Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Hellmanska Gården AB

https://www.hellmanskagarden.se/sv/
Läs mer

Hellmanska gården butik, café, trädgård & bageri Hellmanska gården är en handelsgård i centrala Nyköping där de äldsta delarna är över 300år. Hellmanska Gården har en spännande historia och några verksamheter som funnits på gården är droskstation, kryddkramhandel, busstation och galanterihandel. Idag fyller vi Hellmans med nya verksamheter i modern stil men vi har alltid våran historia med oss. Vår butik har sålt glas, porslin och heminredning i över 130 år. Vi försöker hålla oss uppdaterade med de senaste från Lexington, ERNST, Bruka Design, Mateus med flera. Du kan även handla i vår webbshop som har fri frakt över 700kr. Vårt café är KRAV certifierat och brinner för det lokala och småskaliga. Vi serverar fika och lunch varje dag och har sittplatser både inne och ute i trädgården, i vårt glashus är hundar välkomna! I vårt stenugnsbageri bakar vi surdegsbröd och bakverk samt säljer närproducerade specialiteter.

Stångs Magasin AB

https://www.stangsmagasin.se/
Läs mer

Restaurangverksamhet. Lunch, kväll, brunch. Kravcertifierad restaurang med fokus på det småskaliga, det närodlade och ekologiskt.

TB Bil i Norrköping AB

https://www.tbbil.se
Läs mer

Vi är ett familjeföretag grundat 1993 i Norrköping. Vår målsättning är att ditt bilägande ska bli ovanligt bra då vi arbetar efter devisen “För ett ovanligt bra bilägande”. Hos oss får du som kund fullservice med allt som berör ditt bilägande oavsett om du behöver bil för privat bruk eller i tjänsten. I Norrköping finns vår anläggning på Koppargatan 29 och vi är auktoriserade återförsäljare för Kia, Subaru och Iveco last- och transportbilar samt Bürstner och Sun Living husbilar. På vår anläggning i Nyköping är vi auktoriserade återförsäljare för Kia. Vi på TB Bil säljer nya och begagnade bilar, utför bilservice och reparationer i vår auktoriserade märkesverkstad, samt tillhandahåller reservdelar och tillbehör. Vi har noggrant utvalda lösningar för finansiering, privatleasing, försäkringar och förmånliga helhetskoncept för tjänstebilar till företag.

Swisslog Technology Center Sweden AB

https://www.swisslog.com/sv-se

Twize Communication AB

https://www.twize.se/
Läs mer

Med vår hjälp kan ni nå nya kunder genom digital marknadsföring – Google sök, Google display, videoannonsering på YouTube samt annonsering i Sociala medier. Vi utvärderar och analyserar hur ni syns digitalt idag och hur ni vill synas i framtiden. Utifrån er målsättning tar vi fram kostnadseffektiva kampanjstrategier för att driva kvalitativ trafik och nå nya kunder. Det är viktigt att ni som kund ser ett resultat av er annonsering, därför lägger vi även stor vikt vid kontinuerliga uppföljningsmöten där vi tillsammans går igenom statistik och förbättringsmöjligheter. Vi erbjuder våra kunder det personliga engagemanget och det genuina intresset för er verksamhet. Vår erfarenhet är att ett nära samarbete och en ömsesidig lojalitet leder till gemensam framgång. Välkommen att kontakta oss!

Envirozone Workforce AB

http://www.envirozone.se
Läs mer

Envirozone är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unikt bred portfölj av mervärdestjänster som idag levereras till flera av Sveriges största retailbolag. Samtliga ägare, styrelsemedlemmar och ledare i bolaget har sin bakgrund hos branschens mest etablerade aktörer och befinner sig alltid nära verksamhetens kärna. Vår ambition är att erbjuda våra kunder en högre servicegrad, flexibilitet och kvalitet än vad branschen traditionellt uppnår. Envirozone verkar ständigt för att utveckla verksamheten i en bred och hållbar riktning. Vår målsättning är att bedriva en lönsam och sund verksamhet idag utan att kompromissa med möjligheterna att göra det i framtiden. Det innebär att Envirozone strävar efter att vara en god samhällsaktör som inte bara tar ansvar för sin egen utveckling, utan även för sin påverkan på människor, miljö och samhället i stort.

Triofast AB

https://triofast.se
Läs mer

Triofast äger, utvecklar och förvaltar kommersiella fastigheter i Linköping, Mjölby och Motala

Läs mer

Rodoverken (del av Granitor) är ett framtidsinriktat industriföretag som utvecklar lösningar för lagring av hållbar energi och processmedier. Med unika arbetsmetoder och lång erfarenhet är vi specialiserade på konstruktion, tillverkning och montering av skräddarsydda ackumulatorer och tankar. Vi har haft vår bas i Sverige sedan 1944 och utför idag projekt över stora delar av Europa.

