Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Redovisningshuset i Linköping AB

https://redovisningshuset-lkpg.se/
Läs mer

Redovisningshuset i Linköping AB startades 2006, innan dess drevs företaget som enskild firma sedan 2001), företaget tillhandahåller tjänster inom redovisning, löner, skattefrågor, deklarationer, konsultation, utbildning mm. Företaget har sin kundkrets i Linköping och Norrköping.

Sibship Productions AB

https://www.sibship.se/
Läs mer

Kommunikationsbyrå med fokus på mångfald och hållbarhet. I arbetet för en med hållbar och jämställd värld lanserar vi även två produkter: Next Period mensskydd, samt Virva.se

Läs mer

Tillverkare av produkter inom koagulationsdiagnostik - invitrodiagnostik (IVD)

Erik Fremred Aktiebolag

Läs mer

Erik Fremred Aktiebolag är ett IT-konsultbolag som hyr ut de bästa konsulterna på marknaden till stora bolag och myndigheter. Vi hjälper till med allt från utveckling till projektledning och teamstyrning.

Frydenbø Industri AB

https://www.frydenbo.no/
Läs mer

Försäljning och Service av dieselmotorer och kringutrustning för industriellt och marint bruk.

Lernia Bemanning AB

https://www.lernia.se/
Läs mer

Vi hjälper dig med inhyrning och bemanning på den nivå du behöver. Med oss kan du välja bland yrkesarbetare, tjänstemän eller akademiker på heltid, deltid eller vikariat. Lernia är sedan länge ett av de största och mest erkända bemanningsföretagen inom yrkesarbeten i Sverige. Vi arbetar med flera av Sveriges största företag och har vår spets inom industriarbete, tillverkning, lager och logistik.

Actico – Team och Ledarutveckling

https://www.actico.se/

Läs mer

Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt. Men oavsett vad du väljer är vår träning en upplevelse för både kroppen och sinnena. Friskis&Svettis ser träning som en naturlig del av livet. Alla människor behöver rörelse för att må bra. Vi inspirerar dig att komma igång – och får dig att trivas så att du aldrig vill lägga av. För trivs du kommer du att fortsätta träna. Du blir tryggare, starkare och vågar utmana dina gränser. Hos oss hittar du lättillgänglig träning med stor bredd. Friskis&Svettis Norrköping erbjuder 3 funktionella gym och ca 175 pass i veckan.

Läs mer

Prevas är partner till företag inom utvalda branscher. Vår passion är att lösa teknikutmaningar för att utveckla smarta produkter, smarta industrier och smarta tjänster. Med spetskompetens inom produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt. Prevas startade 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Kontor finns i Sverige, Danmark och Norge med ca 600 medarbetare. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. För mer info om Prevas, besök www.prevas.se.

Sylog Öst AB

https://www.sylog.se/
Läs mer

SYLOG ÄR SPECIALISERADE KONSULTER INOM SYSTEMUTVECKLING, TEKNIK OCH IT. Sylog Öst är dotterbolaget som brinner för att hjälpa kunderna i Östergötland och ge det där lilla extra. Med en familjär känsla använder vi den passion, kunskap och erfarenhet våra konsulter har för att hjälpa er att nå era mål.

Let´s Paint Norrköping AB

https://lets-paint.se/
Läs mer

Varumärket Let´s Paint Måleri ska vara det måleriföretag i Östergötland med nöjdast kunder samt målare. Vi jobbar för att de bästa målarna som finns i Norrköping ska arbeta hos oss och gemensamt stå för ett kvalitativt och genomtänkt arbetssätt som lämnar alla kunder mer än nöjda. Let´s Paint Måleri ska vara ledande inom måleribranschen i Östergötland gällande marknadsföring, miljötänk, kvalitet och arbetsmiljö. Vi jobbar efter konceptet "aldrig störst, alltid bäst".

Linköping Hockey Club

https://www.lhc.eu/

Jonsson Logistics AB

Läs mer

Konsultföretag inom miljöteknik, förorenad mark, miljöinventering byggnader, deponier samt utbildning inom mark, fastigheter, miljö, inomhusmiljö och arbetsmiljö.

Hemfrid i Sverige AB

https://www.hemfrid.se/
Läs mer

Vi är primärt ett hemserviceföretag. Vår vision är att underlätta vardagen med tjänster i hemmet samtidigt som vi skapar många nya viktiga jobb. Vi drivs av att förenkla människors vardag och få fler att må bra och trivas hemma. I över tjugo år har vi arbetat med att utveckla våra tjänster och produkter för att på bästa sätt möta de behov som människor har i och kopplat till hemmet. Och utvecklingen fortsätter.

Läs mer

Checkat är en digital redovisningstjänst med ambition att täcka kundernas hela ekonomifunktion, allt från företagsstart till deklaration. Vi vänder oss primärt till små till medelstora ägarledda företag med 1-50 anställda och 1-500 miljoner i omsättning som vill ha bättre koll på sin ekonomi. Utöver detta tillhandahåller Checkat råd och tips för att stötta kunden och hjälpa kunden utveckla dennes verksamhet.

