Östsvenska Handelskammaren

Sök bland Östsvenska Handelskammarens medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

StjärnaFyrkant Linköping / Fast & Mobilt Kommunikation Svenska AB

https://stjarnafyrkant.se/linkoping/
Läs mer

StjärnaFyrkant i Linköping (tidigare Elgstrands) har funnits på marknaden i samma lokaler på Torvingagatan 1 i Linköping sedan tidigt 80-tal. Vi har många års samlad erfarenhet av kommunikationslösningar för företag och organisationer. Våra kunder finns i segmenten från små bolag till företag med över 1000 anställda. Vi säljer, installerar och servar allt inom telekom (mobiltelefoner, tillbehör, växlar, inomhustäckning, komradio, mm) och fordons IT. Vi är en Apple IRP (Independent Repair Provider), vilket innebär att vi reparerar iPhone och har Apple Certifierade tekniker, Apple originaldelar, verktyg, maskiner och programvaror. Vi är ackrediterade av SWEDAC vilket innebär att vi har ett kvalitetssystem som vi arbetar efter. Vi arbetar bara med partners som levererar högsta kvalitet, säkerhet och support. Allt för att vår leverans till våra kunder skall uppfylla de krav man som kund ställer. Vi är din eller ditt företags kunnige kompis inom kommunikation.

Industribyrån Sverige AB

https://industribyran.com
Läs mer

Industribyrån grundades för att förse företag med paketerade IT-tjänster som ökar deras produktivitet, säkerhet och kostnadseffektivitet. Vårt team av erfarna IT-konsulter och projektledare hjälper till att optimera effektiviteten och lönsamheten i våra kunders verksamheter genom IT-analyser, kostnadseffektiva infrastrukturlösningar och innovativa tjänster. Genom att förse industrier över hela Sverige med de verktyg de behöver för att expandera eller bli mer lönsamma, är Industribyrån engagerad i att vara en agent för tillväxt och innovation i regionen. Vi tror att vi genom att kombinera den senaste tekniken med överlägsen kundservice varje dag kan skapa värde för dem som samarbetar med oss på denna resa in i framtiden.

Läs mer

Vi är ett SaaS bolag som har tagit fram ett molnbaserat energihanteringssystem: DAZOQ EI, som hjälper industrier att visualisera, spåra och föreslå möjliga energibesparingar i realtid. Vi tillhandahåller trådlösa sensorer som går att installera på mindre än en minut och vår tjänst är helt webbaserad vilket betyder att man inte behöver installera någon mjukvara för att få tillgång till energidatan. Vår inuitiva och lättanvändliga plattform fungerar som en smartklocka för industriers energianvändning med energiövervakning tjugofyra timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Med DAZOQ EI får man koll på varje enskild maskins förbrukning och kan lägga om och planera sin produktion efter relevant data som visualiseras på ett pedagogiskt sätt. Vi erbjuder även energirådgivning som en tilläggstjänst.

Einstein AB

Läs mer

Finansierings Tjänster samt Management konsulting

Läs mer

Linkin är en kreativ kommunikations­byrå med en stor passion för att göra nytta – och att få saker gjorda. Med en stark tro på att kommunikation kan göra skillnad, hjälper vi våra kunder att nå sina affärsmål genom allt från utveckling av strategier till den sista lilla detaljen i produktionen.

Läs mer

Vi förädlar kaffebönor och säljer till både företag och privatpersoner. I år fokuserar vi på att ställa om till en mer hållbar värld. Enbart ekologiska bönor, fossilfri produktion och seglat kaffe är några av målen vi sätter upp för 2024. Vi håller även kurser och åker runt på mässor och marknader.

Söderstaden i Östergötland AB

https://soderstaden.se/
Läs mer

Fastighetsbolag

Läs mer

Virtea grundades 2019 och vi hjälper chefer och entreprenörer som behöver en erfaren administratör eller chefsassistent, men som inte behöver det i så stor omfattning. Genom ett flexibelt abonnemang från 8-80 timmar per månad får du det administrativa stöd du behöver för att kunna fokusera på det strategiskt viktiga och ekonomiskt lönsamma. Vi gör "allt det där andra".

Kvarngruppen AB

Läs mer

Kvarngruppen äger Skyltdepån i Norrköping AB och Svensk Legosmide

Läs mer

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi bedriver verksamheter inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Söderberg & Partners Wealth Management arbetar med förmögenhetsrådgivning där målet är att leverera de bästa lösningarna och de mest kompetenta råden genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen. Vi sätter alltid kundens intressen först, hos oss får du en dedikerad rådgivare då vi vet att väl underbyggda råd gör skillnad.

