Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Alvadis AB

https://alvadis.se
Läs mer

Alvadis AB erbjuder stöd till företag i Good Governance genom ett utvecklat samarbete med Styrelseinstitutet Skandinavien AB. Föreningskonsult Roger Berzell vänder sig till ideella organisationer för utveckling av styrelsearbete, organisationsutveckling, medlemsvärvning och hur man får fler ledare och förtroendevalda i sin organisation. Inom bolaget finns även Samtalsmottagningen i Linköping som erbjuder samtalsterapi och stödsamtal till vuxna och ungdomar över 18 år. Samtalen kan vara av såväl stödjande som behandlande karaktär med utgångspunkt i livssammanhang och relationer.

Svenska Spel AB

https://www.svenskaspel.se/

Reijmyre Glasbruk AB

https://reijmyre.se/
Läs mer

Reijmyre Glasbruk är grundat 1810 och tillverkar produkter i kristallglas i Rejmyre.

Input interiör Öst AB

http://inputinterior.se
Läs mer

Input interiör är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för all typ av offentlig miljö; kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg. Vårt oberoende är vår styrka. Vi utgår alltid från våra kunders förutsättningar och behov och låter oss inte styras av en begränsad produktionsanläggning. Utan egen produktion att ta hänsyn till kan vi istället guida kunder till rätt produkt, i rätt utförande, från rätt leverantör med rätt prissättning och rätt leveransdatum. Med marknadens bredaste utbud skapar vi handlingsutrymme och valfrihet för våra kunder. Den bästa interiören är den som är anpassad efter de behov och unika förutsättningar som finns i varje projekt. På Input interiör har vi inga färdiga paketlösningar. En beställning av oss kan aldrig vara för stor, liten eller krånglig. Inredning ska vara funktionell, ergonomisk, hållbar och ekonomiskt försvarbar, stödja den dagliga verksamheten, attrahera och skapa trivsel. Det är skillnad på inredning och inredning och den skillnaden går alltid att räkna hem i det långa loppet. Vi levererar möbler och inredningstjänster för 3,3 miljarder kronor om året. Med stora inköpsvolymer och utan onödiga mellanhänder erbjuder vi en effektiv och transparent affärsprocess.

Läs mer

Folksam Liv Företag erbjuder tjänstepension, riskförsäkringar och kassaplaceringar till ägarledda bolag. Vi hjälper även anställda med upplägg kring både löneväxling och alternativa tjänstepensioner (10-taggare). På Folksam har vi ett mål att vara ledande när det gäller hållbarhet, och därför är vårt hållbarhetsarbete integrerat i alla våra erbjudanden. Tillsammans med dig som kund lägger vi upp en strategi så dina planer kan förvekligas både nu och i framtiden.

Skyhook Designkollektiv

https://skyhook.se/
Läs mer

Vi är en Norrköpings­baserad design- och kommunikations­byrå som sätter kvalitet framför allt annat. Som vår kund kan du räkna med att få skräddar­sydda lösningar oavsett om det gäller design, varumärkes­profilering eller kampanj.

Läs mer

Konsultverksamhet, främst projektledning, inom bygg- och anläggningssektorn. Jobbar såväl mot fastighetsägare/fastighetsutvecklare som totalentreprenörer i större projekt. Tillhandahåller även konsultation/KA/projektledning mot mindre företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Wärnelius Buss

https://wbuss.se/

Läs mer

Det glada gänget på ICA Smedby erbjuder en fräsch och modern matbutik där enkelhet för kunden och personligt bemötande står i fokus. På ICA Supermarket hittar du alltid ett brett utbud med smaker från lokala leverantörer, kan vi bidra till en levande landsbygd genom att gynna lokala leverantörer är vi extra glada. Har ni festligheter på gång så låt oss hjälpa er med maten, ni finner ett brett utbud av fantastiska måltider på vår hemsida. Vår vision är att ge kundbemötande i toppklass, ha bra sortimentsbredd, infria korta kassaköer och generösa öppettider. Medarbetarnas delaktighet, engagemang och ansvarstagande är en förutsättning för framgång där "alla ska kunna allt". Välkommen till nya Ica Smedby hälsar Rickard & Ann med medarbetare

Idola Solkraft AB

https://idola.se
Läs mer

Din leverantör av solceller. Vi hjälper dig hela vägen vi anser att det skall vara enkelt att skaffa solceller. Vi hjälper dig hela vägen från idé till genomförande och långt därefter! Vårt fokus ligger på kvalité, miljö och säkerhet. Tveka inte att kontakta oss!

