Östsvenska Handelskammaren

Sök bland Östsvenska Handelskammarens medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

altitude access logo fa╠erg 1

Altitude Access Scandinavia AB

https://altitudeaccess.se/
Läs mer

En helhetsleverantör av underhåll, montage och inspektion. Altitude Access utför, utbildar och stödjer er med arbeten på höjd eller andra svåråtkomliga platser. Vi har lång erfarenhet både av arbete på höjd och som hantverkare vilket gör att vi kan hantera de flesta uppdrag. Vi kännetecknas av vår vilja till problemlösning, vår höga kompetens och vårt höga säkerhetstänk. Med oss får ni en leverantör av tjänster om tar han om access och utförande av uppdrag. Vi assisterar andra företag med vår kompetens där det är svårt att nå fram på andra sätt, men vi utför också entreprenader i egen regi.

Logo V2

Rundgrens Utbildning

http://www.rundgrensutbildning.se

nedladdning

Praktiska Gymnasiet Norrköping

hsb clean

HSB Östergötland

3ECF5FAD 970C 42FF A189 FDBFCBD3CB8F
Läs mer

Arbetar främst med 3D-visualiseringar och originalarbete. Stor del av alla visualiseringar har varit till mässor, event och olika exponeringslösningar såsom showrooms, marknadsstånd etc.

Logotyp Enkla hem
Läs mer

Enkla Hem är ett fastighetsbolag som projekterar, förvärvar, producerar och förvaltar primärt bostäder men även samhällsnyttiga fastigheter i växande kommuner. För Enkla Hem är det långsiktiga och hållbara fastighetsägandet viktigt. Enkla Hem planerar förvaltning, byggnationer och renoveringar till minsta detalj för att kunna erbjuda energieffektiva, välplanerade och yteffektiva bostäder. Ett bättre hem som bidrar till en genuin hemkänsla länge. Enkla Hem är ett onoterat bolag med huvudkontor i Linköping och även kontor i Stockholm. Läs mer på www.enklahem.se.

https www.besoksliv.se wp content uploads 2018 10 Logo Sunlight hotell konferens spa restaurang

Sunlight hotel conference & spa

logo HumanClarity black 003

Human Clarity AB

https://www.humanclarity.se
Läs mer

Human Clarity hjälper ledare och företag att skapa klarhet, rikta fokus och utveckla ledarskap och kultur som stödjer er önskade riktning. Vi bidrar med kompetens inom ledarutveckling, HR och förändringsledning och hjälper företag till hållbar förändring med mätbara resultat.

logotype

Mirum Galleria / FAB Hageby Centrum

https://mirumgalleria.se/
Läs mer

Thon Property är den svenska fastighetsdivisionen i Olav Thon Gruppen som ägs av Olav Thon Stiftelsen. Olav Thon Gruppen äger och förvaltar totalt 83 köpcenter i Norge och 10 i Sverige. Mirum Galleria är en av dem. Mirum Galleria har ca 5 miljoner besökare varje år och en omsättning på 950 mkr.

Logga

Goody Sweden AB

Läs mer

Goody Sweden AB är ett nystartat företag, men med gedigen erfarenhet. Goodys skapare startade företaget med en vision att förbättra, förenkla, effektivisera och göra B2B-brancshen inom konfektyr hållbarare och med ett större socialt ansvar, samtidigt som man ville tänka i nyare och modernare banor vad gäller produkter och hur de presenteras. Teamet bakom Goody består av människor som till viss del arbetat hela sitt liv i branschen, vissa har kommit in från andra branscher med nya fräscha ögon samt yngre personer som brinner för nya tidens digitala hjälpmedel för att göra affärer. Goody kommer från start att arbeta som ett etablerat företag då man i sina tidigare roller analyserat hur man bedriver B2B på bästa och effektivaste sättet och har dessutom en stabil ekonomisk plattform med flera investerare som även säkerställer ett bra och välbehövligt nätverk inom olika områden. Företaget kommer på många sätt revolutionera branschen. Bland annat kommer Goody som Skandinaviens enda företag certifiera sig för ISO 9001, 14001, 22000, 45001, 26001. Detta för att ge kunder den absolut bästa kvaliteten, mest hållbara produkter, säkerställa den bästa livsmedelshanteringen, veta att företaget på ett genuint sätt tar ett socialt ansvar i samhället, säkerställa att de anställda har de bästa förutsättningarna att göra ett bra arbete och att de älskar sitt arbete.