XHale Consulting AB

Läs mer

Erbjuder sedan 2009 konsulttjänster inom förändringsledning, strategiarbete, chefscoachning, utbildning samt yoga.

Financial Solutions Metafore AB

https://www.metafore.se/
Läs mer

Försäljning och marknadsföring av egenutvecklad programvara. Vi tillhandahåller ett system för kapitalförvaltning, finansiell rådgivning och försäkringsförmedling.

Sustainability4Life AB

Läs mer

Konsult inom hållbarhet, cirkulär ekonomi, affärsutveckling och generationsskifte. Jag har 30 års erfarenhet från finansbranschen och har stor erfarenhet av att analysera företag. Jag har akademiska studier inom såväl ekonomi, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Jag verkligen brinner för hållbarhetsfrågorna och att få företagare, ledningsgrupper och styrelser att få insikt om vikten av att ställa om till ett mer hållbart företagande. Arbetar även med familjeföretag kring de viktiga och ofta känsliga frågorna kring ett kommande generationsskifte.

Himmelsby SPA och Konferens

https://himmelsbyspa.se/
Läs mer

Himmelsby SPA & Konferens i Östergötland är den unika platsen där ni verkligen finner lugnet.
Här kan ni njuta av vår exklusiva Romerska simhall med tempererad simbassäng, varma källor, saltbastu, bubbelpool, kallbad och flertalet olika bastur.
Här sover ni ut i sköna kontinentalsängar & slappnar av under händerna på våra erfarna terapeuter.
Ni kan avnjuta restaurangens läckerheter, prova på den spännande fiskpedikyren eller glädjas över en lyckad konferens.
Söker ni SPA i Östergötland är Himmelsby SPA & Konferens platsen för er!

Läs mer

Sedan 2016 ingår Dinair AB (grundat 1986) i AAF International som är en av världens största tillverkare av luftfiltreringslösningar, med anläggningar för produktion, lager och distribution i 22 länder på fyra kontinenter. Dinair/AAF internationella verksamhet drivs med stöd av vårt moderbolag Daikin Industries Ltd., med säte i Osaka, Japan. Dinair AB, är en helhetsleverantör av filterprodukter och tjänster med stort miljöfokus. Vi har lång erfarenhet av att utveckla, tillverka och leverera lösningar gentemot flera olika miljöer och processer. Vi erbjuder kompletta, innovativa filterlösningar som utformas för att avskilja och separera partiklar, gaser från luft och vätskor. Våra filter används inom komfortventilation, stoft- och rökgasfiltrering i industriella processer samt filtrering för rena miljöer såsom sjukhus, elektronik och lantbruk. Vi är också OEM-tillverkare av filter till andra företags slutprodukter.

East Sweden Convention Bureau

https://www.escvb.se/
Läs mer

East Sweden Convention Bureau är en icke vinstdrivande organisation med syftet att underlätta för dig som forskare eller mötesbokare som vill arrangera möten i regionen. Oavsett om ditt möte är fysiskt, digitalt eller en hybridvariant kan vi hjälpa dig. Sedan starten 2012 har East Sweden Convention Bureau bidragit till ett drygt hundratal stora och små möten i regionen.

Heilborn Sales & Services AB

Läs mer

Bolaget bedriver konsult, försäljnings och serviceverksamhet inom framförallt hamn, sjöfart, logistik och drivmedel. Bolaget tillhandahåller även tjänster inom arbetsmiljö, miljö, kvalitet och säkerhet och därmed förenlig verksamhet.

Logotyp Jansson

Jansson Entr. AB

https://www.jent.se
Läs mer

Vi är ett företag som har 80-års jubileum i år. Jansson Entr. AB är ett entreprenad företag, som till största delen "River byggnader broar osv." Vi utför större schakter med egna lastbilar samt grävmaskiner, lastmaskiner, dumprar och bandtraktorer. Vi hyr även ut fastigheter och mark och mindre entreprenad maskiner. Vi utför även special transporter, framför allt tunga breda och stora specialtransporter.

Läs mer

Manico Tillverkar och utvecklar interaktiva bord och programvaror.