Läs mer

Sportality levererar digitala tjänster och produkter för kommersiell utveckling och digitalisering av sportligor och klubbar. Målet är att bli Europas ledande digitala partner till sportligor och klubbar. Vårt syfte är att genom våra skalbara tjänster skapa värdehöjande digital utveckling av en liga eller klubbs verksamhet och skapa en världsledande digital upplevelse för deras fans och konsumenter.

Aspia AB (Östergötland)

https://www.aspia.se/
Läs mer

Våra redovisningskonsulter, lönespecialister och rådgivare tillsammans med våra digitala verktyg hjälper dig med redovisning, lönehantering, HR-frågor, affärsrådgivning och oberoende skatterådgivning. Vi stöttar dig så att du kan driva, effektivisera och utveckla ditt företag på bästa sätt.

Läs mer

Triona är en ledande och pålitlig leverantör av innovativa IT-lösningar med anknytning till logistik- och infrastrukturrelaterad verksamhet. Vi kombinerar stort verksamhetskunnande inom framför allt transportinfrastruktur, kraft/energi, entreprenadverksamhet, transporter och skogsindustri med branschinriktade produkter samt spetskompetens inom systemutveckling och systemförvaltning.

BHG Norrköping Best Western Princess Hotel

Läs mer

Best Western Princess Hotel ligger mitt i centrala Norrköping mitt bland gallerior, Louis De Geer konsert & kongress, restaurangstråk och fantastisk arkitektur runt omkring. 2021 gjordes en omfattande renovering av hotellrum, badrum, ventilation, stambyten bland annat. Hotellet har 119 rum samt en fräscht gym och bastu och en riktigt god frukostbuffé. Välkommen!

Oskars palldepå

AFRY (ÅF Infrastructure)

https://afry.com/

Mäkleriet i Norrköping AB (SkandiaMäklarna)

https://www.skandiamaklarna.se/kontor/norrkoping
Läs mer

Fastighetsmäklare

Söderberg & Partners

Läs mer

Söderberg & Partners är även en av Sveriges ledande aktörer inom förmögenhetsförvaltning och erbjuder rådgivning till privatpersoner, företag och institutioner. Med kapital kommer både möjligheter och utmaningar. Behöver du någon att bolla tankar och idéer med? Någon som kan hjälpa dig att planera för framtiden? Som kund hos oss får du en personlig rådgivare som är din primära kontakt, som ger dig välgrundade råd utifrån din situation och dina behov.

Läs mer

Östgötatrafiken ansvarar för kollektivtrafiken i Östergötland. Vi planerar linjer och tidtabeller med buss, tåg och spårvagn med målet att ge dig som kund en enkel, trygg och bekväm resa och ett bra och pålitligt alternativ till bilen. Vi arbetar bland annat för att öka kollektivtrafikens marknadsandel och ha nöjda kunder. Utformningen av våra resor och tjänster ska också bidra till ett klimatpositivt samhälle. I företagsportalen kan du köpa vårt ordinarie biljettsortiment. Upplägg och priser är detsamma som om du köper en biljett privat, med skillnaden att betalning sker via en faktura som skickas månadsvis per företagskonto. Företagsportalen är för företag och organisationer som enkelt och smidigt vill köpa biljetter till kollektivtrafiken i Östergötland. Med ett företagskonto kan du köpa biljetter som du sedan skickar ut till anställda. Du väljer själv om biljetten ska skickas till en smartphone eller till ett av våra reskort. Betalning görs sedan via faktura.

Total Media & Reklam AB

https://www.totalmedia.se
Läs mer

Vi är en fullservicebyrå vars affärsidé och kärnerbjudande är att vara din engagerade samarbetspartner för alla dina behov av reklam, media och kommunikation. Vi drivs av visionen att hjälpa våra kunder att göra intryck som skapar framgång och utveckling. Vi är själva ägarledda och därför jobbar vi mer än gärna med ägarledda företag med tillväxtambitioner.

Uniflex Bemanning & Rekrytering

https://www.uniflex.se/
Läs mer

Rätt individ på rätt plats. Alltid. I Östergötland jobbar vi med bemanning och rekrytering av både arbetare och tjänstemän. Uniflex jobbar med att matcha rätt kompetens med kundens behov och det är det som driver oss – varje dag – och det har det gjort i 30 år. Med tydliga processer och väl beprövade arbetssätt har vi tagit fram strategier för att lyckas med detta på bästa sätt. Vi vore ingenting utan våra kunder och konsulter. Därför är vår affärsidé tydlig: det ska vara enkelt att jobba med oss och hos oss – det ska vara enkelt att hitta rätt person till rätt jobb.

