Östsvenska Handelskammaren

Sök bland Östsvenska Handelskammarens medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

East Sweden Convention Bureau

https://www.escvb.se/
Läs mer

East Sweden Convention Bureau är en icke vinstdrivande organisation med syftet att underlätta för dig som forskare eller mötesbokare som vill arrangera möten i regionen. Oavsett om ditt möte är fysiskt, digitalt eller en hybridvariant kan vi hjälpa dig. Sedan starten 2012 har East Sweden Convention Bureau bidragit till ett drygt hundratal stora och små möten i regionen.

Heilborn Sales & Services AB

Läs mer

Bolaget bedriver konsult, försäljnings och serviceverksamhet inom framförallt hamn, sjöfart, logistik och drivmedel. Bolaget tillhandahåller även tjänster inom arbetsmiljö, miljö, kvalitet och säkerhet och därmed förenlig verksamhet.

Jansson Entr. AB

https://www.jent.se
Läs mer

Vi är ett företag som har 80-års jubileum i år. Jansson Entr. AB är ett entreprenad företag, som till största delen "River byggnader broar osv." Vi utför större schakter med egna lastbilar samt grävmaskiner, lastmaskiner, dumprar och bandtraktorer. Vi hyr även ut fastigheter och mark och mindre entreprenad maskiner. Vi utför även special transporter, framför allt tunga breda och stora specialtransporter.

Läs mer

Manico Tillverkar och utvecklar interaktiva bord och programvaror.

We Trade Marine AB

https://wetrade.se/
Läs mer

We Trade Marine AB har under många år varit Sveriges främsta Y-bomleverantör och vi har levererat över 20.000 Y-bommar till nöjda kunder. Vi tar nu steget och breddar utbudet med kompletta hamnar. Vår framgång bygger på att konsekvent arbeta med innovativ produktutveckling där fokus ligger på högsta kvalitet och funktionalitet. Vi levererar marknadsledande produkter och service i toppklass. Är du intresserad av Hamn, bryggor, Y-bommar eller tillbehör. Kontakta oss. Vi ingår idag i koncernen Globus International. En koncern inom produktion, handel och fastighetsförvaltning. Där ingår även; AB Larsson & Kjellberg som tillhandahåller smides-, svets- och bearbetningskompetens inom komplexa, stora, skrymmande och tunga konstruktioner. Larsson & Kjellberg har även tillverkat och reparerat farledsbojar åt Sjöfartsverket i 25år. OXIM (Oxelösunds industrimålning AB) som jobbar med ytbehandling av stålkonstruktioner bland annat Sjöfartsverkets farledsbojar. Globus TT AB som tillverkar och servar specialhissar med hela Sverige som arbetsområde. Globus Förvaltning AB äger, bygger och förvaltar fastigheter.

Läs mer

Helhetsleverantör inom varumärkesprofilering. Vi är Huvudkontoret i Linköping och har ca 35st franchisetagare runt om i landet

Aebi Schmidt Sweden AB

Läs mer

Aebi Schmidt Sverige (fd Broddway) grundades 1890 och ingår i Aebi-Schmidt gruppen, världens ledande leverantör inom underhåll av gator, vägar och flygplatser. Aebi Schmidt Sverige ligger i Skänninge 3 mil väster om Linköping. Vi arbetar med försäljning, service, underhåll och utveckling av ett mycket brett sortiment av maskiner och lösningar för underhåll av vägar, grönytor och flygplatser. Våra kunder återfinns i många olika segment, vi levererar våra kvalitetsprodukter till såväl flygplatser och kommuner som till återförsäljare och större entreprenörer.

Marang Cosulting AB

https://www.marangab.se

Komplett Städ AB

https://www.komplettstad.se/
Läs mer

Komplett leverantör inom lokalvård främst till företag och även till privatpersoner. Flexibla och snabba i att kunna hantera varierande kundbehov med olika bemanningslösningar.

Integrera flera

Läs mer

Målgruppen är små/medelstora företag (både start ups och etablerade företag) som vill etablera sig internationellt. Eller som har varit verksamma internationellt ett par år och som känner att de behöver stöd för att komma vidare. Jag har i olika ledande positioner under många år jobbat med affärsutveckling, marknadsföring och M&A internationellt. I flera olika kulturer och länder. Denna erfarenhet och kunskap är det jag använder i min roll som konsult. https://www.linkedin.com/in/matsolofsson1/ Har 2017 - 2019 och 2020 - 2022 haft uppdrag som ordförande, konsult och interim VD i två företag i Östergötland. Hade då en del kontakter med Handelskammaren. Jag trivdes med att vara verksam i Östergötland och skulle nu gärna vilja fortsätta på det spåret genom att bli medlem. MVH Mats

Mode and Fashion Sweden AB

https://profilerna.se
Läs mer

Företaget driver flera verksamheter inom kläder och mode. De innefattar kläder och accessoarer i olika branscher och märken. De största innefattande hos oss är Profilerna.se som är ett tidseffektivt sätt att profilera hela ditt varumärke.

Norell & Partners AB

Läs mer

Rådgivning inom bank och finanstjänster.

