Östsvenska Handelskammaren

Se ögonblick från några av Bright Easts nätverksträffar

Varje år genomför vi ett flertal träffar med nätverket. Spana in hur våra träffar är utformade och var vi varit det senaste året!

Från idé till startup - Entreprenörernas väg till framgång

Catharina Sandberg, VD för inkubatorn LEAD, berättade om vägen från idé till start-up och hur LEAD kan hjälpa till på vägen. Dessutom fick vi höra framgångssagor från prisbelönta företaget DAZOQ som samarbetat med inkubatorn på vägen till sin framgång.

Ekonomi-PT:ns bästa tips - Kom i form ekonomiskt!

Med skenande räntor, matpriser med mera är det inte lustigt att känna en oro inför framtiden. Därför bjöd vi in Mia Ingelström som driver Financial Fitness och är ekonomi-PT! Mia förklarade  och blandade konkreta tips med inspiration och känslan av att ekonomi varken behöver vara krångligt eller svårt utan i stället en stor tillgång om vi lär oss att hantera den rätt.

Bright East – Dimensioner inför Riksdagsvalet 2022

Denna gång hade vi äran att välkomna Marcus Oscarsson, känd från bland annat TV4 till Bright East. Marcus har utsetts till Sveriges bästa politiska kommentator av nyhetstjänsten Omni och han guidade oss genom Sveriges aktuella politiska läge, vilka som var de hetaste frågorna inför årets val och vad de senaste opinionsmätningarna visade. Marcus kommer också att leda ett panelsamtal med några lokalt representerade partier för att tillsammans lyfta upp aktuella lokala frågor.

Bli en del av Bright East

Signa upp dig till nätverket Bright East och håll dig uppdaterad om kommande träffar och event! Du kommer att mottaga inbjudningar, uppdateringar och diverse information rörande nätverket via e-post och sms genom att bli en del av nätverket.

Relaterat innehåll

Bright East

Bright East är regionens mest spännande nätverk för dig som är i...

Kamerarulle

Varje år genomför vi ett flertal träffar med nätverket. Spana in hur...