Östsvenska Handelskammaren

Sök bland Östsvenska Handelskammarens medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Diterma AB

Läs mer

Företaget agerar som ägarbolag med bakgrund inom företagsägande och bolagsutveckling inom SME-bolag inom Automation, IT och produktion. Dick Nyström/Diterma har lång erfarenhet fån styrelsearbete som såväl ledamot som ordförande. Även som VD och verksamhetsutvecklare i egna, samt ägarledda bolag inom "Industriell IT" och Digitalisering inom Produktion.

Robin & Björk AB

http://www.robinbjork.com
Läs mer

Bolaget skall bedriva reklam, PR, mediebyrå, fotografiverksamhet, grafisk designverksamhet, textilier, skylttillverkning, tryckeriverksamhet, webbdesign, musikproduktion, rörlig bild, design & utveckling främst hemsidor, trycksaker, kläder, skor, inredning, reklamartiklar, trädetaljer, produktdesign och utveckling av befintliga hemsidor, trycksaker, kläder, skor, inredning, reklamartiklar, trädetaljer, produktdesign, koncept- design, konsultverksamhet inom elektronik och kommunikation, föreläsningsverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Läs mer

Idax är People Experts med uppdrag inom Employer Branding, Talent Acquisition, pre- och onboarding, organisation, företagskultur, arbetsvardag, marknadsföring och kommunikation. Vår devis är People first –digital always, och tillsammans med våra kunder ger vi oss ut på utvecklings- och förändringsresor för att få människor, organisationer och affärer att växa.

Archus i Syd AB

Motion&Fitness i Sverige AB

Cakar Holding AB

Byrån mot diskriminering i Östergötland

https://www.diskriminering.se/
Läs mer

Byrån mot diskriminering i Östergötland är en ideell förening som arbetar för mänskliga rättigheter och mot diskriminering. Vi är politiskt och religiöst obundna, både organisationer och enskilda kan vara medlemmar och stödja vårt arbete. På Byrån arbetar ekonomiansvarig, jurister, kommunikatör, projektledare samt utbildare. Byrån arbetar utifrån den gällande diskrimineringslagstiftningen som omfattar diskriminering på grund av etnicitet, funktionsnedsättning, kön, könsidentitet och könsuttryck, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning och ålder. Byrån mot diskriminering har två huvudsakliga arbetsområden: Dels vår juridiska verksamhet, där personer som upplever sig utsatta för diskriminering kan få gratis juridiskt stöd från Byråns jurister. Det kan vara i form av utredning, rättslig rådgivning, medling och stöd. Den andra delen är utbildning och opinionsbildning. Byrån föreläser och utbildar bland annat skolor, fackförbund, organisationer, företag och kommuner i antidiskriminering, aktiva åtgärder, inkluderande bemötande, normkritik, rekrytering med mera. Byrån har sitt kontor i Norrköping, men har hela Östergötland som sitt upptagningsområde.

TreCé AB

Expense Reduction Analysts

https://se.expensereduction.com
Läs mer

ERA (Expense Reduction Analysts) levererar reella besparingar och ökade värden till ditt företag. Vi har ett arbetssätt som gör det möjligt för era medarbetare att fortsätta att fokusera på er huvudaffär och samtidigt få lägre kostnader och effektivare processer. Lägre kostnader med samma eller högre kvalitet – det är vårt erbjudande till våra kunder. Och om vi inte sparar något, kostar vi inget. I Norden är vi ca 60 specialister inom kostnadskategorier såsom frakter, förpackningar, städning och renhållning, energi, IT, telefoni, förbrukningsvaror, MRO, försäkringar, banktjänster, avfall och säkerhet.

Sensor Science AB

Läs mer

Konsulttjänster och produktutveckling inom telekrig.

Garantgruppen AB

https://garant.se/
Läs mer

Vi utför rikstäckande garanti- och eftergarantiservice inom vitvaror, värmepumpar och kommersiell kyla. Vårt rikstäckande nätverk innefattar 110 verkstäder och vi utför ca 25000 serviceärenden per år.

MIAB AB

Läs mer

Med en nära och personlig service med omtanke, levererar MIAB arbetsplatsservice och lokalvård. Våra kompetenta medarbetare hjälper företag och offentlig sektor att skapa rena och trivsamma miljöer på den nordiska marknaden.

Räddningstjänsten Östra Götaland

https://rtog.se
Läs mer

Vi är en aktiv och pådrivande kraft i regionen, som tillsammans med andra skapar ett säkrare samhälle – dygnet runt, året runt. Vi ökar människors förutsättningar att förhindra och agera vid olyckor och kriser i samhället. Vi står ständigt beredda att rädda människor, egendom och miljö vid olyckor och kriser i samhället.

ANNOT Advokatbyrå AB

https://annotadvokat.se
Läs mer

ENTREPRENAD - OFFENTLIG UPPHANDLING - AFFÄRSJURIDIK Välkommen till ANNOT Advokatbyrå! Vår största förmån är att få ta tillvara vår kunds rätt på bästa sätt oavsett vad saken gäller. Med stor erfarenhet från affärslivet, offentlig upphandling och samhällsbyggnadssektorn har vi valt att ägna oss åt det vi brinner för. Tillsammans med våra kunder inom offentlig sektor och näringsliv arbetar vi med långsiktiga relationer. Vår rådgivning bygger på engagemang, kreativitet och kunskap i syfte att i varje detalj öka nyttan för vår kund. Prata med oss så berättar vi mer.

