Östsvenska Handelskammaren

Nätverket för ledande befattningar inom HR

I den konstant föränderliga världen av HR kan det vara skönt att vara en del av en professionell gemenskap bestående av individer med liknande befattning som din egen, som värderar kunskap, nätverkande och individuell utveckling högt. Handelskammarens HR-nätverk är ditt pålitliga forum för att framgångsrikt navigera genom trender och nyheter inom HR och förbereda dig för de komplexa utmaningar och höga krav som framtidens arbetsplats kommer att ställa.

Nätverket är till för dig som har en ledande befattning inom HR.

Ditt forum för fokus på HR

Nätverket träffas under fem noggrant planerade tillfällen per år. Agenda och plats styrs helt efter gruppens önskemål och behov.

Stärk ditt HR-nätverk

Nätverket består av en skräddarsydd grupp om max 14 personer för att säkerställa att du får utrymme och tid till att ställa frågor samt dela med dig av dina funderingar och reflektioner.

Fördjupa din HR-expertis

Träffarna har ett skarp fokus på de mest aktuella ämnena inom HR och är specifikt utformade för att hjälpa dig växa i din roll som HR-praktiker.

Nätverket erbjuder inte bara värdefulla kontakter och insikter, utan också praktiska verktyg och modeller som du kan implementera direkt i din organisation.

Några av nätverkets deltagare kommer från:

Ett HR-nätverk under professionell ledning

Nätverket leds av HR-experterna Louise Fältskog och Lisa Nisser från FAB HR, som fokuserar på trender och nyheter inom HR. Genom deras breda kompetens och professionella insikter säkerställer de att våra träffar genomsyras av hög effektivitet och noggrant strukturerade diskussioner där temat berör allt från Performance management och LAS till hur man som HR-chef hanterar tuffa situationer. Detta skapar en ovärderlig plattform för alla medlemmar att växa- och dela värdefulla insikter i.


Louise Fältskog

VD, grundare och partner på FAB HR

Louise är en passionerad förespråkare för att främja individens utveckling inom organisationer. Med omfattande erfarenhet inom strategisk HR har hon tidigare innehaft positionen som personalchef vid Siemens Energy.

Louise har även aktivt deltagit i fleråriga forskningsprojekt inom ledarskapsstilar vid Stockholms universitet, vilket ytterligare stärker hennes djupgående insikter inom området.


Lisa Nisser

HR-konsult och partner på FAB HR samt certifierad coach

Med en imponerande arbetsbakgrund som inkluderar tidigare befattningar som HR-chef på Lundbergs Fastigheter och Business- samt Learning Partner på Siemens Energy, har Lisa en gedigen grund för sin kunskap.

Lisa har dessutom akademiska rötter vid Lunds universitet och är även en eftertraktad coach för företag som söker kvalificerat HR-stöd och strategisk vägledning.

Fördjupa dig i våra nätverksträffar

Under våra tidigare nätverksträffar har vi utforskat en bredd av ämnen som är centrala för HR-praktiker i dagens föränderliga arbetsmiljö. Dessa teman har skapats för att ge våra nätverksdeltagare en omfattande förståelse och praktiska verktyg för att möta de ständigt skiftande kraven och utmaningarna inom HR-fältet. Här är några exempel på ämnen som har behandlats på våra tidigare träffar:

Hållbara förmåner för nya generationen
Nya LAS, hur har lagen funkat?
Performance Management

Dessa ämnen utgör endast en del av vår breda agenda som syftar till att utrusta våra deltagare med den kunskap och kompetens som krävs för att leda ett framgångsrikt arbete inom HR.

Priser:

15 900 kr ex. moms per person och år för medlemsföretag
19 900 kr ex. moms per person och år för icke medlemsföretag

Vill du veta mer om vårt HR-nätverk?

För ytterligare information om vårt HR-nätverk, kontakta Anna Högberg, HR-ansvarig på Östsvenska Handelskammaren. Vi säkerställer alltid att våra nätverk är rätt forum för dig innan medlemskap beviljas.

Se alla Handelskammarens nätverk här

Kontakt

Anna Högberg

Ekonomi- och HR-ansvarig

Relaterat innehåll

Nätverket för kommunikations- och marknadschefer

För dig som leder ett team inom kommunikation och/eller marknadsföring och som...

Nätverket för vd i större tillväxtbolag

Är du vd på ett tillväxtbolag och vill vidareutveckla din tillväxtresa? Östsvenska...