Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

OFFICE SVERIGE AB

https://www.office.se/
Läs mer

Vår affärsidé Vi levererar IT och tekniklösningar i hela landet som förbättrar våra kunders effektivitet och lönsamhet.

Vandrarhem i Järna AB

Läs mer

Bedriver vandrarhem där vi har ett stort gemensamt kök/allrum för våra gäster och har även ett flertalet ställplatser för husbilar.

Dahlin Wine & Food AB

Ståhl Collection AB

https://stahlcollection.se/
Läs mer

Ståhl Collection är ett privat initiativ av konstsamlaren Mikael Ståhl som visar upp sin storslagna samling samtida konst. Samlingen visas i Yllefabriken, en av Norrköpings gamla pampiga textilfabriker, och i den första utställningen visas ca 170 konstverk av framstående samtida svenska och internationella konstnärer. Samlingen är en av de främsta privata i Norden och har redan väckt stort intresse långt utanför stadens gränser.

Bråviken Bil AB

https://www.bravikenbil.se
Läs mer

Bråviken Bil är en auktoriserad försäljnings- & serviceanläggning för Peugeot & Opel i Norrköping. Utöver detta återfinns hos oss ett stort utbud av begagnade bilar. Vår främsta styrka, och största mission, är att hjälpa våra kunder till ett enklare, mer kostnadseffektivt samt mer miljövänligt bilägande. Vi har idag kunder i de allra flesta branscher och ser ljust på den klimatomställning som just nu sker i vår bransch.

Läs mer

RYDS GLAS – VÄLKOMMEN TILL EN AV SVERIGES SKICKLIGASTE GLASMÄSTARE PÅ RYDS GLAS HAR VI ARBETAT MED GLAS I DRYGT 70 ÅR. Våra glasmästare hjälper dig med allt från att byta fönster till att förvandla ditt kontor till en ljus och inspirerande arbetsplats med ljudisolerade glasväggar. Ryds Glas tipsar gärna om specialglas som kan sänka värmekostnaden genom att använda effektiva isolerande energiglas. Vi har även glas som stänger ute solvärmen, skyddar mot inbrott, buller och brand. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner där vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar. Vi har glasmästerier runt om i landet och ni är välkomna – vad det än gäller.

Fotograf Fredrik Schlyter Klätterträdet konsult

https://www.schlyter.com/
Läs mer

Arbetat som fotograf på heltid i snart 20 år i Norrköping, Linköping i Östergötland. Att hitta nya motiv och bildvinklar är min passion om det så är 700 m upp på en vertikal bergvägg, i snöstorm på fjället eller i ett helt vanligt kontorslandskap. Åtar mig allt från drönarfotografering/filmning, reportagefotografering till rena porträtt i miljö. Har en förkärlek till den ärliga dokumentära bilden tagen utomhus eller inomhus men fotografering i studio funkar också. Mina fotouppdrag är både åt företag, reklambyråer och privatpersoner.

Beijer byggmaterial

Gallerbolaget i Sverige AB

https://www.gallerbolaget.se/
Läs mer

Vi är ett rikstäckande företag med kontor i Norrköping, Malmö och Stockholm. Vi tillverkar och säljer rullgaller, jalusier, brandjalusier, smidesgaller, gallergrindar, entrépartier, brand/säkerhetsdörrar, brandgardiner och andra säkerhetslösningar. Gallerbolaget strävar efter att vara den självklara partnern när, men helst innan, olyckan är framme. Våra korta leveranstider, med eller utan montering, har gjort oss till en efterfrågad samarbetspartner inom skalskydd. Vi levererar och monterar i såväl offentliga som privata miljöer.

Lanolia Städ & Service AB

https://lanolia.se
Läs mer

Lanolia är ett komplett städföretag som sätter kunden, kvalitén, medarbetarna och miljön i fokus, som på så vis kan ge kunderna den bekymmersfria service Lanolia står för. Vi utför alla typer av städningar och anpassar oss efter kundens behov. Vi erbjuder avtalsstädningar för privatpersoner med olika slags intervaller, avtalsstädningar för företag och föreningar som passar verksamheten samt engångsuppdrag efter upplägg.