peabbostad logo web

Peab Bostad AB

1646236968311
Läs mer

Vi är två personer med olika erfarenhet från nöjes och eventbranschen. Maja med flertalet år inom marknadsföring med en bakgrund inom fotografering och som Art director bemästrar hon det mesta inom marketing och branding. Leif har sedan länge huserat och skapat event inom både offentlig och privat sektor. DJ, projektledning, eventansvarig och även konceptskapare kompletterar vi varandra för att du ska få det bästa för dig eller ditt företag!

cambio

Cambio Healthcare Systems AB

https://www.cambio.se/
Läs mer

Om Cambio Cambio en av Nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet är att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Cambios e-hälsolösningar stöttar vårdpersonal i deras dagliga arbete och erbjuder patienter en säkrare och mer lättillgänglig vård. Vi är i dag runt 700 anställda i flera länder. Cambio levererar e-hälsolösningar för hälso- och sjukvården och verksamhetssystem för kommuner i Sverige, Danmark, Island och Storbritannien.

WJ logo tillagg arkitekter

Winell & Jern arkitekter AB

https://www.winelljern.se
Läs mer

Winell & Jern arkitekter startades 2011 av arkitekten Bengt Winell och byggnadsingenjören Tobias Jern. Idén var att driva en byrå de själva ville jobba på och som kunderna verkligen ville samarbeta med. Redan från början delades lokal med Erik Wallén som sedan 2018 nu är en del i ägartrion. Winell & Jern ligger i framkant såväl kreativt som tekniskt samtidigt som vi har en jordnära och ödmjuk inställning till både uppdragsgivare och anställda. Byrån präglas av ett driv och en tydlig framåtanda. Sedan starten 2011 har vi jobbat med drygt 1000 olika projekt åt över 300 olika kunder, där vi har ritat allt från småhus och flerbostadshus till industribyggnader, och kommersiella lokaler. Våra kunder får hjälp från planläggning och första skiss till kompletta bygghandlingar. Vi växer ständigt och är idag totalt 17 medarbetare med gedigen erfarenhet inom arkitektur, projektering, visualisering och tillgänglighetsfrågor.

scandic logotype

Scandic Hotels AB, Scandic Strömmen och Scandic Norrköping Nord

LOGOTYP

Responsive Development Technologies

https://responsive.se
Läs mer

Utvecklingscoacher till organisationer, projekt, team & individer i organisationer som utvecklar programvara och system.

scandic logotype
Läs mer

Nordens ledande hotellföretag Scandic har det största och bredaste hotellnätverket på den nordiska marknaden vilket möjliggör ett unikt erbjudande till kunderna. Merparten av hotellen drivs under det helägda varumärket Scandic, som är det klart mest välkända hotellvarumärket i Norden. Scandic finns på närmare 130 orter och antalet rum i drift och under utveckling uppgår till 58 000 fördelat på 280 hotell. Scandic har en effektiv operationell modell med gemensamma varumärken och koncept. Scandic drar nytta av stordriftsfördelar inom en rad områden och den interna effektiviteten förbättras löpande genom utveckling av standardiserade processer.

Exponordia Blue@2x
Läs mer

Mässmonter, showroom, popup-butik, roadshow, displaylösningar, butik eller konceptuell interiör. Exponordia designar och bygger hållbara, professionella exponeringslösningar som positionerar varumärken och ger rätt förutsättningar i mötet med aktuell målgrupp. Vi hanterar hela kedjan kring idé, design, produktion, logistik, montering, demontering och förvaring. Med lång erfarenhet från både produktion och beställarsidan vet vi hur viktig kvalitét och leveranssäkerhet är för dig som kund.

logga

Hellmanska Gården AB

https://www.hellmanskagarden.se/sv/
Läs mer

Hellmanska gården butik, café, trädgård & bageri Hellmanska gården är en handelsgård i centrala Nyköping där de äldsta delarna är över 300år. Hellmanska Gården har en spännande historia och några verksamheter som funnits på gården är droskstation, kryddkramhandel, busstation och galanterihandel. Idag fyller vi Hellmans med nya verksamheter i modern stil men vi har alltid våran historia med oss. Vår butik har sålt glas, porslin och heminredning i över 130 år. Vi försöker hålla oss uppdaterade med de senaste från Lexington, ERNST, Bruka Design, Mateus med flera. Du kan även handla i vår webbshop som har fri frakt över 700kr. Vårt café är KRAV certifierat och brinner för det lokala och småskaliga. Vi serverar fika och lunch varje dag och har sittplatser både inne och ute i trädgården, i vårt glashus är hundar välkomna! I vårt stenugnsbageri bakar vi surdegsbröd och bakverk samt säljer närproducerade specialiteter.

