Östsvenska Handelskammaren

Nätverket för dig som är ny inom HR

Du som är ny i din roll som HR har en spännande resa framför dig – grattis till att ha valt en yrkesbana som fokuserar på människor och affärer. Vad kan vara mer varierande, meningsfullt och utmanande än att hantera de mänskliga frågorna i en organisation? Rollen som HR innebär mycket, och det är lätt att känna sig överväldigad av vad som förväntas av dig.

I denna konstant föränderliga värld är det värdefullt att vara en del av en professionell gemenskap bestående av individer med liknande befattning som din egen, som värderar kunskap, nätverkande och individuell utveckling högt. Östsvenska Handelskammarens HR-nätverk för dig som är ny i HR-rollen är ditt pålitliga forum för att navigera genom trender och nyheter inom HR, och förbereda dig för de komplexa utmaningar och höga krav som framtidens arbetsplats kommer att ställa.

Ditt forum för fokus på HR

Nätverket träffas under fem tillfällen per år hos Handelskammaren. Agenda och plats styrs helt efter gruppens önskemål och behov.

Stärk ditt HR-nätverk

Nätverket består av en skräddarsydd grupp om cirka 15 personer för att säkerställa att du får utrymme och tid till att ställa frågor samt dela med dig av dina funderingar och reflektioner.

Fördjupa din HR-expertis

Träffarna har ett skarp fokus på de mest aktuella ämnena inom HR och är specifikt utformade för att hjälpa dig växa i din roll.

Nätverket är skräddarsytt för dig som är i början av din HR-karriär, där du kan ha en roll som HR-generalist, HRBP, HR-assistent, koordinator eller har arbetat 1-3 år i en bred HR-roll. Vi träffas fem gånger per år, en halvdag åt gången i Handelskammarens lokaler i Linköping eller Norrköping. Gruppen består av max 15 personer, vilket säkerställer en öppen och förtroendefull miljö där varje medlem får utrymme och tid att ställa frågor samt dela med sig av sina funderingar och reflektioner.

Ett HR-nätverk under professionell ledning

Nätverket leds av HR-experterna Louise Fältskog och Lisa Nisser från FAB HR tillsammans med deras juniora HR-expert Emma Bjurling. Genom nätverksledarnas breda kompetens och professionella insikter säkerställer de att våra träffar genomsyras av nära samtal, genomtänkt agenda med levande diskussioner där vi berör allt från Performance Management och LAS, till hur man som HR-praktiker hanterar tuffa situationer. Detta skapar en ovärderlig plattform för alla medlemmar att växa och dela värdefulla insikter i.


Louise Fältskog

VD, grundare och partner på FAB HR

Louise är en passionerad förespråkare för att främja individens utveckling inom organisationer. Med omfattande erfarenhet inom strategisk HR har hon tidigare innehaft positionen som personalchef vid Siemens Energy.

Louise har även aktivt deltagit i fleråriga forskningsprojekt inom ledarskapsstilar vid Stockholms universitet, vilket ytterligare stärker hennes djupgående insikter inom området.


Lisa Nisser

HR-konsult och partner på FAB HR samt certifierad coach

Med en imponerande arbetsbakgrund som inkluderar tidigare befattningar som HR-chef på Lundbergs Fastigheter och Business- samt Learning Partner på Siemens Energy, har Lisa en gedigen grund för sin kunskap.

Lisa har dessutom akademiska rötter vid Lunds universitet och är även en eftertraktad coach för företag som söker kvalificerat HR-stöd och strategisk vägledning.

Fördjupa dig i våra nätverksträffar

Under våra tidigare nätverksträffar har vi utforskat en bredd av ämnen som är centrala för HR-praktiker i dagens föränderliga arbetsmiljö. Dessa teman har skapats för att ge våra nätverksdeltagare en omfattande förståelse och praktiska verktyg för att möta de ständigt skiftande kraven och utmaningarna inom HR-fältet. 

Priser:

15 900 kr ex. moms per person och år för medlemsföretag
19 900 kr ex. moms per person och år för icke medlemsföretag

Vill du veta mer om vårt HR-nätverk?

För ytterligare information om vårt HR-nätverk, kontakta Anna Högberg, HR-ansvarig på Östsvenska Handelskammaren. Vi säkerställer alltid att våra nätverk är rätt forum för dig innan medlemskap beviljas.

Se alla Handelskammarens nätverk här

Kontakt

Anna Högberg

Ekonomi- och HR-ansvarig

Relaterat innehåll

Nätverket för kommunikations- och marknadschefer

För dig som leder ett team inom kommunikation och/eller marknadsföring och som...

Nätverket för vd i större tillväxtbolag

Är du vd på ett tillväxtbolag och vill vidareutveckla din tillväxtresa? Östsvenska...