Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Lanemo Konditori & Bageri AB

http://www.lanemokonditori.se/
Läs mer

http://www.lanemokonditori.se/om-oss

Gotthards Kök och Matsalar

https://gotthards.nu
Läs mer

Restaurang med omkring 220 platser i Ebbepark, Linköping. Vi tillhandahåller lunch, företagsarrangemang, privata sittningar och fester samt frukostmöten. Vi har fullständiga rättigheter.

Lingmerths Resebyrå AB

https://www.lingmerths.se/
Läs mer

DIN EGEN KONTAKT PÅ LINGMERTHS FINNS ALLTID NÄRA TILL HANDS NÄR DU SKA UT OCH RESA. På våra 11 lokala resebyråer i södra Sverige finns ett hundratal reseproffs redo att ge en personligare service som gör varje resa lite bättre. Sedan starten 1950 har vi fokus på engagemang, kompetens och ansvar. Det gör oss till en perfekt resepartner. Någon som hittar en effektivare resrutt, lägre pris och bekvämare avgångstider för affärsresan, ordnar en mer inspirerande konferens och föreslår ett lite trivsammare hotell. Av oss får du: stort kunnande inom resor ​personlig och engagerad service en trygg partner i affärsresefrågor ​Bra resebyrå, bättre resa.

Läs mer

EnRival är ett rekryterings- och bemanningsföretag med ca 80 kontor, från Trelleborg i söder till Umeå i norr. Vi finns bland annat i Skåne, Västra Götaland, Jönköping, Västmanland, Östergötland, Stockholmsområdet, Blekinge, och Umeå.

KW Norrköping AB

Läs mer

Vi löser tillfälliga behov med fokus på ledande befattningar. Det kan handla om interims- eller utredningsuppdrag.

Ibn Rushd Studieförbund

https://www.ibnrushd.se/
Läs mer

Ibn Rushd folkbildar med fokus på mångfald, rättigheter och livsåskådning. Vi är ett av tio studieförbund i Sverige som får del av statsanslaget till folkbildningsorganisationer. Tillsammans med våra medlemsorganisationer erbjuder vi ett brett utbud av studiecirklar, seminarier och kulturarrangemang. Alla är välkomna till Ibn Rushds verksamheter som finns över hela Sverige. För oss är det särskilt viktigt att nå ut till marginaliserade grupper eftersom vi vill att fler ska känna att de kan och vill delta aktivt i samhället. Människor växer genom organisering – därför stöttar Ibn Rushd föreningar med utbildning, finansiering och vägledning. Ibn Rushd utgår från en vision om att muslimer ska vara en självklar del av Sverige. Vi arbetar aktivt för att stärka den svensk-muslimska identiteten vilket innebär att det ska kännas tryggt och självklart att vara svensk och muslim på samma gång. Vi verkar utifrån muslimska värderingar om att sprida rättvisa, uttrycka solidaritet, säkra människans frihet, bejaka mångfald, förorda rådgivning och förespråka möten. Vi vill bidra till en starkare demokrati, säkerställa de mänskliga rättigheterna, motverka rasism och se till att personer med olika bakgrund möts, stärks och lär sig tillsammans. Ibn Rushd är en ideell organisation som är partipolitiskt obunden. Vi ser ett värde i att skapa nätverk inom civilsamhället, med myndigheter och andra intressenter för att gemensamt skapa förändring till det bättre.

Läs mer

Pontarius är en samhällsbyggnadskonsult som arbetar med flygplats, spår- och järnväg, gata och väg, samt hamn och fastighet. Vi arbetar från tidiga strategiska skeden längs hela vägen via byggskede till driftskede och avvecklingsskede. Vi är unika i den mening att vi har en mycket stor bredd avseende erfarenhet och utbildning som vi utnyttjar i våra uppdrag: forskare, ingenjörer, landskapsarkitekter, jurister och ekonomer. Många av oss har bakgrund som beställare såväl som entreprenör, vilket ger en stabil bas, perspektiv och inblick i hur branschen fungerar i praktiken. Det ger oss möjligheten att anta ett holistiskt synsätt där alla perspektiv på en fråga beaktas. Utöver den svenska marknaden har vi arbetat i alla våra skandinaviska och baltiska grannländer liksom i Afrika, Asien och Mellanöstern. Vi är helt enkelt någon att alltid hålla i handen för både stora och små infrastrukturhållare och fastighetsägare. Och, by the way, Pontarius är latin för brobyggare – valt för att vi önskar bygga broar mellan teknik, ekonomi, juridik, organisationer, marknader, teknikområden och – inte minst – människor.