stangs

Stångs Magasin AB

https://www.stangsmagasin.se/
Läs mer

Restaurangverksamhet. Lunch, kväll, brunch. Kravcertifierad restaurang med fokus på det småskaliga, det närodlade och ekologiskt.

logo

Swisslog Technology Center Sweden AB

https://www.swisslog.com/sv-se

twize svart

Twize Communication AB

https://www.twize.se/
Läs mer

Med vår hjälp kan ni nå nya kunder genom digital marknadsföring – Google sök, Google display, videoannonsering på YouTube samt annonsering i Sociala medier. Vi utvärderar och analyserar hur ni syns digitalt idag och hur ni vill synas i framtiden. Utifrån er målsättning tar vi fram kostnadseffektiva kampanjstrategier för att driva kvalitativ trafik och nå nya kunder. Det är viktigt att ni som kund ser ett resultat av er annonsering, därför lägger vi även stor vikt vid kontinuerliga uppföljningsmöten där vi tillsammans går igenom statistik och förbättringsmöjligheter. Vi erbjuder våra kunder det personliga engagemanget och det genuina intresset för er verksamhet. Vår erfarenhet är att ett nära samarbete och en ömsesidig lojalitet leder till gemensam framgång. Välkommen att kontakta oss!

xh2ue2deguynejimticd

Envirozone Workforce AB

http://www.envirozone.se
Läs mer

Envirozone är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unikt bred portfölj av mervärdestjänster som idag levereras till flera av Sveriges största retailbolag. Samtliga ägare, styrelsemedlemmar och ledare i bolaget har sin bakgrund hos branschens mest etablerade aktörer och befinner sig alltid nära verksamhetens kärna. Vår ambition är att erbjuda våra kunder en högre servicegrad, flexibilitet och kvalitet än vad branschen traditionellt uppnår. Envirozone verkar ständigt för att utveckla verksamheten i en bred och hållbar riktning. Vår målsättning är att bedriva en lönsam och sund verksamhet idag utan att kompromissa med möjligheterna att göra det i framtiden. Det innebär att Envirozone strävar efter att vara en god samhällsaktör som inte bara tar ansvar för sin egen utveckling, utan även för sin påverkan på människor, miljö och samhället i stort.

triofast logo

Triofast AB

https://triofast.se
Läs mer

Triofast äger, utvecklar och förvaltar kommersiella fastigheter i Linköping, Mjölby och Motala

granitor logo
Läs mer

Rodoverken (del av Granitor) är ett framtidsinriktat industriföretag som utvecklar lösningar för lagring av hållbar energi och processmedier. Med unika arbetsmetoder och lång erfarenhet är vi specialiserade på konstruktion, tillverkning och montering av skräddarsydda ackumulatorer och tankar. Vi har haft vår bas i Sverige sedan 1944 och utför idag projekt över stora delar av Europa.

Sportality logo@2x
Läs mer

Sportality levererar digitala tjänster och produkter för kommersiell utveckling och digitalisering av sportligor och klubbar. Målet är att bli Europas ledande digitala partner till sportligor och klubbar. Vårt syfte är att genom våra skalbara tjänster skapa värdehöjande digital utveckling av en liga eller klubbs verksamhet och skapa en världsledande digital upplevelse för deras fans och konsumenter.

aspia logo blue

Aspia AB (Östergötland)

https://www.aspia.se/
Läs mer

Våra redovisningskonsulter, lönespecialister och rådgivare tillsammans med våra digitala verktyg hjälper dig med redovisning, lönehantering, HR-frågor, affärsrådgivning och oberoende skatterådgivning. Vi stöttar dig så att du kan driva, effektivisera och utveckla ditt företag på bästa sätt.

Läs mer

Triona är en ledande och pålitlig leverantör av innovativa IT-lösningar med anknytning till logistik- och infrastrukturrelaterad verksamhet. Vi kombinerar stort verksamhetskunnande inom framför allt transportinfrastruktur, kraft/energi, entreprenadverksamhet, transporter och skogsindustri med branschinriktade produkter samt spetskompetens inom systemutveckling och systemförvaltning.

517D0AC4 DED4 496C ADE4 9EABBDD3F7BF

BHG Norrköping Best Western Princess Hotel

Läs mer

Best Western Princess Hotel ligger mitt i centrala Norrköping mitt bland gallerior, Louis De Geer konsert & kongress, restaurangstråk och fantastisk arkitektur runt omkring. 2021 gjordes en omfattande renovering av hotellrum, badrum, ventilation, stambyten bland annat. Hotellet har 119 rum samt en fräscht gym och bastu och en riktigt god frukostbuffé. Välkommen!

oskars

Oskars palldepå