Östsvenska Handelskammaren

Se ögonblick från några av Bright Easts nätverksträffar

Varje år genomför vi ett flertal träffar med nätverket. Spana in hur våra träffar är utformade och var vi varit det senaste året!

Nätverksträff med Bright East: Sommarmingel ombord på M/S Kind

Den 21 maj bjöd vi in till ett härligt sommarmingel ombord på passagerarfartyget M/S Kind där vi satte kurs mot Tannefors slussar och tog oss upp för den 10,5 meter höga slusstrappan!

Stångån, som slingrar sig genom centrala Linköping leder fram till Tannefors slussar. Stångån är inte bara en å, den är en del av ett vidsträckt kanalsystem som binder samman vårt östgötska landskap från sjö till hav. Under kvällen bjöds det på somrig mat och dryck och deltagarna blev utmanade i vårt östgötska musikquiz. Resan skedde i två sittningar så att deltagarna skulle hinna knyta så många nya kontakter som möjligt innan sommarledigheten stundade.

Maxa ditt mingel med Bright East

Den 21 mars lärde vi oss hur vi tog vårt mingelgame till nästa nivå. Vi lärde oss dessutom konsten att navigera oss genom sociala sammanhang som en riktig stjärna.

Vi hade bjudit in Heléne Njord-Westerling som visste vikten av ett bra nätverk och som dessutom skrivit Mingelhandboken. Tillsammans med Heléne tog vi reda på hur man nätverkar framgångsrikt och effektivt. Vi fick ta del av de bästa tipsen för att lyckas före, under och efter en nätverksträff för att helt enkelt bli mästare på mingel och nätverkande. För en sak vet vi: ett riktigt bra mingel kan förändra våra liv.

Bright East goes Bright future – Upptäck framtiden i vår region!

Denna nätverksträff bjöd vi in ett helt gäng framstående och drivande nyckelpersoner från regionen som tillsammans lyfte, inte bara de fantastiska framtidsmöjligheter som finns, utan allt spännande som hände runt omkring oss! Kvällen leddes av coola egenföretagaren och reseskribenten Lina Skandevall som med sin entusiasm och energi bidrog till en fartfylld träff tillsammans med kvällens inspiratörer!

På scen: Simon Helmér från Östsvenska Handelskammaren, David Nilsson från NKPG City, Alisa Basic från Linköping kommun, Lena Miranda från Linköping Science Park, Oscar Spaak från AI Sweden och Linköping Science Park, Anna Österlund från Placebrander, Linda Staaf från Woods & Water, Linnea Salbark och Josefine Espenkrona från Naturlogi samt Olle Tholén från Crazy Pictures.

Bygg ett starkt personligt varumärke och inflytande på sociala medier

Denna kväll gästades vi av experten Cecilia Victoria Kärrberg som berättade om sin resa från en blivande marknadsförare till att bygga ett av Sveriges branschledande företag inom sociala medier. Hon delade såklart också med sig av sina bästa tips för att bygga ett starkt personligt varumärke. Och vilka fördelar det kan ge! Förutom föreläsning och härligt mingel med mat fanns tillfälle att ta en ny profilbild till sociala medier. Som om det inte vore nog fanns möjlighet att vinna en timmes personlig coachning med Cecilia Victoria Kärrberg, värt 3000 kr!

Sommarmingel med Bright East på The Lamp!

Den 25 maj bjöd vi in till en härlig sommarkväll på Norrköpings kanske coolaste innergård – The Lamp Hotel! Under blå himmel och stålande sol resulterade kvällen i en festlig stämning som toppades med mat och dryck från den prisbelönta restaurangens asian fusion-meny.

Aron Anderson - Ain't no mountain hight enough

Temat för träffen var personlig utveckling och det blev en kväll med många viktiga insikter, användbara verktyg och mycket skratt. Tillsammans med Aron Anderson fick vi veta mer om framgångsstrategier för att våga sätta upp höga mål och uppnå dem, om orubblig motivation och avgörande mental inställning.

Från idé till startup - Entreprenörernas väg till framgång

Catharina Sandberg, VD för inkubatorn LEAD, berättade om vägen från idé till start-up och hur LEAD kan hjälpa till på vägen. Dessutom fick vi höra framgångssagor från prisbelönta företaget DAZOQ som samarbetat med inkubatorn på vägen till sin framgång.

Ekonomi-PT:ns bästa tips - Kom i form ekonomiskt!

Med skenande räntor, matpriser med mera är det inte lustigt att känna en oro inför framtiden. Därför bjöd vi in Mia Ingelström som driver Financial Fitness och är ekonomi-PT! Mia förklarade  och blandade konkreta tips med inspiration och känslan av att ekonomi varken behöver vara krångligt eller svårt utan i stället en stor tillgång om vi lär oss att hantera den rätt.

Bright East – Dimensioner inför Riksdagsvalet 2022

Denna gång hade vi äran att välkomna Marcus Oscarsson, känd från bland annat TV4 till Bright East. Marcus har utsetts till Sveriges bästa politiska kommentator av nyhetstjänsten Omni och han guidade oss genom Sveriges aktuella politiska läge, vilka som var de hetaste frågorna inför årets val och vad de senaste opinionsmätningarna visade. Marcus kommer också att leda ett panelsamtal med några lokalt representerade partier för att tillsammans lyfta upp aktuella lokala frågor.

Bli en del av Bright East

Signa upp dig till nätverket Bright East och håll dig uppdaterad om kommande träffar och event! Du kommer att mottaga inbjudningar, uppdateringar och diverse information rörande nätverket via e-post och sms genom att bli en del av nätverket.

Relaterat innehåll

Bright East

Bright East är regionens mest spännande nätverk för dig som är mellan...

Kamerarulle

Varje år genomför vi ett flertal träffar med nätverket. Spana in hur...