Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

xl.it Group AB

advokat24 AB

https://advokat24.nu/
Läs mer

Välkommen till advokat24, en modern advokatbyrå advokat24 är en ny modern advokatbyrå som ger kvalificerad affärsrådgivning till svenska och utländska företag, i såväl svenska som internationella ärenden. Våra kunder är allt från små startupbolag till börsnoterade bolag, som är verksamma inom ett stort antal branscher, men främst inom IT, teknik och fastigheter. Vi fungerar ofta som kundernas bolagsjurist och hjälper dem både i den löpande verksamheten och med köp och försäljning av bolag och fastigheter. Läs mer om oss på www.advokat24.nu Welcome to advokat24, a modern law firm advokat24 is a new modern law firm that provides qualified business advice to Swedish and foreign companies, on domestic and cross-border issues. Our customers range from small startups to listed companies, in a wide variety of business sectors, but primarily within IT, high tech and real estate. We often have the role as the customers “own” lawyer, advising them both in the day to day business and with mergers and acquisitions, including real estate transactions. Read more about us at www.advokat24.nu/en

Norrköpings lärlingsgymnasium

http://www.nlgy.se/

A2H Byggteknik AB

https://a2h.se/

Byggkoordinator AB

https://byggkoordinator.se/

Bemab Mark och Utemiljö AB

http://www.bemab.se/

PreZero Recycling AB

https://www.suez.se/prezero

iDeal of Sweden AB

https://idealofsweden.com/

Advokatfirman Attorney at Law AB

KFUM Norrköping

http://kfum-norrkoping.se/

Euler Hermes Sverige

Läs mer

Euler Hermes kreditförsäkringar hjälper företag runt om i världen att göra trygga affärer och sälja sina produkter och tjänster till lönsamma företag. Att veta i förväg vem man gör affär med och om man kan ge kredit eller inte är en stor trygghet och ett bra sätt att förädla kundstocken med. Att veta att man alltid får betalt oavsett vad som än händer har varit räddningen för många av våra kunder.

NyföretagarCentrum Norrköping

https://www.nyforetagarcentrum.se/norrkoping/

Sjötorps Hus AB

Billbäcks Plantskola

http://www.billbacks.se/

CTT Systems AB

https://www.ctt.se/

LearningWell East AB

https://learningwell.se/

InCup Sörmland

https://incupsormland.se/

Läs mer

De som väljer att samarbeta med oss är oftast företagare som brinner för sin verksamhet. Som hela tiden vill arbeta smartare, effektivare och mer lönsamt. Vill mer helt enkelt. Vi säljer och skräddarsyr smarta, integrerbara ERP-system för bättre arbetssätt och rutiner. Vi ansvarar för installation, support, drift och är ett bollplank i det mesta som rör företagande. Parallellt med detta är vi en komplett redovisningsbyrå som kan stå för hela eller delar av företagets ekonomitjänst.

Läs mer

Arbetets museum är en nyskapande mötesplats för samtal om människors arbete, liv och villkor. Vi vill hellre väcka frågor än ge enkla svar. Vi vill inspirera till egna tankar, funderingar och diskussioner. Vi vill också låta många olika röster komma till tals.

Mercell Svenska AB

https://www.mercell.com/

Utbildningshjulet AB

https://www.uhj.se/
Läs mer

Vi är ett företag som erbjuder de flesta utbildningar som har med yrkestrafik och entreprenad att göra. YKB, Farligt Gods, Säkerhet, Arbet på väg, truckutbildning, kompetensprov på gräv/hjullastare m.m.

Läs mer

Agricam är ett Linköpingsbaserat mjukvarubolag som utvecklar sensorer inom lantbruk. Agricams patenterade och prisbelönta värmekamerasystem finns på svenska mjölkgårdar runtom i Sverige och används att detektera tidiga stadier av juverinflammationer hos mjölkkor

Great Business Group Sales Sweden AB

https://greatgroup.se/
Läs mer

Great Group arbetar efter tesen att försäljning är hjärtat i all kommersiell verksamhet. Vi förflyttar våra kunder från ett konstaterat nuläge till ett planlagt önskat läge. Vårt arbete grundas i vår blockstrategi och leder alltid till kundunika insatser. Detta kallar vi; Heart of Sales. www.greatgroup.semikael.weleen@greatgroup.se Inom verksamheten driver vi dessutom verksamheten Great Safe som erbjuder regionens bästa val av anpassade säkerhetsutbildningar och kringliggande tjänster. Liftkurser, fallskydd, första hjälpen och Personalliggare/ID06 är några exempel ur vårt erbjudande. www.greatsafe.sesusanne.weleen@greatgroup.se  

Läs mer

Vi vänder oss både till privatpersoner och investerare och har en bred produktportfölj. Till privatpersoner erbjuder vi lägenheter och villor och till investerare hyresrätter. Bonava har cirka 170 medarbetare i Sverige. Bonava utvecklar hem och områden i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Linköping och Umeå samt hyresrätter på utvalda tillväxtmarknader i Sverige. I flera av våra bostadsområden skapar vi även affärslokaler för uthyrning. Vi har ett stort kundfokus och passion för det vi gör, att skapa hem och levande miljöer. Vi har djup lokal förankring och arbetar nära kommuner och uppdragsgivare. Våra team inkluderar (beroende på projekt) affärsutvecklare, strateger, projektchefer, kalkylingenjörer, arkitekter, hållbarhetsexperter, inköpare, produktionsledare, entreprenörer, bostadsrättshandläggare, inredningsansvariga, försäljningspersonal, förvaltare, kundservice och många fler.

Kontakt

Rikard Håkansson

Medlemsrelationer/Affärsutvecklare

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar. Du kan delta fysiskt eller...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...