Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Läs mer

IT-drift, service och support.

De Geerkliniken AB

https://degeerkliniken.se/
Läs mer

De Geerkliniken är en personlig klinik som erbjuder allmäntandvård för både vuxna och barn. Vi utför högkvalitativ tandvård med allt från minsta fyllning till stora bettrehabiliteringar, implantatbehandlingar och estetisk tandvård. Vårt erfarna teams hjärtan klappar lite extra för tandvårdsrädda och vår högsta prioritet är att hjälpa dig med ditt välbefinnande. Omtanke, trygghet och kvalitet är ledord som vi aldrig gör avkall på vilket genomsyrar hela vår verksamhet.

Läs mer

Florist Compagniet är ett familjeföretag och vi har drivit företag i över 20 år. Vi har tidigare haft blomsteraffärer i Finspång & Åby. 2014 kom idén upp att testa på och göra något nytt. Jag, Gunnel Fahlén, har över 30 års erfarenhet av branschen med Gesäll samt Mästarbrev. Min dotter Jenny Lekman är i princip uppvuxen bland allt blomster med en lång och gedigen lärlingstid inom floristyrket. Det är främst vi två som arbetar i butiken.

I goda händer – Familjen Tvedts massage och friskvård AB

http://www.igodahander.se/
Läs mer

I Goda Händer är ett familjeföretag som främst riktar sig mor stress och stresshantering av olika slag. Kajsa jobbar som massageterapeut, där även koppling och kinesologisk tappning ingår i behandlingsportföljen. Massagen kan vara behandlande eller förebyggande av skador, krämpor eller smärtor. Stian är samtalsterapeut, och jobbar dels med ACT (Acceptance and Commitment Training), som är en KBT-inriktning som riktar sig i huvudsak mot stress. Samtal enligt tolvstegsmetodik och systemisk par- eller familjesamtal kan också erbjudas. Det finns en mångårig erfarenhet av att jobba professionellt med missbruk i företaget, och vi kan således vara behjälpliga om det i just ditt företag eller i din närhet finns någon som skulle behöva hjälp med detta dilemma. Vi kan eventuellt vara en resurs för HR-avdelningen i mötet med medarbetaren som sliter med missbruk.

Läs mer

Ekonomi- & Löneoutsourcing

Byggmaskiner Gruppen Sverige AB

Secure Meters Sweden AB

http://cewesecure.se/

Hjärter Esse Kommunikation

https://hjarteresse.com/
Läs mer

Kommunikationsbyrå som hjälper andra företag och organisationer med marknadsföringstjänster. Specialiserad på Grafisk design och Journalistik/Copywriting.

Olofsson Auto AB

https://olofssonauto.com/
Läs mer

Nöjda kunder är ledordet för Olofsson Auto AB och vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service. Vi finns i Norrköping och hos oss finner ni försäljning av samt serviceverkstad för Mercedes-Benz och Isuzu Pick-up.

Based On People

https://basedonpeople.se/
Läs mer

Based On People AB är ett partnerägt företag verksam executive search (headhunting) samt utbildning och utvärdering (assessment).

BJ utbildning och Säkerhetsrådgivning

http://bj-adr.se/
Läs mer

Jag har utbildning inom Farligt Gods. Arbete på väg, yrkeskompetens till yrkeschaufförer. Trafiksäkerhet, säkra lyft. Jag jobbar som konsult med farligt gods frågor

Läs mer

Ecorado har som mål att vara branschledande inom upplevelsepedagogik och upplevelsedesign för hållbarhet. Vi parar spetskompetens inom hållbar utveckling och värdegrundsfrågor med spetskompetens inom upplevelse-design, pedagogik och konstnärlig gestaltning. De värdeord som vi arbetar efter är hållbarhet, inspiration och kunskap

Next One Technology AB

http://www.next-tech.com
Läs mer

Next One Technology AB är ett bolag med lång erfarenhet av verksamhetssystem inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med produkten NEXT erbjuder vi ett skräddarsytt verksamhetssystem där produktionen står i centrum. Vårt ursprung inom NCC-koncernen kombinerat med personalens gemensamma branscherfarenhet på över 200 år borgar för att vi vet vad vi gör och varför. Detta kommer dig som kund till godo både i införandet och användandet av produkten.

Porté Consulting

https://porte.se/

Structor Installationsteknik AB

https://www.structor.se/

Magnus Andersson Media

https://www.magnusmedia.nu/
Läs mer

Filmar och fotar porträtt i studio eller miljö, reportage, sport, bröllop m.m. i samarbete med företag, magasin, privatpersoner och dagstidningar.

Biståndsorganisationen Hjärta till Hjärta

http://hjartatillhjarta.se/
Läs mer

Biståndsorganisationen Hjärta till Hjärta arbetar med sociala insatser utifrån två verksamhetsområden: Bistånd och Second Hand. Utifrån en kristen värdegrund genomför vi olika biståndsinsatser för att hjälpa utsatta människor i främst östra Europa. Grundmotivet i arbetet är övertygelsen om alla människors lika värde och tron på att vi med små medel kan hjälpa ett barn, en familj eller en gammal människa ur fattigdom och misär. Våra second hand-butiker är goda exempel på sociala företag som värnar om både miljö och människor.

Våningen & Villan

https://www.vaningen.se/
Läs mer

Våningen & Villan grundades 1998 och har sedan dess fått tiotusentals bostäder sålda. Med över 100 medarbetare på kontor spridda i landet kan vi hjälpa dig med erfarenhet och kompetens genom hela bostadsaffären. Vi är mäklaren vi själva vill ha. För vi bryr oss om helheten. Målsättningen är att göra varje bostadsaffär till den bästa. Vårt koncept "du väljer, vi säljer" är en skräddarsydd mäklartjänst där vi anpassar bostadsaffären efter dina behov och önskemål. Två mervärden ingår alltid. Välkommen till oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär!

YOUnited Professionals Sweden AB

https://www.younitedprofessionals.se/
Läs mer

Vi är en lokalt förankrad byrå som erbjuder redovisningstjänster såsom löpande redovisning, bokslut och deklarationer för små och medelstora företag

WellNox Health AB

https://wellnox.se/

Norrevo Fastigheter AB

http://www.norrevo.se/

Palmer Insights Ab

Läs mer

Relationsfotograf, föreläsare och skribent En relationsfotografering syftar till mer än vackra bilder. Det är i första hand en upplevelse, skräddarsydd för er. En stund att ha roligt ihop, skapa minnen och visa uppskattning. Resultatet är bilder fyllda av liv och starkare relationer. Bilderna blir en påminnelse om det goda i er relation och fortsätter att stärka er gemenskap i vardagen. Mitt unika koncept riktar sig till såväl privatpersoner som företag.

Läs mer

I Sverige specialiserar vi oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing inom IT.

GLn-Produkter AB

http://www.glnconveyor.com/
Läs mer

GLn-Produkter AB design and manufacture customized conveyor systems in Stainless steel or aluminium to our customers needs. We do also offer subcontractual manufacturing in small and medium-sized series.

Kontakt

Johan Callenfors

Medlemsrelationer/Affärsutvecklare

Johan Hetting

Projektledare

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Hej medlemmar! Så glada vi är att ni vill ta del av...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...