Läs mer

Lexicon är Sveriges största komptensutvecklare av företag och erbjuder ett brett utbudet av utbildningar för företag. I över 40 år har vi hjälpt kunder investera i sin personal, alltid med målet att överträffa förväntningarna. Hos oss hittar du allt från IT-utbildningar till affärsutbildningar, se vår hemsida www.lexicon.se för att få ett bättre grepp om bredden. Du kan även hyra kurslokaler hos oss för företagsinterna utbildningar. Vi bedriver även utbildning av systemutvecklare, där söker vi kontinuerligt nya kontakter för att hitta praktikplatser. Är du i behov av ny personal inom programmering så kan vi även hjälpa till med det.

Installatörsföretagen Service i Sverige AB

Läs mer

Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation som samlar arbetsgivare inom el och vvs branschen.

Restaurante Alfama

https://restaurantealfama.com/
Läs mer

Portugisisk kvarterskorg i Linköping med fokus på mat, dryck & service utöver det vanliga.

Simpole International AB

Läs mer

Tillverkning och grossistförsäljning av egenutvecklad modulprodukt för kreativ inredning i privat och offentlig miljö.

Hollies Kommunikation

https://www.hollies.nu/
Läs mer

Hollies är en kommunikationsbyrå som tycker att livet är så mycket mer än ett dubbelgarage och en skidresa till Alperna. (Även om inte det är helt fel heller.) Vårt arbetssätt är värderingsstyrt liksom vår syn på kommunikation. Vi vill skapa goda varumärken och söker kunder som delar vår vision om ett snällare samhälle. Vi tror på att jobba hållbart, tänka cirkulärt och skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Tillsammans kan vi skapa god kommunikation. Hoppas du delar de tankarna med oss!

Prio AB

https://prio.se
Läs mer

Fastighetsrörelse och handel (butik antikvariat Bok-Galleriet).

Avoda Baruch Company AB

Läs mer

Stöd och matchning för arbetssökande

Libergs Sweden AB

https://libergs.se/
Läs mer

Libergs Sweden AB är rikstäckande ställningsföretag med huvudkontor i Bromma. Vi i Norrköping är en av 10 st depåer i Sverige.

Growing Business AB

https://www.growingbusiness.nu
Läs mer

Growing Business AB hjälper små och medelstora företag öka sin lönsamhet med rätt affärsstrategi. Helt enkelt att nå maximalt värde för rätt kund, med rätt erbjudande och rätt pris. Företaget har en stark profil för hållbart företagande och kan hjälpa företag omsätta hållbarhetstrenden till lönsamhet.

Franzén Consulting Competence Partner AB

http://frc.nu/
Läs mer

Franzén Consulting är ett företag med tre affärsområden: Bustard: Vi hjälper dig att förstå den digitala transformationen och hjälper dig att sitta i förarsätet istället för att bli omkörd. Digitalisering, innovation och strategi för snabbrörliga organisationer. Föreläsningar, utbildning och konsulting. Blomsterafton: Blommor och dekoration för bröllop, fest och begravning. Event med blomsterarrangemang för teamet, kompisgänget eller familjen. Man blir glad av blommor! Handla Svart: Sveriges lakritsbutik - en webbshop med den finaste lakritsen.

PayEx Sverige AB

https://payex.se/

Serneke Sverige AB

https://www.serneke.se/
Läs mer

Nästa generation är vårt löfte till våra kunder. Och världen. Hela Serneke inkapslat i en mening. Vi är ett ungt bolag i en traditionstyngd bransch. Som nästa generation byggkoncern utmanar vi branschen, engagerar samtiden och inspirerar framtiden. Här är tre exempel på det. ENTREPRENÖRSDRIVET Vi är ett bolag med korta beslutsvägar och platt organisation. Med engagerad personal och tydligt ägarskap skapas en unik samhörighet med personlig prägel. UNIKA PROJEKT Projekt som Karlatornet, Prioritet Serneke Arena och Barkarby City är resultat av att tänka modigt och utmana normer. Såväl byggnadstekniskt som visionärt. I dessa projekt kan vi tydligt visa vår vilja att tillföra något nytt i ett större perspektiv, att bygga med social hållbarhet i fokus. SOCIAL HÅLLBARHET Samhällsengagemang är grundläggande i allt vi gör och går hand i hand med långsiktig tillväxt och god lönsamhet. Vi har både möjligheten och ansvaret att bidra till en mer hållbar utveckling när vi utvecklar och bygger stadsdelar, arenor, och bostäder och när vi sponsrar våra anställdas föreningar.

Laidback Solutions AB

https://www.laidbacksolutions.se
Läs mer

Vi utvecklar och marknadsför egna system och produkter som syftar till att automatisera processer. Vår största marknad är mediehus i Norden där vi arbetar i första hand med annonshantering. Huvudkontor i Norrköping.