Läs mer

✨"Jag har hittat kunder som jag sökt efter i flera år"✨"Det har varit sånt tryck i min monter att jag knappt hunnit hämta kaffe"✨"På det här sättet når vi så otroligt många fler än vi gjort ens på fysiska event!" Det här är feedback från några av våra kunder som snabbt ställde om från fysiska och traditionella mötesformat till digitala event. Varför behövde de göra det? I april 2020 drog Covid-19 över världen och drabbade många hårt! Helt plötsligt stod bolag handfallna då de inte längre kunde träffa eller bearbeta sina kunder. Försäljningsiffrorna rasade och kundmöten uteblev. Frågan som många företagsledare ställde sig då var - HUR GÖR VI NU? Jakten på lösningen ledde oss till en digital och interaktiv mötesplattform. HUR ÄR EN DIGITAL MÖTESPLATTFORM LÖSNINGEN PÅ FALLANDE FÖRSÄLJNING? Genom att flytta mötet in i den digitala världen kan vi skapa interaktiva mässor och event, där besökare och utställare/arrangörer kan träffas via både chatt, video- och telefon och där vi får en mätbarhet långt över det dom är möjligt på fysiska event! Fördelar: ✅ Kostnadseffektivt ✅ Klimatsmart ✅ Träffsäkert Att arrangera digitala event är dessutom; 👉 Tillgängligt- Nå många fler, ha ditt event öppen för en dag, en vecka, eller varför inte en hel månad! 👉Resurseffektivt- Personalen bemannar eventet direkt från kontoret, hemma eller i sommarstugan! Nyfiken? 💎 Vi hjälper våra kunder att stå stabilt och sitter på lösningen för ett modernt sätt att träffa kunder, som garanterat ger varma leads!

Nyköpings Bygg & Kakel AB

https://www.nykopingbyggkakel.se/
Läs mer

Nyköpings Bygg och Kakel AB grundades 2015 av en liten grupp professionella hantverkare i Nyköping. Inledningsvis annonserade vi efter jobb i lokaltidningar och arbetade bara gentemot privatpersoner. Ungdomlig entusiasm och gedigen erfarenhet i en effektiv kombination har lett till att vi idag är en expanderande totalentreprenör med helhetslösningar som även arbetar gentemot företag. Den stigande efterfrågan på vår yrkesskicklighet har banat väg för en ständigt växande personalstyrka och idag är vi verksamma i såväl hela Sörmland som Stockholmsområdet.

Åhlenius Strateger AB

https://ahleniusstrateger.se
Läs mer

CHEFS- OCH ORGANISATIONSUTVECKLING Affärsplaner, Interimchefsuppdrag, Ledningsgruppsutveckling

Smart Säkerhet Sverige AB

https://www.smartsakerhet.com
Läs mer

Smart Säkerhet bildar tillsammans med koncernbolaget Smart Bevakning en komplett leverantör av säkerhet såväl för tekniska leveransen ( kameraövervakning, inbrottslarm, passagesystem) samt bevakningstjänster) .Smart är ISO certifierade för försäljning och utförande av bevakningstjänster samt försäljning och installation av säkerhetsprodukter ( https://smartsakerhet.com/om-oss/certifieringar )

Läs mer

Vi har mångårig erfarenhet och samlad kompetens inom bostadsutveckling och nyproduktion samt ekonomi, administration och skatt. Brf Svavelstickan, Brf Solstenen, Kimstad kyrkby och Klinga Park är några av våra bostadsprojekt genom åren. Inom ekonomi, administration och skatt erbjuder vi små och medelstora företag ett flertal tjänster – allt från löpande redovisning, rapportering, skatterådgivning, bolagsstruktur och årsredovisning. Vår vision är att tänka nytt, långsiktigt samt kvalitetsmässigt i varje process och att vara tillgänglig för våra kunder och samarbetspartners. Conlega är lokalt förankrade med kontor i Norrköping och i Stockholm. Oavsett vilken del av vår verksamhet du kommer i kontakt med ska det alltid kännas rätt att du valde Conlega.

Läs mer

Opigo är en av Sveriges största oberoende laddoperatörer inom elbilsladdning. Vi hjälper våra kunder med hela processen, från projektering och behovsanalys till installation, betaltjänster och övervakning. Våra kunder har alltid en nära personlig kontakt med oss genom hela projektets gång, och våra kunder är främst bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag och andra samarbetspartners. Med vår egenutvecklade mjukvara och betaltjänst EVcore är vi med och driver utvecklingen av elbilsladdningen i Sverige. EVcore appen är nedladdningsbar via APP Store och Google Play Vi är verksamma i hela Sverige och har idag kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping och Enköping.

SMAC Affärsutveckling AB

https://www.smacaffarsutveckling.se
Läs mer

Webbaserade affärsplaneringverktyg för SME som vill framåt - för ökad struktur, kunskap och trygghet till företag vid större förändringar i verksamheten. Uppföljningsverktyg för ledningsgrupper och styrelser.

IFK Norrköping

https://ifknorrkoping.se/
Läs mer

IFK Norrköping är en av Sveriges mest anrika och framgångsrika fotbollsklubbar. Klubben bildades den 29 maj 1897. Under åren har vi vunnit 13 SM-guld och 6 cup-guld. I klubben finns en fyrstjärnig fotbollsakademi, framgångsrik damverksamhet, och en växande ungdomsverksamhet med cirka 500 aktiva barn och ungdomar.

Kättilö Group AB

https://kattilo.com/
Läs mer

Kättilö Group AB är en varumärkes- och marknadsföringsbyrå. Vi stöttar entreprenöriska bolag i att forma och utveckla sina varumärken, nå ut till sina målgrupper med rätt budskap, och öka både omsättning och varumärkets förtroende.

