Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

YOUnited Professionals Sweden AB

https://www.younitedprofessionals.se/
Läs mer

Vi är en lokalt förankrad byrå som erbjuder redovisningstjänster såsom löpande redovisning, bokslut och deklarationer för små och medelstora företag

WellNox Health AB

https://wellnox.se/

Norrevo Fastigheter AB

http://www.norrevo.se/

Palmer Insights Ab

Läs mer

Relationsfotograf, föreläsare och skribent En relationsfotografering syftar till mer än vackra bilder. Det är i första hand en upplevelse, skräddarsydd för er. En stund att ha roligt ihop, skapa minnen och visa uppskattning. Resultatet är bilder fyllda av liv och starkare relationer. Bilderna blir en påminnelse om det goda i er relation och fortsätter att stärka er gemenskap i vardagen. Mitt unika koncept riktar sig till såväl privatpersoner som företag.

Blommenhof Utbildning AB

https://blommenhofutbildning.se/
Läs mer

Verksamhetsbeskrivning: Blommenhof Utbildning bokar sedan 2005 utbildning till stora och små företag i hela Sverige. Som extern utbildningsavdelning och återförsäljare av kompetenssystemet Kompetensvy ger vi företag full kontroll på sina kompetenser. Vi blir din kompetenta kompis i utbildnings- och utvecklingsfrågor. Vi gör jobbet - vi gör det roligt!

Läs mer

I Sverige specialiserar vi oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing inom IT.

GLn-Produkter AB

http://www.glnconveyor.com/
Läs mer

GLn-Produkter AB design and manufacture customized conveyor systems in Stainless steel or aluminium to our customers needs. We do also offer subcontractual manufacturing in small and medium-sized series.

Sybring AB

Läs mer

Vi hjälper företag, butiker, kommuner, organisationer mm att skapa trygghet och ett säkerhetstänk på arbetsplatsen. Detta genom: Utbildningar i hot och våld, HLR och första hjälpen. Föreläsningar om säkerhetskultur och säkerhetstänk. Säkerhetssamordnare att hyra, vi hjälper till med riskbedömningar, handlingsplaner, åtgärdsplaner och krisplaner. Köp er hjärtstartare och första hjälpen material av oss.

FirstBase AB

Läs mer

Rapportonline är en komplett och säker applikation för att skapa finansiella rapporter på ett enkelt sätt. Rapportsystemet innehåller lättbegripliga mallar, både på Svenska och Engelska. Mallarna tillgodoser kraven för såväl mindre som börsnoterade bolag samt alla typer av föreningar. Resultatet blir färdiga finansiella rapporter som kan presenteras både publikt och till Bolagsverket, i pdf format. Inget ytterligare behov av bearbetning är nödvändig t.ex. sättning.

Aghera Utbildning & Utveckling i Östergötland AB

Läs mer

Agheramodellen

Agera och ligg steget före

Vi hjälper dig att skapa en arbetsmiljö i världsklass. Ligg steget före stressen och få friskare och tryggare anställda. Att ha välmående som framgångsfaktor och lyfta upp det på en strategisk nivå skapar en större lönsamhet för dig, ditt företag och dina medarbetare. Vi arbetar utifrån en arbetsmodell som heter Agheramodellen. En unik arbetsmodell där vi tillsammans skapar nyckelaktiviteter för att få en arbetsplats som främjar hälsa och trygghet. Detta genom nulägesanalys, utbildning, workshop och implementering

Kättilö Group AB

http://kattilo.com/
Läs mer

Kättilö hjälper små och mellanstora företag att växa som positiva varumärken. Genom försäljningsdriven marknadsföring, mångfaldig rekrytering, och smart employer branding möjliggör vi verksamhetstillväxt i positiv anda.

Keep Up Agency ab

https://www.keepupagency.se/
Läs mer

Keep Up Agency är en marknadsföringsbyrå som håller företag i framkant av medielandskapets utveckling. Genom tjänster som strategier, innehållsproduktion och affärsutveckling skapar Keep Up Agency långsiktiga lösningar som genererar tillväxt för kunderna i ett snabbt förändrande medielandskap som lätt kan skapa förvirring.

Läs mer

Boosta verksamheten nu!

Boosta verksamheten med fler besökare och kunder genom rätt marknadsföringsinsatser online. Vi skräddarsyr en digital medialösning för just dig och dina behov!

Arkitektgruppen GKAK

https://gkak.se/
Läs mer

Arkitektgruppen GKAK är ett innovativt och dynamiskt arkitektkontor med bred erfarenhet inom arkitektur och inredning. Med höga kreativa ambitioner, ett brinnande engagemang för arkitektur, gedigen teknisk kompetens och en djup förståelse för byggprocessen förverkligar vi dina idéer.

