Östsvenska Handelskammaren

Konferensrum i Norrköping - Välkommen till företagarnas vardagsrum

Utforska vårt utbud av konferensrum i Norrköping på Kammarforum – perfekt för både små och stora möten. Har du inte varit hos oss innan kan du här skapa dig en bild om hur våra lokaler kan matcha dig och ditt behov bäst. Välkommen på din digitala rundtur!

Konferensrum i Norrköping

Vad behöver du för typ av konferensrum?

För ett större sällskap

Handelskammaren erbjuder tre olika ytor som kan rymma större sällskap – dels finns vår lounge som kan ta upp till 90 personer vid kvällsevent men även två rum som kan rymma upp till 50 deltagare. Låt oss nu ta med dig på en virtuell rundtur i 360° genom våra större konferensrum i Norrköping där vi presenterar lokalerna för att hjälpa dig hitta den bästa lösningen för ditt kommande möte eller event.

Canon

Om du är på jakt efter ett större rum med stor flexibilitet så är konferensrummet Canon rätt för dig. Lokalen är utrustad med modern teknik såsom bluetooth pairing, två streamingkameror och inbyggda högtalare vilket gör den väl lämpad för hybridmöten och större sällskap. Tack vare lokalens flexibilitet finns goda möjligheter till olika sittningar anpassat efter dina behov.

Antal sittplatser: 50
Teknik: 90 tum 4K skärm, 2 PTZ-kameror, 1 videomixer ATEM Mini Pro, 1 headset, 1 handmick och takhögtalare


Great Group

Nyrenoverade Great Group är vårt näst största konferensrum i Norrköping med många möbleringsmöjligheter. Rummet har stora fönster med transparenta gardiner som släpper in naturligt ljus samtidigt som de ger insynsskydd. Rummet är utrustat med den senaste tekniken för att ge dig en proffsig mötesupplevelse – digitalt som fysiskt.

Antal sittplatser: 40
Möblering: 86 tum 4K skärm och en Polystudio videobar med kamera, mikrofon och takhögtalare


Loungen

Vår affärslounge på Kammarforum är det regionala näringslivets eget vardagsrum. Här kan du varva ner mellan möten eller ta en kaffe med en kund i avslappnad miljö. Du som medlem kan nyttja loungen fritt under dagtid och vår personal finns då alltid nära till hands när du helst behöver. Efter kontorstid kan loungen förvandlas till en eventanläggning för uppemot 90 personer med scen, storbild och trådlöst ljud.

Antal sittplatser: 90
Teknik: Projektor, mikrofoner och högtalare

För ett mindre sällskap

För mindre sällskap erbjuder Handelskammaren två olika konferensrum i Norrköping – Lundbergsrummet och Green room. Ta en virtuell rundtur i 360° för att se vilket av rummen som passar dina behov bäst!

Lundbergsrummet

Vårt moderna konferensrum Lundbergs är vårt högst belägna rum som funkar lika bra för fysiska möten som digitalt. Här sitter ni avskilt och har samtidigt närhet till service. Med modern bildskärm, ljud och kamera är det kanske här du lägger ditt nästa styrelsemöte?

Antal sittplatser: 12
Möblering: styrelsesittning
Teknik: 86 tum 4K skärm och en Polystudio videobar med kamera, mikrofon och takhögtalare

Green room

Mötesrummet Green room passar både för det mindre och det medelstora mötet. Rummet är utrustat med bland annat kamera och högtalare som är idealiska för digitala möten. Med sin närhet till vår reception har du vårt vänliga team tillgängligt för att göra din konferens så smidig och bekväm som möjligt.

Antal sittplatser: 10
Teknik: 75 tum 4K skärm och en Polystudio videobar med kamera, mikrofon och takhögtalare

Vill du se mer av vår mötesplats i Norrköping?

Kammarforum

Affärslounge

Garderob och toalett

Workspace

Bild på fyra tjejer som du kan boka konferensrum i Norrköping av.

Kontakta oss i Norrköping

arrow right solid   011-19 69 90
arrow right solid   kammarforum@east.cci.se
arrow right solid   Hitta hit

Relaterat innehåll

Östsvenska Handelskammaren Våra mötesplatser 1

Våra mötesplatser och öppettider

Välkommen till våra mötesplatser i Norrköping och Linköping. Vi håller till i...

Bild på Kammarforum

Konferens i Norrköping

Östsvenska Handelskammarens mötesplats Kammarforum ligger i anrika industrilokaler på Dalsgatan 13 mitt...