We Trade Marine AB

https://wetrade.se/
Läs mer

We Trade Marine AB har under många år varit Sveriges främsta Y-bomleverantör och vi har levererat över 20.000 Y-bommar till nöjda kunder. Vi tar nu steget och breddar utbudet med kompletta hamnar. Vår framgång bygger på att konsekvent arbeta med innovativ produktutveckling där fokus ligger på högsta kvalitet och funktionalitet. Vi levererar marknadsledande produkter och service i toppklass. Är du intresserad av Hamn, bryggor, Y-bommar eller tillbehör. Kontakta oss. Vi ingår idag i koncernen Globus International. En koncern inom produktion, handel och fastighetsförvaltning. Där ingår även; AB Larsson & Kjellberg som tillhandahåller smides-, svets- och bearbetningskompetens inom komplexa, stora, skrymmande och tunga konstruktioner. Larsson & Kjellberg har även tillverkat och reparerat farledsbojar åt Sjöfartsverket i 25år. OXIM (Oxelösunds industrimålning AB) som jobbar med ytbehandling av stålkonstruktioner bland annat Sjöfartsverkets farledsbojar. Globus TT AB som tillverkar och servar specialhissar med hela Sverige som arbetsområde. Globus Förvaltning AB äger, bygger och förvaltar fastigheter.

Läs mer

Helhetsleverantör inom varumärkesprofilering. Vi är Huvudkontoret i Linköping och har ca 35st franchisetagare runt om i landet

Aebi Schmidt Sweden AB

Läs mer

Aebi Schmidt Sverige (fd Broddway) grundades 1890 och ingår i Aebi-Schmidt gruppen, världens ledande leverantör inom underhåll av gator, vägar och flygplatser. Aebi Schmidt Sverige ligger i Skänninge 3 mil väster om Linköping. Vi arbetar med försäljning, service, underhåll och utveckling av ett mycket brett sortiment av maskiner och lösningar för underhåll av vägar, grönytor och flygplatser. Våra kunder återfinns i många olika segment, vi levererar våra kvalitetsprodukter till såväl flygplatser och kommuner som till återförsäljare och större entreprenörer.

Läs mer

Komplett leverantör inom lokalvård främst till företag och även till privatpersoner. Flexibla och snabba i att kunna hantera varierande kundbehov med olika bemanningslösningar.

Integrera flera

Läs mer

Målgruppen är små/medelstora företag (både start ups och etablerade företag) som vill etablera sig internationellt. Eller som har varit verksamma internationellt ett par år och som känner att de behöver stöd för att komma vidare. Jag har i olika ledande positioner under många år jobbat med affärsutveckling, marknadsföring och M&A internationellt. I flera olika kulturer och länder. Denna erfarenhet och kunskap är det jag använder i min roll som konsult. https://www.linkedin.com/in/matsolofsson1/ Har 2017 - 2019 och 2020 - 2022 haft uppdrag som ordförande, konsult och interim VD i två företag i Östergötland. Hade då en del kontakter med Handelskammaren. Jag trivdes med att vara verksam i Östergötland och skulle nu gärna vilja fortsätta på det spåret genom att bli medlem. MVH Mats

Mode and Fashion Sweden AB

https://profilerna.se
Läs mer

Företaget driver flera verksamheter inom kläder och mode. De innefattar kläder och accessoarer i olika branscher och märken. De största innefattande hos oss är Profilerna.se som är ett tidseffektivt sätt att profilera hela ditt varumärke.

Norell & Partners AB

Läs mer

Rådgivning inom bank och finanstjänster.

Läs mer

Vi arbetar med utbildningar inom coaching, coachande ledarskap och coachande förhållningssätt. Våra längre utbildningar är godkända och kvalitetssäkrade av den internationella branchorganisationen för coacher, ICF, vilket gör att våra deltagare har möjlighet att få en internationell certifiering efter avslutad utbildning. Vi erbjuder också individuell coaching för ledare och medarbetare som vill få stöd i att hantera utmaningar och arbeta med sin egen utveckling.

Peab Asfalt AB

https://peabasfalt.se
Läs mer

Peab Asfalt värnar om en hållbar och klimatsmart framtid. Vi asfalterar och underhåller allt från mindre vägar till större infrastrukturprojekt för att du skall kunna känna dig trygg och säker när du färdas. Vi fokuserar på att minimera vår klimatpåverkan genom att återvinna asfalt, ersätta delar av det oljebaserade bitumen i asfaltmassan med lignin samt konverterar våra asfaltverk för en koldioxidneutral tillverkningsprocess genom biobränslen.