Östsvenska Handelskammaren

Sök bland Östsvenska Handelskammarens medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Läs mer

Gale Force är ett svenskt meteorologiskt och oceanografiskt (MetOcean) maritimt intelligens/konsult företag, etablerat 2020 och har sitt huvudkontor i Norrköping. Gale Force är specialiserat på global väderrådgivning, så kallad Weather Routing och relaterade tjänster till den globala sjöfartsindustrin, såsom rutt- och framdrivningsoptimering, prestandaövervakning och utsläppsrapportering. Ett intressant område och till stor hjälp för fartygsägare och operatörer när krav på utsläppsrapportering träder i kraft

S.P. Norrebro AB/Söderberg & Partners

https://www.soderbergpartners.se/
Läs mer

Söderberg & Partners är Nordens största försäkringsförmedlarorganisation. Vi är totalt drygt 3 000 medarbetare som hjälper våra kunder inom pension, placering och företagsförsäkringar. Vi har kontor över hela Norden och även i Europa.

Svenska Hjärtan AB

https://www.svenskahjartan.se/
Läs mer

Brandskyddstjänster samt produkter, utbildning (HLR & första hjälpen), hjärtstartare. Levererar enskilda tjänster eller i paket/abonneringsform.

Läs mer

På Holy Greens meny står 12 kreativa sallader och warm bowls. De görs direkt vid beställning på råvaror som är bra för kroppen och snälla mot klimatet. Genom ett nära samarbete med odlare runtom i landet kan vi i stor utsträckning erbjuda svenskodlat i säsong. Det ska smaka gott att äta hållbart och hälsosamt. Vi hörs.

Läs mer

Enoc System Enoc System är en av Skandinaviens ledande tillverkare och leverantörer av inkapslingar och kabinett i kombination med tillbehör för nätverk, datacenter och telekom. Vår marknadsföring och försäljning är fokuserad i norra Europa, med dotterbolag i Tyskland och Frankrike samt återförsäljare i Danmark, Norge och Belgien. Tillsammans med ett nätverk av partners kan vi tillhandahålla en stark försäljningsorganisation nära kunden med omfattande lagerhållning för att öka produkttillgängligheten. Enocs modulsystem gör det möjligt att enkelt skapa nya och skräddarsydda lösningar, oavsett om det används för hela datacenter, serverrum eller för enskilda rack och dataskåp.

Läs mer

PRAVAB AB som grundades november 2021 och levererar tekniska konsulttjänster inom projekt och- byggledning. Den huvudsakliga verksamheten är allt från bostäder till stora industrier.

KAJAK – People & Organization AB

Läs mer

Konsulttjänster inom people and organization såsom alla delar inom employee life cycle, chefsstöd och organisationsutveckling. Verksamhetsförståelse inom IT branchen och tillverkande industri och kunder från mindre svenska start-ups till större internationella organisationer.

Ladenberg Nutrition AB

https://ladenberg.se
Läs mer

Ladenberg Nutrition AB är ett hälsoföretag som verkar för att människor ska vara friska, må bättre och få tillgång till hela sin fulla potential genom att arbeta hjärnsmart med mer fokus och flow. Företaget erbjuder tjänster inom workshops, föreläsningar, coachning, ledarskapsutveckling och verkar över hela Sverige med såväl digitala som fysiska tjänster och föreläsningar. Företaget drivs av Ellinor Ladenberg som är utbildad inom Näringsmedicin och Neuroledarskap med inriktning på hjärnan, välmående och produktivitet.

Svenska Kraftprodukter AB

https://skpab.com/
Läs mer

Svenska Kraftprodukter AB erbjuder trygga och kompletta kraftlösningar med fokus på försäljning och uthyrning av elverk. Vårt mål är att vara ett kundnära företag som alltid erbjuder högsta tillgänglighet och service i vårt arbete med att förse din verksamhet med pålitliga energi. Vi strävar efter att växa tillsammans med våra kunder och leverantörer för utvecklas till en av Sveriges ledande företag inom kraftförsörjning.

Fredrik Stark AB

https://www.fredrikstark.se
Läs mer

Wireless communication specialist and entrepreneur, with senior experience in connectivity, IoT and ICT for smart farming, renewable energy and smart cities.

Nils Ringborg

Etteplan Sweden AB

http://www.etteplan.com

AB Oard

Läs mer

AB Oard tillhandahåller systemlösningar för offentliga och privata aktörer som verkar inom samhällsbetalda resor och skolskjuts. Planering, handläggning, ansökning, utförarstöd – AB Oard erbjuder flertalet produkter som gör att rätt person får rätt resa i rätt tid.

Mabema AB

https://mabema.se/
Läs mer

Mabema är Sveriges ledande leverantör av visionsystem och verksamheten bedrivs i fem olika produkt- och affärsområden; - Vision Inspection, visionsystem för avsyning - Robotvision, Find it with Finder, produkt och mjukvara för robotguidning - Wood, helautomatisk travmätning med GPV, används på både sågverk och massabruk - Kärnkraft, produkter för mätning på kärnbränsle i reaktorbassänger - AMMO, AAI för avsyning av hylsor och patroner

Läs mer

På NKPG City vill vi tillsammans med våra medlemmar arbeta utifrån ett helhetsperspektiv. Vi vill utveckla allt från den fysiska upplevelsen av stadskärnan och göra den trygg, tillgänglig och hållbar för alla, till att skapa kommunikation och marknadsföring som attraherar fler besökare.

