Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Danske Bank Linköping

https://danskebank.se/privat

East Sweden Consulting

Cygni Öst

https://cygni.se/
Läs mer

Cygni är ett IT-konsultbolag som grundades 2006 med visionen att skapa den bästa arbetsplatsen för en skicklig och ambitiös systemutvecklare. Vi har vunnit titeln Sveriges Bästa Arbetsplats 6 år i rad och dessutom vunnit titeln Europas Bästa Arbetsplats 5 gånger i Great Place To Works världsledande medarbetarundersökning som genomförs i över 50 länder. Cygni finns idag på sex orter i Sverige och öppnade kontor i Linköping januari 2019. Vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå och Östersund. Våra konsulter är fullstacksutvecklare, frontendare, testutvecklare, mobilutvecklare, UX-designers, digitala designers, projektledare, testledare och mer. Vi erbjuder alla kompetenser som krävs att hjälpa dig skapa de absolut bästa digitala lösningarna.

Läs mer

Vi bemannar allt från kraftvärmeanläggningar till pelletsfabriker, VA-anläggningar och pappers– eller processindustri. Vår personal har både utbildning och erfarenhet som gör att de snabbt kommer igång. Vi tar både korta och långa uppdrag.

Place Promotion AB

https://www.placepromotion.se/

Läs mer

AGEA Group är din extern-Interna IT-avdelning. Vi utvecklar alltifrån din Hemsida till avancerade Mobil/Webb-applikationer och Datasystem, som är anpassade efter din verksamhets ändamål. Utvinn värdefull information från dina databaser genom maskininlärning, data mining, big data-tekniker i din verksamhet för att spara tid och pengar. Kort och gott så erbjuder vi kompletta IT-paket som kommer att öka effektivitet och generera lönsamhet till din verksamhet. AGEA Group, din digitala hantverkare

Hedenlunda Slott AB

https://www.hedenlundaslott.se/
Läs mer

Hedenlunda Slott ligger naturskönt i Vadsbro socken, mitt i Sörmland. Med sin unika miljö och fantastiska natur har Hedenlunda Slott varit en plats för möten mellan människor i över 1000 år. Mat utöver det vanliga, goda viner, vackra hotellrum och omtänksam personal i en underbar miljö ger goda förutsättningar för lyckade konferenser, bröllop eller fester. På Hedenlunda Slott finns 62 rum, sammanlagt 88 bäddar. Alla rum har dusch, toalett samt TV. Slottet hyser 11 tidstypiska dubbelrum som är varsamt renoverade och moderniserade till dagens standard, men med gårdagens charm bevarade. Röda Villan, Hotellet, Östra Flygeln och Parkvillan erbjuder olika alternativ till boende. Vi har konferenslokaler i olika storlekar som passar allt från den lilla gruppen till den stora konferensen. Från Maria Von Rosen, ett sammanträdesrum för 10-12 personer till Orangeriet som tar upp till 450 personer. Samtliga konferenslokaler är utrustade med alla moderniteter som efterfrågas idag.

Gridcon Solcellsteknik AB

https://gridcon.se/
Läs mer

Gridcon AB är ett av de företag som har längst erfarenhet av solcellsinstallationer i Sverige. Vi har mer än 30års samlad erfarenhet av solenergi och därmed också lång drifterfarenhet. Med andra ord vet vi vad vi gör och eftersom våra produkter varit i drift sedan 2008 kan vi säkerställa att våra garantier gäller. Namnet kommer från det engelska ordet ”grid connected” (nätansluten) och syftar på företagets huvudområde som är nätanslutna solcellsanläggningar. Företaget grundar sig i ett genuint intresse för solkraft och existerade tidigare i mindre skala under namnet Solkraft Östergötland – därför har vi arbetat med solenergi sen början av 2000-talet.

Läs mer

AB Kinda Kanal utvecklar besöksnäringen i kanalområdet och bevara slussanläggningarna för framtida generationer.

ToBe Teknik AB

http://www.tobeteknik.se/

SYNLAB Analytics & Services Sweden AB

http://synlab.se/sv

StyrelseAkademien Östsverige

https://www.styrelseakademien.se/ostsverige/

7 Bitar AB

http://7bitar.com/
Läs mer

Vi sysslar med interiör design och renovering.

Input interiör Öst AB

https://www.inputinterior.com/

Heimstaden Förvaltnings AB

https://heimstaden.com/

Proteam Process & Cleantech AB

http://www.proteam.se/
Läs mer

PROTEAM är en leverantör av utrustning för ytbehandling och verkstadsindustrin samt energisektorn. PROTEAM utvecklar, tillverkar och bygger utrustningar, konventionella trum- och häng-liner samt industriella proecessvattenreningsanläggningar. PROTEAM erbjuder också dessa marknader service, akutservice samt FU system. PROTEAM är ett privatägt företag med kontor och verkstäder i Kolmården strax utan för Norrköping och i Sandviken strax utan för Gävle.

