Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Axiva Hemtjänst

Läs mer

Axiva Hemtjänst är en privat utförare av hemtjänst i Norrköpings kommun. För att skapa god omvårdnad och glädjefyllda möten tror vi det är viktigt att de vi hjälper med hemtjänst får uttrycka sig på sitt eget hemspråk. Därför har vi inriktat oss på att ha en stark och bred språkkompetens i personalgruppen, där vi ser det som en stor tillgång om personalen förutom svenska har ytterligare ett språk.

Stockholms Auktionsverk (Norrköping)

https://online.auktionsverket.se/auktion/alla/
Läs mer

Som en del av Lauritz.com är Stockholms Auktionsverk Nordens största auktionsföretag. Onlineauktioner i Norrköping samt klassiska kvalitetsauktioner i Stockholm. Värderingar inför försäljningar och skiften. Värdering, katalogisering, visning och utlämning i vårt showroom på Linnégatan 21 i Norrköping. Öppet måndag-fredag. På auktion säljer vi allt från antikviteter till nytillverkade föremål, smycken, mattor, glas och porslin, konst och konsthantverk etc.

Föreläsare och författare Inger Hansson AB

http://www.ingerhansson.se
Läs mer

Inger Hansson är en väl anlitad föreläsare inom ämnen som Motivation, Inspiration, Kommunikation & Svåra samtal. Inger tar även emot coachsamtal och är utbildad enligt ICF.

Läs mer

Genom konsult- och prenumerationstjänster erbjuder vi datadrivna beslutsstöd för hållbar ekonomi och miljö, främst till Sveriges logistik- & transportsektor

Verforego Sverige AB

https://www.verforego.se/
Läs mer

Vi vill erbjuda kvalitativa tjänster som är förankrade både via verkliga situationer varvat med fastställd evidens. Detta gör vi genom att våra konsulter använder sig av sin erfarenhet och av flera erkända verktyg inom rekrytering-, utvecklings-, beteendevetenskapliga och den arbetslivsinriktade rehabiliteringen. Våra ledord är HARMONI, GLÄDJE, BALANS och våra mål ligger i att alla vi arbetar med ska uppnå sitt slutmål med önskat resultat. Tjänster inom: Arbetslivsinriktad rehabilitering, chefscoachning, organisationsutveckling, rekrytering och hälsofrämjande insatser.

Collin & Co Wealth Management AB

Danske Bank Norrköping

https://danskebank.se/privat

Danske Bank Motala

https://danskebank.se/privat

Danske Bank Mjölby

https://danskebank.se/privat

Danske Bank Linköping

https://danskebank.se/privat

Cygni Öst

https://cygni.se/
Läs mer

Cygni är ett IT-konsultbolag som grundades 2006 med visionen att skapa den bästa arbetsplatsen för en skicklig och ambitiös systemutvecklare. Vi har vunnit titeln Sveriges Bästa Arbetsplats 6 år i rad och dessutom vunnit titeln Europas Bästa Arbetsplats 5 gånger i Great Place To Works världsledande medarbetarundersökning som genomförs i över 50 länder. Cygni finns idag på sex orter i Sverige och öppnade kontor i Linköping januari 2019. Vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå och Östersund. Våra konsulter är fullstacksutvecklare, frontendare, testutvecklare, mobilutvecklare, UX-designers, digitala designers, projektledare, testledare och mer. Vi erbjuder alla kompetenser som krävs att hjälpa dig skapa de absolut bästa digitala lösningarna.

Läs mer

Vi bemannar allt från kraftvärmeanläggningar till pelletsfabriker, VA-anläggningar och pappers– eller processindustri. Vår personal har både utbildning och erfarenhet som gör att de snabbt kommer igång. Vi tar både korta och långa uppdrag.

