt, processer och flera andra juridiska områden.

up logo color RGB

Universal power Nordic AB

Läs mer

Vi erbjuder våra globala kunder världsledande varumärken av hög kvalité inom dieselmotorer- och strömaggregat för industriellt och marint bruk. Vi tillhandahåller original-reservdelar, reparation och service i världsklass och har verksamhet både i Sverige och i Norge. Universal Power drivs av viljan att öka våra kunders konkurrenskraft genom att erbjuda marknadens bästa motorer för industriellt och marint bruk, samtidigt som vi ger en service av världsklass.

Transport-Trading Reservdelar DP AB

Läs mer

Transport Trading är en av Sveriges största reservdelsgrossister på chassidelar till lätta släp, husvagnar, hästtransporter och vissa tillbehör till husbilar. Företaget har funnits i Linköping sedan starten 1981 och har idag 11 medarbetare.

baksco logotyp mellan

Ba.ks & Co AB

https://baks.se/
Läs mer

Vi på baks & co kan ekonomi. Vi kombinerar den stora byråns breda kompetensutbud med den lilla byråns personliga engagemang. Vårt uppdrag är din vardag som företagare ska bli enklare och tryggare. Till.baks till framtiden.

UCS CENT Management logo

UCS Cent Management

https://www.ucscent.se/
Läs mer

Vi utvecklar företag- och startar gärna i ledningsgruppen. Att som konsult utifrån komma in i ert företag och bidra till företagets utveckling, är ingen självklarhet. Vi behöver skapa tillräckligt mycket tillit och öppenhet i dialogen med varandra, vi behöver vara lyhörda, samtidigt tydliga i hur vi ser på företagsutveckling och vad vi tror vi kan bidra med i ert företags fortsatta utveckling. Ni å andra sidan behöver vara öppna, beredda att berätta om era styrkor, era utmaningar och vad ni vill åstadkomma. Förutsättningarna inför ett samarbete är unika. Tillsammans; vi med extern kompetens, ni med intern kunskap, designar vi ett upplägg som vi båda tror på. -Det är företagsutveckling för full potential. Analys – Utveckling – Implementering

Prio loggan

Prio Dataskydd AB

https://priodataskydd.se
Läs mer

Att skydda personuppgifter är viktigt. Prio Dataskydd har sett ett ökat behov av rådgivning inom GDPR eftersom det kan bli kostsamt med stora påföljder om man inte kan uppvisa efterlevnad mot GDPR-förordningen. Därför erbjuder vi med vår kunskap och erfarenhet rådgivning och stöd inom GDPR för att säkerställa organisationens regelefterlevnad av dataskyddsförordningen. God hantering av persondata stärker ert varumärke!

Linkopings innersta logo

Linköping City Samverkan AB

Läs mer

Linköping City Samverkan AB bildades 1 januari 2011 och ägs till 50/50 av de båda föreningarna Cityföreningen och Cityfastighetsägarna, med Linköpings kommun som samverkanspartner. Vår vision är att Linköping ska ha en attraktiv och expansiv stadskärna, som är full av liv och själ. Genuina miljöer med en äkta, personlig och hemtrevlig känsla som inspirerar.

logo

Falk & Roth kommunikation

https://www.falkroth.se/
Läs mer

Strategisk kommunikationsbyrå med specialistkompetens inom konceptutveckling, projektledning och copywriting.

X Shore Production AB

https://www.xshore.com
Läs mer

In the evolution of an industry that has remained steadfast in its traditions, for better or for worse. With new technology and innovative research, smart design and sustainable materials, X Shore embraces the long tradition of maritime craftsmanship while discarding the dirty institution of fossil fuels. We don’t see ourselves as disrupters. We’re not here to reinvent the wheel, but rather to right the ship. To set a course for long-term sustainability that we can all be proud of.

Re-board Technology AB

https://reboard.se/
Läs mer

The vision of Re-board has always been to “lead the sustainability revolution with premium, light-weight creative paper core boards”. As all material usage leaves an environmental footprint, our focus on showing the world what paper can do is more important than ever!

Logga Poolia
Läs mer

Poolia är ett bemannings- och rekryteringsföretag. Men vi föredrar att se oss som experter på att hitta och matcha kompetens. För det är alltid människorna som gör skillnad. Det är individer som skapar resultat. Rätt individer på rätt plats bygger framgångsrika företag.