Amplio Rental AB

Läs mer

Amplio Rental is: A concept & platform provider with long-term business experience within rental & financing for development & operations of Rental & Solution services activities. www. ampliorental.com

Anno Advokater KB

Läs mer

Anno Advokater erbjuder juridisk rådgivning med personligt engagemang. Vi arbetar med främst tvister och domstolsärenden främst inom fastighets- och företagstransaktioner, mark- och miljö ärenden. social familjerätt såsom LVU, LVM och LPT mål, ekonomisk familjerätt och generationsskiften, konkurser och företagsrekonstruktioner samt allmän fastighetsrätt såsom arrende och nyttjanderätt. Vi erbjuder våra klienter en gedigen erfarenhet av tvistelösning och domstolsprocesser kombinerad med ett kreativt nytänkande i såväl avtalsförhandlingar som rörande svåra och känsliga privata situationer. Som juridiskt ombud står Anno Advokater alltid vid klientens sida och hjälper till hela vägen.

LIW-duicab

Läs mer

LIW arbetar behandlande och förebyggande mot psykisk ohälsa samt informerande om psykisk ohälsa och psykisk hälsa. Behandlingen har grunden i KBT samt samtals behandling vid beroende tillstånd med KBT som grund i behandlingen. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och föreningar för samtal, föreläsningar och coachning. Vår grundfilosofi är att alla människor har en förmåga till förändring efter sina egna unika egenskaper. En annan filosofi vi har är tillgängligheten mellan sessionerna.

Inspirera Omsorg AB

https://inspireraomsorg.se
Läs mer

Inspirera erbjuder tjänster inom lokalvård, företagstäd, trädgård. Hållbarhet både för människa och miljö står i fokus hos oss. Bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Kvalitet och service som håller i längden.

Läs mer

Statligt ägt fastighetsbolag med fokus på fastigheter med säkerhet.

Nyfikna Samtal

https://nyfiknasamtal.se/
Läs mer

Nyfikna Samtal tar tag i de existentiella frågorna som vi alla människor berörs av och kan vägleda individer och grupper i olika livsfrågor. Genom att tillsammans utforska möjligheter och begränsningar i livet kan Nyfikna Samtal stötta dig/er i processen att finna ett liv som är hållbart och som ger ökad livsglädje. Detta i syfte att stärka de enskilda individerna, företaget/organisationen och vårt demokratiska samhälle. Det kan bland annat handla om individuella samtal, riktat stöd till ett arbetslag, företagsevent.

AtoB@C Shipping AB

https://www.atobatc.se
Läs mer

AtoB@C Shipping AB är ett svenskt torrlastrederi med fler än 30 is-klassade multipurpose fartyg. Vi har långa relationer med våra kunder som främst verkar inom svensk och finsk stål, energi och skogsindustri. Dotterbolag till ESL Shipping Oy.

Björk HR Partner AB

https://www.bjorkhrpartner.se/
Läs mer

Björk HR Partner har 25 års erfarenhet av HR frågor och arbetar medvetet för att ditt företag ska utvecklas och växa med hjälp av ett modernt, metodiskt HR arbete. Att se företag och medarbetare växa i nära samarbete är mitt mål och min passion.

Miller Development AB

https://www.millerdevelopment.se/
Läs mer

Miller Development hjälper till att bemanna din utvecklingsavdelning.

IKEA Svenska Försäljnings AB

https://www.ikea.com/se/sv/ikea-business/
Läs mer

Vi inreder din verksamhet Vi inreder alla typer av rum och verksamheter, och har allt inom möbler och inredning du kan behöva för ditt projekt. Oavsett om du ska inreda en frisörsalong, butik, restaurang eller ett hotell kan du vara säker på att få en funktionell, prisvärd och mer hållbar lösning, med omtanke om människor och planet. Och vi hjälper dig hela vägen, om du vill. Med allt från planering till montering och installation. Kontakta IKEA för företag Du kan alltid handla snabbt och enkelt online, mot faktura med IKEA företagskonto. Men för att få bästa service, börja alltid ditt inköp med ett kostnadsfritt möte med en företagssäljare, som hjälper dig från start till mål. Företagssäljaren blir din koordinator och rådgivare. Du får inköpshjälp, produktråd, enklare möbleringstips och vägledning till ytterligare servicetjänster när du behöver det. Ni ses online, i varuhuset, via telefon eller i era lokaler.

Kontakt

Rikard Håkansson

Medlemsrelationer/Affärsutvecklare

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar. Du kan delta fysiskt eller...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...