Almroths Express & Åkeri AB

https://www.almroths.se
Läs mer

Almroths är specialiserade på logistiktjänster med syfte att koppla ihop service-, lager- och transporttjänster för näringslivet, offentlig sektor och privatpersoner.

Whass Förvaltning AB

Läs mer

http://whass.se/

Broms Renhållning AB

https://www.bromsrenhallning.se/
Läs mer

Åkeri/transportör med bredd. Lastväxlare, Liftdumperbilar, Baktömmande tvåfacksbilar, Frontlastare, Kranbilar samt Styckegodshantering i östra Södermanland.

Remnefjord Remarkable

Läs mer

Organisationsutveckling, ledarutveckling, HR-stöd, föreläsare inom ledarskap och medarbetarskap samt solistuppdrag inom sång

Wiléns Trähus AB

http://www.wilenstrahus.se
Läs mer

Tillsammans med kunden bygger vi på Wiléns Trähus husdrömmar! Våra kärnvärden är naturliga material och flexibilitet där kundens behov och önskemål alltid står i centrum. Vi bygger hus av korslimmade skivor av gran, så kallat KL-trä. Husen isoleras med cellulosa vilket skapar ett hälsosamt inomhusklimat. Det blir en boendemiljö utöver det vanliga. Villa, sommarstuga eller en tillbyggnad, inget projekt är för litet eller för stort. För att kunden ska få ytterligare dimension och ett bättre slutresultat fokuserar vi även på interiöra färg - och materialval. Därför finns systerföretaget by Wilén Inredningsbyrån kopplat till Wiléns Trähus.

Fenix Brewery AB

http://fenixbrewery.se/
Läs mer

Fenix Brewery är ett nytt och toppmodernt bryggeri i Norrköping. I slutet av 2019 rullade bryggverket och de första tankarna in i de nyrenoverade och anpassade lokalerna i Gästgivarhagen. Nu kan vi stoltsera med 10 stycken 2000 liters tankar och en kapacitet att kunna brygga 300 000 liter öl per år. Den 1/6 2020 började vi att sälja vår öl till systembolaget samt krogar i Norrköping med omnejd. Vi är stolta över att vi nu kan erbjuda marknaden 10 olika sorters öl och en cider men vi utvecklar vårt utbud kontinuerligt. Vårt mål är att leverera ett brett utbud av öl med högsta kvalitet!

Infrastructure Logistics AB

https://infralogistic.se
Läs mer

Vi är din specialist på infrastrukturlogistik som täcker hela värdekedjan från leveranser av material och till återvinning av överskottsmassor. Vi erbjuder Er den mest kompletta portföljen av maskiner och bilar med de bästa operatörerna. Vårt fokus är att leverera cirkulära lösningar genom användning av miljövänliga, säkra och moderna maskiner och transporttjänster

In-sikt kunskap & terapipartner Petrovski AB

https://www.in-sikt.se
Läs mer

In-sikt erbjuder behandling och stödinsatser till människor som utvecklat problem med alkohol, droger, spel. Vi behandlar utöver missbruk och beroende olika former av psykisk ohälsa som till exempel medberoende, stress och trauma. Vi arbetar både behandlande och förebyggande och vänder oss till företag och organisationer men även privatpersoner. Erbjuder utbildningar kring förebyggande och hantering av medarbetare med alkohol-drog och spelproblem.

Läs mer

Vi är ett teknikföretag som, genom implementeringar av modern Salesforce-teknik, hjälper aktörer från olika branscher att eliminera onödiga processer och hantera den oundvikliga förändring som kommer i och med digitaliseringen av verksamheterna. Vi rådgiver också om molnteknik, datavetenskap, AI och maskininlärning. Som en Platinum Partner till Salesforce, utvecklar vi Salesforce-ekosystem i många länder runt om i världen. Vi har kontor i Warszawa, Berlin och Stockholm och har sedan 2014 framgångsrikt genomfört projekt på den internationella marknaden. Varje dag hjälper vi våra kunder att expandera, öka sin försäljning och uppnå operativ excellens.

Läs mer

Medan den traditionella vården kämpar med överbelastning och långa väntetider efterfrågar den moderna människan ett högt tempo, säkrare vård och ett smidigt system. En ekvation som hittills inte har gått ihop. Dynamic Code har utvecklat en helhetslösning som effektiviserar hela vårdkedjan och ger dig tillgång till provtagning, diagnos och behandling på ett par dagar. Dynamic Code erbjuder smarta självprovtagningslösningar, ofta baserade på DNA-teknik, både till vården och direkt till konsument. Våra produkter beställs enkelt online och kan utföras vart du än befinner dig. Proven analyseras i vårt labb och provsvaren hämtas via en kod på webben inom några dagar, säkert och helt anonymt. Vi erbjuder dessutom efterföljande vård och behandling via digitala vårdgivare. Smidigare än så blir det inte

Kontakt

Rikard Håkansson

Medlemsrelationer/Affärsutvecklare

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar. Du kan delta fysiskt eller...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...