Söderberg & Partners

https://www.soderbergpartners.se/
Läs mer

Söderberg & Partners är Sveriges största och bästa aktör inom försäkringsförmedling. Vi i S.P. MARP Linköping AB är ett av alla franchiseföretag som utgör Söderberg & Partners försäkringsförmedling. Just vårt lilla kontor är det första i Linköping som sysslar med sak- och motorförsäkring. Vårt arbete är kort och gott att hjälpa företagare i Linköping och Östergötland att skaffa så bra försäkringar som möjligt till så låg kostnad som möjligt.

Hemsö Fastighets AbB

https://www.hemso.se/
Läs mer

Hemsö är Sveriges ledande ägare av samhällsfastigheter som förvaltar och utvecklar fastigheter för äldreboende, utbildning, vård, idrott och rättsväsende. Vår verksamhet kännetecknas av långsiktighet och hållbarhet. Hemsö ägs av Tredje AP-fonden till 85 procent och av AB Sagax till 15 procent, direkt och indirekt. Hemsös vision är att stärka ryggraden i samhället. De fastigheter vi utvecklar och förvaltar har stor inverkan på samhället i stort. Det är i våra fastigheter vi börjar vårt lärande och det är även där vi summerar vår livsgärning. Om vi tillsammans fortsätter att utmana gamla sanningar för att hitta nya hållbara vägar framåt kommer vi inte bara att utveckla den värld vi befinner oss i, vi kommer att bidra till ett starkare och bättre samhälle för oss själva, vår familj, våra vänner och alla andra som vi inte känner men bryr oss om. Tillsammans kan vi ge samhället en hållbar ryggrad så att vi alla står stadigare inför morgondagens utmaningar.

Swetaxi Beställningscentral AB

https://swetaxi.se/

Norrevo Fastigheter AB

Svahn Property invest

Ragn-Sells Recycling AB

Marknadslyftet i Sverige

https://marknadslyftet.se/
Läs mer

När inte tiden räcker till och det behövs det en extra resurs i företaget. Och där det finns arbetsuppgifter som ni vill få stöttning och avlastning med. Att ha någon som kan se på er verksamhet med nya och oprövade ögon och som kan ge ny energi och riktning. Marknadslyftet hjälper egen- och småföretag med sälj, marknadsföring och administrationsuppgifter. Och att se på er verksamhet med nya oprövade ögon och ge ny energi och riktning. Att lägga upp en plan för att komma vidare och lyfta!

Potter Clarkson AB

https://www.potterclarkson.com/

And Hotel Linköping

https://www.andhotel.se/linkoping/
Läs mer

Ett toppmodernt hotell med 151 rum med smarta lösningar och höga krav på kvalitet, design och komfort. Vi har stora sociala ytor med bar, restaurang och lounge. Kom till oss för att umgås, äta och dricka eller jobba i vår lounge. När du bor hos oss ingår tillgång till ett modernt hotellgym med motionsmaskiner och olika typer av fria vikter samt bastu. I anslutning till hotellet finns ett stort allmänt garage med många parkeringsplatser och direktingång till hotellet.

Byggbilen i Östergötland AB

https://www.byggbilen.se/
Läs mer

Byggbilen är ett ungt, nytänkande och modernt bolag med rötterna i byggsektorn. Vår kärnverksamhet är att erbjuda kostnadseffektiva och rekordsnabba expressleveranser till våra medlemmar. Förutom nämnda expressleveranser erbjuder vi även våra medlemmar svårslagna nätverksträffar och unika erbjudanden tillsammans med våra samarbetspartners, vårt mål är att vara den naturliga communityn inom byggbranschen; arbetar byggsektorn tillsammans så kan vi också uppnå nya höjder.

Xperdi AB

G:sons Åkeri AB

Läs mer

Välkommen till Östergötlands schysstaste budfirma! Vi är ett familjeägt åkeri som ser till att ditt gods kommer fram välbehållet, på rätt plats, i rätt tid – oavsett om det väger flera ton eller ett par kilo. Vi levererar gods till Karesuoando i norr och Trelleborg i söder, likväl som till Kraków i Polen eller södra delen av Spanien. Men mestadels befinner vi oss på vägarna i Östergötland. Till oss kan du ringa i tid och otid. Vi finns alltid på plats, bara ett samtal bort, ifall du behöver hjälp med bud eller frakta något. Erfaret och tryggt åkeri Med oss får du en trygg partner, som har kunden i fokus och kontroll över hela transportledet. Varje år kör vi runt 435 varv runt jorden, så ja, det har blivit ganska många mil sedan starten 1956. Sammanfattningsvis så kan vi det här med att frakta gods.

Scenteknik Norrköping AB

https://scenteknik-norrkoping.se/
Läs mer

Välkommen till Scenteknik Norrköping! Vi har bred kunskap och lång erfarenhet av rätt utrustning till rätt ändamål. Vi hjälper till att skapa minnesvärda evenemang över hela Skandinavien – både för publik och arrangörer. Vi hjälper till med scenteknik för både privatpersoner och företag, små och stora event! Vi har allt för att du ska lyckas med ditt event. Hos oss hittar du helhetslöningar för ljud, ljus och bild. Det kan vara till mindre personalfester till stora evenemang i arenor. Vi erbjuder både uthyrning och försäljning av scenteknik tillsammans med installation om det skulle önskas.

Aditro Logistics AB

https://www.aditrologistics.com/
Läs mer

Tullombud