Water Company i Sverige AB

https://www.watercompany.se

KF Group

Altitude Access Scandinavia AB

https://altitudeaccess.se/
Läs mer

En helhetsleverantör av underhåll, montage och inspektion. Altitude Access utför, utbildar och stödjer er med arbeten på höjd eller andra svåråtkomliga platser. Vi har lång erfarenhet både av arbete på höjd och som hantverkare vilket gör att vi kan hantera de flesta uppdrag. Vi kännetecknas av vår vilja till problemlösning, vår höga kompetens och vårt höga säkerhetstänk. Med oss får ni en leverantör av tjänster om tar han om access och utförande av uppdrag. Vi assisterar andra företag med vår kompetens där det är svårt att nå fram på andra sätt, men vi utför också entreprenader i egen regi.

Rundgrens Utbildning

http://www.rundgrensutbildning.se

Praktiska Gymnasiet Norrköping

HSB Östergötland

Läs mer

Arbetar främst med 3D-visualiseringar och originalarbete. Stor del av alla visualiseringar har varit till mässor, event och olika exponeringslösningar såsom showrooms, marknadsstånd etc.

Läs mer

Enkla Hem är ett fastighetsbolag som projekterar, förvärvar, producerar och förvaltar primärt bostäder men även samhällsnyttiga fastigheter i växande kommuner. För Enkla Hem är det långsiktiga och hållbara fastighetsägandet viktigt. Enkla Hem planerar förvaltning, byggnationer och renoveringar till minsta detalj för att kunna erbjuda energieffektiva, välplanerade och yteffektiva bostäder. Ett bättre hem som bidrar till en genuin hemkänsla länge. Enkla Hem är ett onoterat bolag med huvudkontor i Linköping och även kontor i Stockholm. Läs mer på www.enklahem.se.

Sunlight hotel conference & spa

Human Clarity AB

https://www.humanclarity.se
Läs mer

Human Clarity hjälper ledare och företag att skapa klarhet, rikta fokus och utveckla ledarskap och kultur som stödjer er önskade riktning. Vi bidrar med kompetens inom ledarutveckling, HR och förändringsledning och hjälper företag till hållbar förändring med mätbara resultat.

Mirum Galleria / FAB Hageby Centrum

https://mirumgalleria.se/
Läs mer

Thon Property är den svenska fastighetsdivisionen i Olav Thon Gruppen som ägs av Olav Thon Stiftelsen. Olav Thon Gruppen äger och förvaltar totalt 83 köpcenter i Norge och 10 i Sverige. Mirum Galleria är en av dem. Mirum Galleria har ca 5 miljoner besökare varje år och en omsättning på 950 mkr.

Goody Sweden AB

Läs mer

Goody Sweden AB är ett nystartat företag, men med gedigen erfarenhet. Goodys skapare startade företaget med en vision att förbättra, förenkla, effektivisera och göra B2B-brancshen inom konfektyr hållbarare och med ett större socialt ansvar, samtidigt som man ville tänka i nyare och modernare banor vad gäller produkter och hur de presenteras. Teamet bakom Goody består av människor som till viss del arbetat hela sitt liv i branschen, vissa har kommit in från andra branscher med nya fräscha ögon samt yngre personer som brinner för nya tidens digitala hjälpmedel för att göra affärer. Goody kommer från start att arbeta som ett etablerat företag då man i sina tidigare roller analyserat hur man bedriver B2B på bästa och effektivaste sättet och har dessutom en stabil ekonomisk plattform med flera investerare som även säkerställer ett bra och välbehövligt nätverk inom olika områden. Företaget kommer på många sätt revolutionera branschen. Bland annat kommer Goody som Skandinaviens enda företag certifiera sig för ISO 9001, 14001, 22000, 45001, 26001. Detta för att ge kunder den absolut bästa kvaliteten, mest hållbara produkter, säkerställa den bästa livsmedelshanteringen, veta att företaget på ett genuint sätt tar ett socialt ansvar i samhället, säkerställa att de anställda har de bästa förutsättningarna att göra ett bra arbete och att de älskar sitt arbete.

Peab Bostad AB

Läs mer

Vi är två personer med olika erfarenhet från nöjes och eventbranschen. Maja med flertalet år inom marknadsföring med en bakgrund inom fotografering och som Art director bemästrar hon det mesta inom marketing och branding. Leif har sedan länge huserat och skapat event inom både offentlig och privat sektor. DJ, projektledning, eventansvarig och även konceptskapare kompletterar vi varandra för att du ska få det bästa för dig eller ditt företag!

Medlarhuset Sörman & partner AB

http://medlarhuset.se/
Läs mer

Företaget sysslar med medling, tvistelösning och konflikthantering. Även kommunikation och moderering vid seminarier och konferenser.

Cambio Healthcare Systems AB

https://www.cambio.se/
Läs mer

Om Cambio Cambio en av Nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet är att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Cambios e-hälsolösningar stöttar vårdpersonal i deras dagliga arbete och erbjuder patienter en säkrare och mer lättillgänglig vård. Vi är i dag runt 700 anställda i flera länder. Cambio levererar e-hälsolösningar för hälso- och sjukvården och verksamhetssystem för kommuner i Sverige, Danmark, Island och Storbritannien.