Developing Design Sweden AB

https://developingdesign.se/
Läs mer

Developing Design Sweden AB (DDS) är en koncern bestående av dotterbolagen Arkitektgruppen GKAK, Byggkoordinator samt A2H. Vi kan tillsammans erbjuda ett näst intill komplett tjänsteutbud inom konsultsektorn vilket är unikt med tanke på vår storlek som bolag

Fristadborg Fastighetsförvaltning AB

Läs mer

Sköter fastigheter åt olika fastighetsägare samt erbjuder bokföringshjälp

ImseVimse AB

https://imsevimse.se
Läs mer

Att tänka hållbart grundade affärsidén till ImseVimse. Vi har 30års erfarenhet av att utveckla funktionella, återanvändbara och högkvalitativa textilprodukter – tillverkade med omtanke för människor och miljö.

”För oss är hållbarhet inte ett mode eller trend, utan tidlös design och medvetna materialval”

Läs mer

Dialect Norrköping har funnits sen 1986 och jobbar med mobilt, fast , växlar, it och fordonslösningar. Har butik och verkstad med personal och även personal för uppsökande företagsförsäljning.

Åhlenius Strateger AB

https://ahleniusstrateger.se/
Läs mer

Chefs- och verksamhetsutveckling genom - Interimsuppdrag - Chefs- och ledningsgruppsutbildning - Organisations- och verksamhetsutveckling

Läs mer

BALANSA tillhandahåller konkreta arbetssätt som ger förutsättningar att förena arbetsliv och övrigt liv. BALANSA utvecklar företaget till en modern och attraktiv arbetsgivare med en hållbar arbetsmiljö.

Cleantech Östergötland

Läs mer

Cleantech Östergötland är ett nätverk där människor från näringslivet, offentligheten och akademin möts för att lösa samhällets miljöutmaningar. Tillsammans odlar vi framgångsrika relationer som utvecklas till hållbara affärer genom miljöteknik och kunskap.

Läs mer

Med gedigna kunskaper och erfarenhet av mänskliga resurser erbjuder jag tjänster till yrkesverksamma där jag skapar möjlighet till utveckling genom att stanna upp reflektera och analysera för att våga göra annorlunda och ta språng in i framtiden. Det kan innebära; Processledning – från idé till verkstad – planering och genomförande Handledning – reflekterande, interaktiv och styrkefokuserad Utbildning – stimulera nyfikenhet – tänka nytt Alla tjänster planeras efter noggrann analys av behov och förutsättningar. Efter genomförande följs de upp och utvärderas, en grund för långsiktigt och hållbart arbete.

Läs mer

I över 20 år har vi levererat beslutsstöd. Det har givit oss gedigen erfarenhet att fokusera på det som är bäst för verksamheten och skapat det kompletta besluts- och ledningsstödet som gör skillnad för våra kunder.

Linköpings Södra Röda Korskrets

https://kommun.redcross.se/linkoping/

Varié

Läs mer

Att få till en moderiktig garderob med fin balans mellan nytt och återälskat måste få ta sin tid och vi tycker det vore roligt om just kläder från VARIÉ skulle få ta plats i din garderob. Tillsammans kan vi hjälpa planeten ett plagg i taget. Hos oss hittar du kvalitetsplagg och tidlösa klassiker som vill byta ägare och få nytt liv. Kärleken till mode går som en röd tråd genom allt vi gör.

Engströms bil AB

https://www.engstromsbil.se/
Läs mer

Engströms är en svensk privatägd företagsgrupp som drivs av tredje generationen Engström. Koncernen har anor från 1920-talet och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby, Kisa och Västervik. Engströms Bil är en auktoriserad återförsäljare och serviceleverantör av Audi, Volkswagen, Škoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar.

Profecta utveckling och företagscoachning

http://profecta.nu/
Läs mer

Utbildar och stöttar företag i ett hållbart personalarbete.

Läs mer

Erfaren Företagsledare, verksamhetsutvecklare, projektledare och styrelseproffs. Hjälper företag att växa och hitta nya samarbeten Nuvarande uppdrag Interims chef SMHI Affärsverksamheten Styrelseordförande DK Data Jag är öppen för fler uppdrag, med möjlighet att fördela min tid mellan olika projekt.

Kontakt

Johan Callenfors

Kundansvarig

Johan Hetting

Kundansvarig (sjukskriven)

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Hej medlemmar! Så glada vi är att ni vill ta del av...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...