PADAB Ljud & Ljus Aktiebolag

https://padab.com/

Näringslivscentrum i Åtvidaberg AB

Norrkopings IT-Partner AB

Läs mer

Vi är vad vi heter – din lokala IT-Partner!

ESMP Digital Mediepartner AB

https://www.smarthamster.se/
Läs mer

Producerar smarta digitala tjänster för små och medelstora företag.

Dina Försäkringar Göta

https://www.dina.se/
Läs mer

Sakförsäkringar – Företag/fastighetsförsäkring och yrkestrafik

J2BD Consulting AB

http://j2bd.se/
Läs mer

Interimslösningar för företag som behöver tillfällig förstärkning i sin organisation eller mindre företag som endast har behov av deltidstjänster inom t.ex. projektledning, försäljning, chefsroller inom tekniska avdelningar eller den operativa verksamheten.

Läs mer

IT-drift, service och support.

De Geerkliniken AB

https://degeerkliniken.se/
Läs mer

De Geerkliniken är en personlig klinik som erbjuder allmäntandvård för både vuxna och barn. Vi utför högkvalitativ tandvård med allt från minsta fyllning till stora bettrehabiliteringar, implantatbehandlingar och estetisk tandvård. Vårt erfarna teams hjärtan klappar lite extra för tandvårdsrädda och vår högsta prioritet är att hjälpa dig med ditt välbefinnande. Omtanke, trygghet och kvalitet är ledord som vi aldrig gör avkall på vilket genomsyrar hela vår verksamhet.

Läs mer

Florist Compagniet är ett familjeföretag och vi har drivit företag i över 20 år. Vi har tidigare haft blomsteraffärer i Finspång & Åby. 2014 kom idén upp att testa på och göra något nytt. Jag, Gunnel Fahlén, har över 30 års erfarenhet av branschen med Gesäll samt Mästarbrev. Min dotter Jenny Lekman är i princip uppvuxen bland allt blomster med en lång och gedigen lärlingstid inom floristyrket. Det är främst vi två som arbetar i butiken.

Läs mer

På Inlumino Education stärker vi relationer med hjälp av coachning och utbildning. För vi är övertygade om att goda relationer ger gott resultat. Oavsett om det handlar om våra nära relationer eller i arbetslivet. Vi erbjuder: -Coachning för chefer, medarbetare och privatpersoner -Ledarutvecklingsprogrammet Klart Ledarskap -Utbildning t ex i coachande förhållningssätt -Handledning till medarbetare -Kurser som utvecklar din kommunikativa förmåga -Föreläsningar t ex om hur du tränar dina mentala förmågor -Workshops som utvecklar både verksamhet och individer. Med lång erfarenhet av utbildning, ledarutveckling och coachning lyssnar vi in dina behov och skräddarsyr ett erbjudande som passar just dig och ditt företag.

Åke Pettersson HR Partner AB

Läs mer

Åke Pettersson har en lång erfarenhet från de flesta HR-relaterade frågorna från landstings-kommunal verksamhet, allmännyttan, installationsbranschen och pappersindustrin. I alla anställningar har Åke haft förmånen att ha ledande roller. Att arbeta med ledarskapets olika utmaningar samt verka för att personer kan växa i sina roller är något som Åke särskilt brinner för. Som personalchef inom industrin, Fiskeby Board och Bravida, har han fått greppa samtliga frågor såsom förhandlingar, arbetsmiljö, rehabilitering och personalutveckling. Under resans gång har han certifierats i personlighetstest vilket har gett många lärdomar om hur komplex personligheten är och vad som passar i olika sammanhang och roller.

I goda händer – Familjen Tvedts massage och friskvård AB

http://www.igodahander.se/
Läs mer

I Goda Händer är ett familjeföretag som främst riktar sig mor stress och stresshantering av olika slag. Kajsa jobbar som massageterapeut, där även koppling och kinesologisk tappning ingår i behandlingsportföljen. Massagen kan vara behandlande eller förebyggande av skador, krämpor eller smärtor. Stian är samtalsterapeut, och jobbar dels med ACT (Acceptance and Commitment Training), som är en KBT-inriktning som riktar sig i huvudsak mot stress. Samtal enligt tolvstegsmetodik och systemisk par- eller familjesamtal kan också erbjudas. Det finns en mångårig erfarenhet av att jobba professionellt med missbruk i företaget, och vi kan således vara behjälpliga om det i just ditt företag eller i din närhet finns någon som skulle behöva hjälp med detta dilemma. Vi kan eventuellt vara en resurs för HR-avdelningen i mötet med medarbetaren som sliter med missbruk.

Kontakt

Johan Hetting

Kundansvarig

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Hej medlemmar! Så glada vi är att ni vill ta del av...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...