Läs mer

Pacnova utvecklar annorlunda förpackningar. Affärsidén är att skapa flera olika kundnyttor. Vi fokuserar på produkten StrapCarrier, en förpackning för att få produkter till butikshyllan. Mer info på www.pacnova.se

Stålgossen Holding AB

https://www.stalgossen.se/
Läs mer

Stål med själ och hjärta! STÅLGOSSEN handlar med stål och andra metaller i alla former. Vi tar tillvara material som av olika orsaker blivit över och finner avsättningsalternativ med bra ekonomi för både köpare och säljare.   Läs mer på www.stalgossen.se

Sulzer Pumps Sweden AB

https://www.sulzer.com/
Läs mer

Vi utvecklar pumpar, omrörare och tillhörande reservdelar och tjänster som uppfyller lagar,myndigheters, kunders och Sulzers krav och förväntningar. Våra produkter och tjänster produceras och levereras med största möjliga hänsyn till arbetsmiljö och yttre miljö.

Mölk Utbildning AB

https://www.molk.com/

Valunova AB

Läs mer

Rådgivning och styrelsearbete i teknikföretag.

Läs mer

NELINS Café & Conditorier är ett familjeägt konditori med rötter i den klassiska konditoritraditionen men i ständig förändring o utveckling. Vi är stolta över att presentera ett brett sortiment med rena råvaror och hög kvalitet. Vi bakar o tillverkar allt i eget bageri på Nelinsgatan och har så gjort sedan 1965. Vi finns på tre platser i Norrköping men levererar även ut till företag. Frukostbröd varje dag, smörgåsar eller tårtor till era event. Vi fixar det mesta. Bilder och info hittar ni på facebook.

Norrköpings Radio & Co AB

http://www.radioco.se/
Läs mer

Radio & Co är ett säljbolag med fokus på radioreklam, både i traditionell radio och på Internet. Genom stark lokal förankring och fysisk närvaro, befäster vi de välkända varumärkena, RIX FM och Star FM som stabila och pålitliga varumärken. Stationerna dominerar i sina respektive områden och målgrupper. Vi verkar på Sveriges fjärde största marknad, som omfattar Östergötland.

Läs mer

Konsult med fokus på strategisk samhällsutveckling och kompassen inställd på ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet.

Gryts Varv Hotell och Konferens

https://www.grytsvarvhotellkonferens.se/
Läs mer

Endast en timmes bilfärd från Norrköping och ca 20 min från Valdemarsvik möts du som privat- och företagsgäst av ett modernt boende i en familjär och avkopplande miljö precis vid havet! Vi har tre olika typer av boende, Hotellet, Skepparstugan och våra fyra Havsstugor, alla belägna precis vid havet. Vår restaurang och pub håller öppet varje helg från april t.o.m. september och under sommarmånaderna håller vi öppet alla dagar i veckan! Då är även vår lugna gästhamn ett härligt alternativ för alla båtägare! Julbord , konferenser, familjefester för större sällskap går alltid att boka året om! Varmt Välkomna till oss! www.grytsvarvhotellkonferens.se

Ung Företagsamhet

https://ungforetagsamhet.se/
Läs mer

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Sedan 1980 har vi utbildat drygt 400 000 gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande. Sedan 2010 arbetar vi även med entreprenörskap i grundskolan. Vi har tre läromedel för grundskolan; Vårt samhälle, Se möjligheterna och Min Framtid och ekonomi. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap. Vi driver även nätverket UF-alumni.

Veteranpoolen AB

https://veteranpoolen.se/
Läs mer

Erfarenhet, flexibilitet och trygghet. Veteranpoolen bemannar företag! Våra erfarna veteraner har ett långt arbetsliv bakom sig. De hyrs på heltid, deltid eller timmar. Oftast kan vi hjälpa till med kort varsel. Och du betalar bara för de timmar som utförs – inga dolda avgifter eller extraavgifter. Med Veteranpoolen kan du känna dig trygg!

Guy Åhlin Entreprenad AB

http://www.guyab.se/
Läs mer

Delägare i FORIA AB och har min huvudsakliga verksamhet vid SSAB Oxelösund där jag har 7 stycken entreprenadmaskiner. FORIA är det som har kontraktet och är således min uppdragsgivare.

Läs mer

A Society är den nya tidens konsultbolag på GIG-marknaden och ger de skickligaste konsulterna tillgång till de häftigaste uppdragen. Framtidens arbetskraft prioriterar frihet, samtidigt som det behövs en grundtrygghet och en stark tillhörighet för att lösgöra kraften i den. Vi hjälper därför till att maximera fördelarna i den rörliga arbetsmarknaden både för konsulter och uppdragsgivare. En sak som alla vi på A Society har gemensamt är att vi älskar att lära känna människor och att föra ihop rätt uppdrag med rätt person. Så är du en konsult eller ett konsultbolag som söker en säljande samarbetspartner eller ett företag med behov av specialistkompetens, varmt välkommen med din kontakt!

Unitalent AB

https://unitalent.se/
Läs mer

Genom att vara länken mellan studenter vid Linköpings universitet och näringslivet stärker Unitalent företag, organisationer och offentlig sektor med talanger från universitetet genom tidsbestämda och skräddarsydda konsultuppdrag. Unitalents konsulter bidrar med nya infallsvinklar och kreativa lösningar och får samtidigt värdefulla erfarenheter för framtiden.

Kontakt

Johan Callenfors

Kundansvarig

Johan Hetting

Kundansvarig (sjukskriven)

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Hej medlemmar! Så glada vi är att ni vill ta del av...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...