Place Promotion AB

https://www.placepromotion.se/

Läs mer

AGEA Group är din extern-Interna IT-avdelning. Vi utvecklar alltifrån din Hemsida till avancerade Mobil/Webb-applikationer och Datasystem, som är anpassade efter din verksamhets ändamål. Utvinn värdefull information från dina databaser genom maskininlärning, data mining, big data-tekniker i din verksamhet för att spara tid och pengar. Kort och gott så erbjuder vi kompletta IT-paket som kommer att öka effektivitet och generera lönsamhet till din verksamhet. AGEA Group, din digitala hantverkare

Hedenlunda Slott AB

https://www.hedenlundaslott.se/
Läs mer

Hedenlunda Slott ligger naturskönt i Vadsbro socken, mitt i Sörmland. Med sin unika miljö och fantastiska natur har Hedenlunda Slott varit en plats för möten mellan människor i över 1000 år. Mat utöver det vanliga, goda viner, vackra hotellrum och omtänksam personal i en underbar miljö ger goda förutsättningar för lyckade konferenser, bröllop eller fester. På Hedenlunda Slott finns 62 rum, sammanlagt 88 bäddar. Alla rum har dusch, toalett samt TV. Slottet hyser 11 tidstypiska dubbelrum som är varsamt renoverade och moderniserade till dagens standard, men med gårdagens charm bevarade. Röda Villan, Hotellet, Östra Flygeln och Parkvillan erbjuder olika alternativ till boende. Vi har konferenslokaler i olika storlekar som passar allt från den lilla gruppen till den stora konferensen. Från Maria Von Rosen, ett sammanträdesrum för 10-12 personer till Orangeriet som tar upp till 450 personer. Samtliga konferenslokaler är utrustade med alla moderniteter som efterfrågas idag.

Gridcon Solcellsteknik AB

https://gridcon.se/
Läs mer

Gridcon AB är ett av de företag som har längst erfarenhet av solcellsinstallationer i Sverige. Vi har mer än 30års samlad erfarenhet av solenergi och därmed också lång drifterfarenhet. Med andra ord vet vi vad vi gör och eftersom våra produkter varit i drift sedan 2008 kan vi säkerställa att våra garantier gäller. Namnet kommer från det engelska ordet ”grid connected” (nätansluten) och syftar på företagets huvudområde som är nätanslutna solcellsanläggningar. Företaget grundar sig i ett genuint intresse för solkraft och existerade tidigare i mindre skala under namnet Solkraft Östergötland – därför har vi arbetat med solenergi sen början av 2000-talet.

Läs mer

AB Kinda Kanal utvecklar besöksnäringen i kanalområdet och bevara slussanläggningarna för framtida generationer.

ToBe Teknik AB

http://www.tobeteknik.se/

SYNLAB Analytics & Services Sweden AB

http://synlab.se/sv

StyrelseAkademien Östsverige

https://www.styrelseakademien.se/ostsverige/

Heimstaden Förvaltnings AB

https://heimstaden.com/

Proteam Process & Cleantech AB

http://www.proteam.se/
Läs mer

PROTEAM är en leverantör av utrustning för ytbehandling och verkstadsindustrin samt energisektorn. PROTEAM utvecklar, tillverkar och bygger utrustningar, konventionella trum- och häng-liner samt industriella proecessvattenreningsanläggningar. PROTEAM erbjuder också dessa marknader service, akutservice samt FU system. PROTEAM är ett privatägt företag med kontor och verkstäder i Kolmården strax utan för Norrköping och i Sandviken strax utan för Gävle.

PADAB Ljud & Ljus Aktiebolag

https://padab.com/

Näringslivscentrum i Åtvidaberg AB

Norrkopings IT-Partner AB

Läs mer

Vi är vad vi heter – din lokala IT-Partner!

ESMP Digital Mediepartner AB

https://www.smarthamster.se/
Läs mer

Producerar smarta digitala tjänster för små och medelstora företag.

Dina Försäkringar Göta

https://www.dina.se/
Läs mer

Sakförsäkringar – Företag/fastighetsförsäkring och yrkestrafik

J2BD Consulting AB

http://j2bd.se/
Läs mer

Interimslösningar för företag som behöver tillfällig förstärkning i sin organisation eller mindre företag som endast har behov av deltidstjänster inom t.ex. projektledning, försäljning, chefsroller inom tekniska avdelningar eller den operativa verksamheten.

Kontakt

Johan Callenfors

Medlemsrelationer/Affärsutvecklare

Johan Hetting

Projektledare

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Hej medlemmar! Så glada vi är att ni vill ta del av...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...