Läs mer

Vi arbetar med utbildningar inom coaching, coachande ledarskap och coachande förhållningssätt. Våra längre utbildningar är godkända och kvalitetssäkrade av den internationella branchorganisationen för coacher, ICF, vilket gör att våra deltagare har möjlighet att få en internationell certifiering efter avslutad utbildning. Vi erbjuder också individuell coaching för ledare och medarbetare som vill få stöd i att hantera utmaningar och arbeta med sin egen utveckling.

Peab Asfalt AB

https://peabasfalt.se
Läs mer

Peab Asfalt värnar om en hållbar och klimatsmart framtid. Vi asfalterar och underhåller allt från mindre vägar till större infrastrukturprojekt för att du skall kunna känna dig trygg och säker när du färdas. Vi fokuserar på att minimera vår klimatpåverkan genom att återvinna asfalt, ersätta delar av det oljebaserade bitumen i asfaltmassan med lignin samt konverterar våra asfaltverk för en koldioxidneutral tillverkningsprocess genom biobränslen.

Läs mer

Nordic Biomarker är ett life science företag som utvecklar, tillverkar och säljer produkter som används för koagulationsdiagnostik.

Wernerson Consultor AB

Läs mer

Med mångårig erfarenhet av att leda bolag & medarbetare att nå sina uppsatta mål hjälper jag nu små och medelstora ägarledda bolag att utvecklas! Som VD och ägare slits man mellan alla sina olika roller och hattar och tiden räcker oftast inte till att på tydligt och mätbart sätt både sätta och kommunicera sina mål! - och viktigast av allt, att utveckla verksamheten från VAD jag vill till HUR det ska gå till! Jag hjälper er på ett pragmatiskt och enkelt sätt tydliggöra det strategiska arbetet och att vi arbetare med rätt frågor i rätt ordning!

Bezo Group AB

Läs mer

Familjeföretag men 50-åriga anor i Norrköping, verksamma inom fastigheter, fastighetsutveckling, industri, vård & omsorg, IT mm. Investerar även i onoterade bolag i tidiga faser.

Consul Sverige AB

Läs mer

Verksamhet består i att bedriva byggteknisk konsultverksamhet såsom bygg- och projektledning och genomförande av projekt inom hus, anläggning och fastighetssektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Läs mer

Landeryd är en av Sveriges största golfanläggningar. Tre natursköna, varierande och utmanande 18-hålsbanor strax utanför Linköping. Boende, restauranger, konferens, hälsa och träning. Kom för golfen. Stanna för livsstilen.

Jernhusen AB

Läs mer

Jernhusen äger stationer i Norrköping och Linköping samt en tågdepå i Boxholm

Nijs AB

Läs mer

Behöver du en interimschef, strategikonsult eller ledarskapscoach och vill att det är fokus på välmående, produktivitet och miljötänk? Då hoppas vi att du tänker på Nijs Change. Inom Nijs Change tar vi även styrelseuppdrag för företag i förändring, främst inom områden som mobilitet, logistik, industri, bostad-och fastighetsfrågor, vård och retail. Nijs Innovations är vår verksamhetsgren inom produktutveckling. Där jobbar vi mycket kreativt med att både ta fram nya produkter och utveckla befintliga. Vi bistår gärna med tillhörande målgruppsanalys och marknadsstrategi samt kreativa workshops i detta sammanhang. Dessa verksamheter samlas under bolagsnamnet Nijs AB. Varmt välkommen att höra av dig.

Aarsleff Ground Engineering AB

https://www.aarsleff.com
Läs mer

Specialister inom alla former av grundläggning såsom pålning, spontning och marina konstruktioner. I koncernen finns även Aarsleff Pipe Technology samt Aarsleff Rail (ANKER).

Cawells AB

Läs mer

Tillverkning och försäljning av kosttillskott, sport närings produkter och funktionell mat.

Läs mer

Import o tillverkning av propdukter som används i restaurang o hotelnäringen. Kunder: Grossister

Läs mer

Webking - prisbelönt appbyrå med bas i Linköping Vi skapar moderna webbplatser & effektiva mobilapplikationer som ökar din konkurrenskraft och lönsamhet. Kontakta oss för 30 minuter kostnadsfri konsultation.

Visuellpartner

Läs mer

På Visuell Partner skyltar vi gärna med att vi är experter på kommunikation. När du vill ha marknadens mest kompetenta partner som brinner för visuell kommunikation, då står vi på tårna för dig. Vi är nämligen långt mera än en skyltleverantör. Vi är ditt stöd, din partner och din utvecklare av skräddarsydda visuella lösningar som vässar ditt varumärke och stärker din konkurrenskraft. Det har vi varit sedan 1998.

Nordic Fun Team AB

http://www.eventganget.se
Läs mer

Hjälper företag att skapa minnesvärda upplevelser i form av kundevent, invigningar, jubileum och företagsevent.

mariehov trading ab

Läs mer

Handel med maskiner samt värderingar av maskiner

Lantmännen Fastigheter AB

https://www.lantmannenfastigheter.se
Läs mer

Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges större fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Lantmännen Fastigheter är del del av koncernen Lantmännen.