Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Advokatfirman Attorney at Law AB

KFUM Norrköping

http://kfum-norrkoping.se/

Euler Hermes Sverige

Läs mer

Euler Hermes kreditförsäkringar hjälper företag runt om i världen att göra trygga affärer och sälja sina produkter och tjänster till lönsamma företag. Att veta i förväg vem man gör affär med och om man kan ge kredit eller inte är en stor trygghet och ett bra sätt att förädla kundstocken med. Att veta att man alltid får betalt oavsett vad som än händer har varit räddningen för många av våra kunder.

NyföretagarCentrum Norrköping

https://www.nyforetagarcentrum.se/norrkoping/

Sjötorps Hus AB

Billbäcks Plantskola

http://www.billbacks.se/

CTT Systems AB

https://www.ctt.se/

LearningWell East AB

https://learningwell.se/

InCup Sörmland

https://incupsormland.se/

Läs mer

De som väljer att samarbeta med oss är oftast företagare som brinner för sin verksamhet. Som hela tiden vill arbeta smartare, effektivare och mer lönsamt. Vill mer helt enkelt. Vi säljer och skräddarsyr smarta, integrerbara ERP-system för bättre arbetssätt och rutiner. Vi ansvarar för installation, support, drift och är ett bollplank i det mesta som rör företagande. Parallellt med detta är vi en komplett redovisningsbyrå som kan stå för hela eller delar av företagets ekonomitjänst.

Läs mer

Arbetets museum är en nyskapande mötesplats för samtal om människors arbete, liv och villkor. Vi vill hellre väcka frågor än ge enkla svar. Vi vill inspirera till egna tankar, funderingar och diskussioner. Vi vill också låta många olika röster komma till tals.

Mercell Svenska AB

https://www.mercell.com/

Utbildningshjulet AB

https://www.uhj.se/
Läs mer

Vi är ett företag som erbjuder de flesta utbildningar som har med yrkestrafik och entreprenad att göra. YKB, Farligt Gods, Säkerhet, Arbet på väg, truckutbildning, kompetensprov på gräv/hjullastare m.m.

Läs mer

Agricam är ett Linköpingsbaserat mjukvarubolag som utvecklar sensorer inom lantbruk. Agricams patenterade och prisbelönta värmekamerasystem finns på svenska mjölkgårdar runtom i Sverige och används att detektera tidiga stadier av juverinflammationer hos mjölkkor

Great Business Group Sales Sweden AB

https://greatgroup.se/
Läs mer

Great Group arbetar efter tesen att försäljning är hjärtat i all kommersiell verksamhet. Vi förflyttar våra kunder från ett konstaterat nuläge till ett planlagt önskat läge. Vårt arbete grundas i vår blockstrategi och leder alltid till kundunika insatser. Detta kallar vi; Heart of Sales. www.greatgroup.semikael.weleen@greatgroup.se Inom verksamheten driver vi dessutom verksamheten Great Safe som erbjuder regionens bästa val av anpassade säkerhetsutbildningar och kringliggande tjänster. Liftkurser, fallskydd, första hjälpen och Personalliggare/ID06 är några exempel ur vårt erbjudande. www.greatsafe.sesusanne.weleen@greatgroup.se  

Läs mer

Vi vänder oss både till privatpersoner och investerare och har en bred produktportfölj. Till privatpersoner erbjuder vi lägenheter och villor och till investerare hyresrätter. Bonava har cirka 170 medarbetare i Sverige. Bonava utvecklar hem och områden i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Linköping och Umeå samt hyresrätter på utvalda tillväxtmarknader i Sverige. I flera av våra bostadsområden skapar vi även affärslokaler för uthyrning. Vi har ett stort kundfokus och passion för det vi gör, att skapa hem och levande miljöer. Vi har djup lokal förankring och arbetar nära kommuner och uppdragsgivare. Våra team inkluderar (beroende på projekt) affärsutvecklare, strateger, projektchefer, kalkylingenjörer, arkitekter, hållbarhetsexperter, inköpare, produktionsledare, entreprenörer, bostadsrättshandläggare, inredningsansvariga, försäljningspersonal, förvaltare, kundservice och många fler.

Läs mer

The Box Hotel är ett hotell för alla sinnen, där sociala ytor är i centrum med fokus på gästens helhetsupplevelse. Hotellets 176 välplanerade och smakfullt inredda rum och sviter andas en varm känsla av modern funktionalitet och charm. Hotellet erbjuder allt ni kan tänkas behöva såsom restaurang med öppet kök och kärlek till det lokala, bar med en innovativ och kreativ barmeny, frukost i världsklass, fullt utrustat gym och utomhusgym och modernt utrustade möteslokaler. Dessutom har våra gäster tillgång till The Box SPA som är designat för full avkoppling. Hotellet är bekvämt beläget i Linköping med nära access till både E4:an och väg 35, Linköping City Airport, SAAB Arena och Linköping Arena. Från The Box Hotel tar du dig med enkelhet till stadens nöjesliv och puls, beläget 2.5km från hotellet.   The Box Hotel is a hotel for all the minds, where social spaces are at the center of attention, focusing on the overall experience of the guest. The hotel's 176 well-designed and tastefully decorated rooms and suites breathe a warm sense of modern functionality and charm. The hotel offers everything you could possibly need as a restaurant with open kitchen and love for the local, bar with an innovative and creative bar menu, world-class breakfast, fully equipped gym and outdoor gym and modernly equipped meeting rooms. In addition, our guests have access to The Box SPA designed for full relaxation. The hotel is conveniently located in Linköping with easy access to both E4 and Road 35, Linköping City Airport, SAAB Arena and Linköping Arena. From The Box Hotel, you can easily reach the city's entertainment and pulse, located 2 km from the hotel.

CG Station AB

http://www.cgstation.se/
Läs mer

CG Station är ett företag specialiserat på 3D-visualisering och avancerad bildretusch – både stillbild och animerat. Vi arbetar direkt mot beställare som skapar sitt egna marknadsförings- och kommunikationsmaterial. Vi har även samarbeten med andra produktionsbyråer och reklambyråer där vi agerar underleverantör. Vi brinner för kommunikation som är både pedagogiskt, underhållande och träffsäkert. Tillsammans har vi mer än 40 års erfarenhet av att producera högkvalitativt material till ett oräkneligt antal branscher.  

Master Allstäd AB

Sweco Society

Läs mer

På ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar vi på Catena effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien. Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategiskt placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde. Läs mer på catenafastigheter.se

Coompanion Östergötland

https://ostergotland.coompanion.se/

Jonsson Logistics AB

https://www.samskip.com/

Kontakt

Rikard Håkansson

Medlemsrelationer/Affärsutvecklare

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar. Du kan delta fysiskt eller...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...