Läs mer

Probity erbjuder dig som kund olika former av stöd inom service och support av IT infrastruktur och hårdvara, systemintegration mot e-handel och e-tjänster men även projektledning och att befrämja ex. ledningsgrupper inom digital transformation. Inom management så är vi även aktiva med interimlösningar, rekryteringsuppdrag och coaching. Vi strävar efter att snabbt kunna erbjuda rätt sorts stöd eller hjälp med hög servicenivå, högt personligt engagemang vilket gör att våra insatser löser era utmaningar. Vi har varit aktiva inom många olika och mycket spännande områden som definitivt ställt krav men också utvecklat oss inom ex. sjukhus och privatvård, industri och tillverkning, med-tech, biokemi, energibolag, bygg och konstruktion, retail, stat och kommun med flera.

Independent Business Group AB

http://www.ibg-sweden.se
Läs mer

IBG AB tillhandahåller världsledande konsulttjänster inom flygsektorn. Huvudkontor i Norrköping och projekt över hela världen för att skapa en mer hållbar värld genom miljövänliga lufttransporter.

Taloj Kommunikation AB

https://taloj.se
Läs mer

Taloj skapar kreativ och effektiv kommunikation som bygger varumärke - från strategi till innehållsproduktion.

Östgöta Trädgårdsdesign

https://ostgotatradgardsdesign.se/
Läs mer

Östgöta trädgårdsdesign

Placebrander AB

https://placebrander.se
Läs mer

Placebrander sprider inspiration och kunskap kring platsmarknadsföring och platsutveckling. Det görs genom konsulttjänster, föredrag, utbildningar, priset Placebrander of the Year, Placebrander-bloggen och trendrapporter. Att höja kunskap och kvalitet på platsmarknadsföring är något som gynnar många parter, såväl offentlig sektor som näringsliv och invånare. Placebrander vill bidra till platsmarknadsföring som sticker ut och genererar tillväxt och välmående platser.

Läs mer

Tillverkning och försäljning av energieffektiv utrustning för klimatkontroll inom Telecom/IT och Järnvägsinfrastruktur, kommersiella och industriella fastigheter, rental samt pool och spa. Våra lösningar finns inom kyla, avfuktning, värme och ventilation.

Läs mer

Hudvis- Det självklara valet för din hud och hälsa! På Hudvis är vi experter på hud och besitter den unikt sammansatta kompetensen mellan hudterapeut och hudläkare. Vi erbjuder även massage, akupunktur, events och yoga då livsstil och hälsa ligger oss mycket varmt om hjärtat. Vi behandlar med stor framgång hudproblem såsom akne, pigmenteringar, känslig hud och rosacea. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet varför vi kan erbjuda dig de mest innovativa och säkra behandlingarna med hållbara och långsiktiga resultat. Hos oss är varje behandling noggrant sammansatt efter din huds unika behov. Detta för att du som kund alltid ska få det absolut bästa resultatet för din huds tillstånd just nu. Frisk hud börjar inifrån och speglas av ditt hälsotillstånd. En sund livsstil kombinerat med en unikt framtagen hudvård hjälper till att bibehålla en välmående hud- inifrån och ut varför vi även ser våra behandlingar ur ett näringsmedicinsk perspektiv. Vi tar utgångspunkt i orsak snarare än symptom. Kunskap och kvalitet är lika viktiga faktorer i våra behandlingar och undervisning som att se resultat. Det är vårt mål att ge dig den bästa behandlingen och att du både är berikad och inspirerad efter ett besök på Hudvis. Hudvis ledord är kvalitet, hållbarhet, långsiktighet och engagemang!

Axiva Hemtjänst

Läs mer

Axiva Hemtjänst är en privat utförare av hemtjänst i Norrköpings kommun. För att skapa god omvårdnad och glädjefyllda möten tror vi det är viktigt att de vi hjälper med hemtjänst får uttrycka sig på sitt eget hemspråk. Därför har vi inriktat oss på att ha en stark och bred språkkompetens i personalgruppen, där vi ser det som en stor tillgång om personalen förutom svenska har ytterligare ett språk.

Stockholms Auktionsverk (Norrköping)

https://online.auktionsverket.se/auktion/alla/
Läs mer

Som en del av Lauritz.com är Stockholms Auktionsverk Nordens största auktionsföretag. Onlineauktioner i Norrköping samt klassiska kvalitetsauktioner i Stockholm. Värderingar inför försäljningar och skiften. Värdering, katalogisering, visning och utlämning i vårt showroom på Linnégatan 21 i Norrköping. Öppet måndag-fredag. På auktion säljer vi allt från antikviteter till nytillverkade föremål, smycken, mattor, glas och porslin, konst och konsthantverk etc.

Kontakt

Rikard Håkansson

Medlemsrelationer/Affärsutvecklare

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar. Du kan delta fysiskt eller...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...