Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Läs mer

Ekonomi- & Löneoutsourcing

Läs mer

Niluka Invest är ett rådgivningsföretag specialiserat mot sparande och placering grundat av Pernilla Ramsten, investeringsrådgivare med mångårig erfarenhet inom försäkring, pension, sparande och placering. Vi vänder oss till dig som privatperson, anställd och företagare oavsett vad du har ditt kapital idag. Vår rådgivning ger avstamp i ditt nuvarande engagemang, dina förutsättningar och dina önskemål framåt. Tillsammans lägger vi upp en planering för att reducera framtida förluster och öka värdet av dina innehav till given risknivå. Till hands har vi såväl för våra kunder särskilt framtagna investeringsmöjligheter som marknadens samlade utbud. Niluka Invest är anknutet ombud till Svensk Värdepappersservice med tillstånd av Finansinspektionen

Byggmaskiner Gruppen Sverige AB

Secure Meters Sweden AB

http://cewesecure.se/

Flyga Matta

Adecco Sweden AB Södertälje

Adecco Sweden AB

https://www.adecco.se/

Hjärter Esse Kommunikation

https://hjarteresse.com/
Läs mer

Kommunikationsbyrå som hjälper andra företag och organisationer med marknadsföringstjänster. Specialiserad på Grafisk design och Journalistik/Copywriting.

Olofsson Auto AB

https://olofssonauto.com/
Läs mer

Nöjda kunder är ledordet för Olofsson Auto AB och vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service. Vi finns i Norrköping och hos oss finner ni försäljning av samt serviceverkstad för Mercedes-Benz och Isuzu Pick-up.

Based On People

https://basedonpeople.se/
Läs mer

Based On People AB är ett partnerägt företag verksam executive search (headhunting) samt utbildning och utvärdering (assessment).

BJ utbildning och Säkerhetsrådgivning

http://bj-adr.se/
Läs mer

Jag har utbildning inom Farligt Gods. Arbete på väg, yrkeskompetens till yrkeschaufförer. Trafiksäkerhet, säkra lyft. Jag jobbar som konsult med farligt gods frågor

Läs mer

Ecorado har som mål att vara branschledande inom upplevelsepedagogik och upplevelsedesign för hållbarhet. Vi parar spetskompetens inom hållbar utveckling och värdegrundsfrågor med spetskompetens inom upplevelse-design, pedagogik och konstnärlig gestaltning. De värdeord som vi arbetar efter är hållbarhet, inspiration och kunskap

Next One Technology AB

http://www.next-tech.com
Läs mer

Next One Technology AB är ett bolag med lång erfarenhet av verksamhetssystem inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med produkten NEXT erbjuder vi ett skräddarsytt verksamhetssystem där produktionen står i centrum. Vårt ursprung inom NCC-koncernen kombinerat med personalens gemensamma branscherfarenhet på över 200 år borgar för att vi vet vad vi gör och varför. Detta kommer dig som kund till godo både i införandet och användandet av produkten.

Porté Consulting

https://porte.se/

Structor Installationsteknik AB

https://www.structor.se/

Magnus Andersson Media

https://www.magnusmedia.nu/
Läs mer

Filmar och fotar porträtt i studio eller miljö, reportage, sport, bröllop m.m. i samarbete med företag, magasin, privatpersoner och dagstidningar.

Biståndsorganisationen Hjärta till Hjärta

http://hjartatillhjarta.se/
Läs mer

Biståndsorganisationen Hjärta till Hjärta arbetar med sociala insatser utifrån två verksamhetsområden: Bistånd och Second Hand. Utifrån en kristen värdegrund genomför vi olika biståndsinsatser för att hjälpa utsatta människor i främst östra Europa. Grundmotivet i arbetet är övertygelsen om alla människors lika värde och tron på att vi med små medel kan hjälpa ett barn, en familj eller en gammal människa ur fattigdom och misär. Våra second hand-butiker är goda exempel på sociala företag som värnar om både miljö och människor.

Klimatteknik Industri & Fastighetsservice AB

http://www.klimatteknik-ifs.se/
Läs mer

Vi är ett serviceföretag som är placerat i Nyköping och hjälper er med installationer och underhåll av fastighetsteknisk utrustning inom både industri och fastigheter. Våra styrkor är vår tekniska kompetens, kundorienterad service samt ett engagerat kvalitétänk. Vårt breda utbud av tjänster täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. Klimattekniks vision och tekniska kompetens har lett till att fler företag har valt oss som leverantör för att förvalta eller utföra tekniska installationer. Vår viktigaste resurs är våra servicetekniker. Vi håller det vi lovar och ser till att ni blir nöjda med vår leverans, för att lyckas med detta är vi lyhörda för vår kunds önskemål. Har ni en industri eller en fastighet som behöver kontinuerligt underhåll av teknisk utrustning och önskar en komplett leverantör så är vi rätt företag för er. Vi kan erbjuda serviceavtal som vi bygger upp tillsammans med er för att täcka de tjänster som ni har behov av. Du får en enda kontaktperson under avtalsperioden och sker det en förändring hos er under avtalstiden så kan vi lätt lägga till och ta bort tjänster i avtalet om så önskas.

Våningen & Villan

https://www.vaningen.se/
Läs mer

Våningen & Villan grundades 1998 och har sedan dess fått tiotusentals bostäder sålda. Med över 100 medarbetare på kontor spridda i landet kan vi hjälpa dig med erfarenhet och kompetens genom hela bostadsaffären. Vi är mäklaren vi själva vill ha. För vi bryr oss om helheten. Målsättningen är att göra varje bostadsaffär till den bästa. Vårt koncept "du väljer, vi säljer" är en skräddarsydd mäklartjänst där vi anpassar bostadsaffären efter dina behov och önskemål. Två mervärden ingår alltid. Välkommen till oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär!

YOUnited Professionals Sweden AB

https://www.younitedprofessionals.se/
Läs mer

Vi är en lokalt förankrad byrå som erbjuder redovisningstjänster såsom löpande redovisning, bokslut och deklarationer för små och medelstora företag

WellNox Health AB

https://wellnox.se/

Norrevo Fastigheter AB

http://www.norrevo.se/

Palmer Insights Ab

Läs mer

Relationsfotograf, föreläsare och skribent En relationsfotografering syftar till mer än vackra bilder. Det är i första hand en upplevelse, skräddarsydd för er. En stund att ha roligt ihop, skapa minnen och visa uppskattning. Resultatet är bilder fyllda av liv och starkare relationer. Bilderna blir en påminnelse om det goda i er relation och fortsätter att stärka er gemenskap i vardagen. Mitt unika koncept riktar sig till såväl privatpersoner som företag.

Blommenhof Utbildning AB

https://blommenhofutbildning.se/
Läs mer

Verksamhetsbeskrivning: Blommenhof Utbildning bokar sedan 2005 utbildning till stora och små företag i hela Sverige. Som extern utbildningsavdelning och återförsäljare av kompetenssystemet Kompetensvy ger vi företag full kontroll på sina kompetenser. Vi blir din kompetenta kompis i utbildnings- och utvecklingsfrågor. Vi gör jobbet - vi gör det roligt!

Kontakt

Johan Hetting

Kundansvarig

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Hej medlemmar! Så glada vi är att ni vill ta del av...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...