Picab Bemanning AB

Läs mer

Import och försäljning av byggprodukter från Ukraina.

ProAlv AB

Läs mer

Konsultverksamhet med inriktning på affärsutveckling, verksamhetsutveckling, organisationsutveckling, samt resurs och kompetensstöd.

Mediakonsulterna i Linköping AB

https://www.mediakonsulterna.se
Läs mer

Genom att vara en helhetspartner inom internetmarknadsföring ska vi med kunskap och personligt engagemang hjälpa företag att växa.

Läs mer

Opening bildades år 2000. Verksamheten består av att montera agenturers portar och dockningsanläggningar samt service för densamma. Vi verkar i stort sett i hela Sverige och har lika stort fokus på service som montage. Vi tillhandahåller Rite Hites kompletta sortiment samt OM 90 lastbryggor och vädertätningar, takskjutportar, AluTech Doors, rolflex/Compact takvikportar, snabbrullportar mm. Vi har säkerligen produkten du söker!

Schlötter Svenska AB

http://www.schloetter.se/
Läs mer

Välkommen till Schlötter Svenska AB Ett komplett leverantörsföretag till ytbehandlingsindustrin -Elektrolytiska och kemiska processer -Råkemikalier och anodmaterial -Kompletta ytbehandlings- och reningsanläggningar -Renoveringar och tillbyggnader av befintliga anläggningar

You Asset Management AB

Läs mer

Nystartad restaurang mitt i Norrköpings industrilandskap. Även stor eventlokal för konferenser, fester, konserter mm .

Läs mer

Välkommen in till Sveriges ledande inredningsleverantör för kontorsmöbler och möbler för skola, vård och omsorg. Vi levererar attraktiva inredningslösningar som hjälper dig och din organisation att behålla motivationen, produktiviteten och välbefinnandet. För oss handlar inredning om så mycket mer än bara möbler: det handlar om att använda design tillsammans med vår samlade kunskap, för att främja kreativitet och effektivitet, och att omvandla vårt kunnande inom ergonomi och hälsa för att skapa utrymmen som hjälper dig att forma en hållbar verksamhet som främjar individen. Det kallar vi Successful Interiors. Vi levererar helhetslösningar inom inredning; allt ifrån kontorsstolar, skrivbord och förvaring till mattor, gardiner och belysning.

Enviriq Facility Services AB

https://enviriq.se/

Anzelius Information AB

https://www.anzelius.se/
Läs mer

Senior varumärkesutvecklare med erfarenhet från flera olika branscher och som jobbat med både små och medelstora företag och enheter. Har producerat både inom digitalt, print/tryck, event och jobbar gärna med nya bolag och produkter - med målet att skapa marknadskommunikation som jobbar i olika kanaler, men där alla delar spelar samma melodi.

Läs mer

Vi erbjuder specialiserade informations- och cybersäkerhetstjänster sedan 2005. Våra kunder finns både i offentlig och privat sektor. Vi erbjuder heltäckande lösningar för informations- och cybersäkerhet.

Företagsmäklarna Östra Götaland AB

https://www.foretagsmaklarna.com
Läs mer

Företagsmäklarna erbjuder kvalificerade tjänster i samband med köp och försäljning av företag. Proaktiv hjälp med att finna objekt/verksamheter för förvärv samt att hitta rätt köpare vid försäljning. Tillsammans har våra tre konsulter mer än 100 års erfarenhet från olika branscher och ledande befattningar.

Wisby Rum AB

http://wisbyrum.se/
Läs mer

Uthyrning av rum och hus innanför Visby ringmur

Samarbeta Mera i Sverige AB

Mirec Recycling Solutions AB

http://www.mirec.se
Läs mer

Mirec Recycling Solutions AB hanterar återbruk, säker dataradering och återvinning av IT/elektronikprodukter. Vår anläggning för livscykelhantering i Katrineholm är störst i Norden. Vi är certifierade enligt ISO9001, ISO14001, ISO45001, ISO27001 och Cenelec. Mirec Recycling Solutions AB kännetecknas av hög etik och moral, och drivs av viljan att - Tillsammans gör vi skillnad.

TES – Total Environmental Solutions AB

https://www.tes-amm.com/
Läs mer

Vi på TES AB jobbar globalt med prisvärt återtag, återbruk, sekretesshantering och försäljning av IT-utrustning med miljön och värdeskapande för våra kunder i fokus. TES AB är certifierade enligt ISO 9001, 14001, 27001, OHSAS 18001 & R2.

Läs mer

Restore Capital arbetar med konsulttjänster inom hållbarhet, återbruk av IT, dataradering och återvinning. Vi har även egen process för dataradering och har goda avsättningskanaler för uttjänta IT produkter. Vi har även möjlighet att komma ut till företag och verksamheter för att dataradera på plats. Hör av er så tar vi en kaffe och berättar lite mer.

Läs mer

Vi är en redovisningsbyrå som arbetar med fast pris och enkla lösningar där kunden betalar för de tjänster de behöver, rådgivning ingår i priset. Vi kan automatisera onödiga processer och hjälpa till att marknadsföra våra kunder. Vi arbetar för att byta ut stress mot koll och kontroll över ekonomin.

Läs mer

FAB HR erbjuder behovsanpassad HR för din verksamhet. Hos oss får du helt enkelt hjälp med allt inom HR – från att sätta strukturen och hitta de bästa processerna till att ta fram långsiktiga strategier och coacha ledning eller medarbetare. Med kombinationen av gedigen erfarenhet och nytänk gör vi ert företag mer framgångsrikt, hållbart och tryggare!

PBM Sweden AB

Läs mer

”Ge en människa en fisk och hon blir nöjd för en dag, lär henne fiska så kan hon förbli mätt hela livet...” Psykologi är glödhett inom näringslivet och vi på PBM Hållbart Arbetsliv i Östergötland kan med vår specialistkunskap inom beteendepsykologi hjälper vi er att förstå er på er själva, er verksamhet, era kunder och konkurrenter bättre och därigenom leda ert företag och människorna i det till att prestera starkare och att hålla arbetslivet och livet ut. PBM Sweden AB är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att tillhandahålla psykologisk kompetens och är verksamt inom ett brett fält. Efter sammanslagningen med Psykiatripartners i Östergötland för ett drygt år sedan har företaget tre huvudsakliga affärsområden: Hållbart arbetsliv, Business Psychology samt Hälso- och sjukvård. PBM Hållbart Arbetsliv i Östergötland arbetar legitimerade psykologer med specialistkunskap inom arbetslivet psykologi och tillhandahåller vetenskapligt grundade specialisttjänster (fysiska samt digitala) kopplat till frågor som till exempelvis arbetsmiljö, stress och psykisk ohälsa. Våra insatser i form av utredningar och behandling, men även handledning av grupper, förebyggande insatser, utbildning, konflikthantering och arbetsmiljökartläggningar bygger på evidensbaserad metoder/modeller och vårt mål är att uppnå mätbara resultat i form av ökad produktivitet och välmående hos våra kunders chefer och medarbetare, team och verksamheter. På PBM är vi övertygade om att framtidens vinnande aktörer drar fördel av att i alla led i sina verksamheter ha ökad kunskap och förståelse för hur människan fungerar. På samma sätt som en produktionschef aldrig skulle tillåta att maskinerna fungerade till 80% eller inte servades, så borde vi resonera om vårt humankapital och medarbetare. Dessa insatser är en relativt liten investering, men som påverkar den stora kostnadsmassan i resultaträkningen. Vi vill hjälpa er skapa en sund, trygg och engagerad arbetsmiljö där vi tillsammans kan vända trenden med ökande psykisk ohälsa/stress och bidra till ett Hållbart Arbetsliv i Östergötland!

Kontakt

Rikard Håkansson

Medlemsrelationer/Affärsutvecklare

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar. Du kan delta fysiskt eller...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...