Östsvenska Handelskammaren

Great MBA Kursstart 26 september – några få platser kvar

Great Group – Din partner för säljutveckling och affärstillväxt På Great Group tror vi att försäljning är hjärtat i all kommersiell verksamhet. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att förflytta sig från ett konstaterat nuläge till ett planerat och önskat läge. Genom våra tjänster inom rekrytering, utbildning och strategisk konsultation erbjuder vi skräddarsydda lösningar som maximerar värde och trygghet. Våra erbjudanden bygger på praktisk tillämpning och är utformade för att säkerställa hållbar affärsutveckling som ger konkreta resultat. På Great Group genomsyras allt vi gör av glädje, engagemang och snabb återkoppling, och vi har en stark vilja att alltid ligga i framkant. Vi kombinerar omtanke och hjärta med innovativa metoder för att säkerställa att våra kunder alltid är redo att möta framtidens utmaningar och affärsmöjligheter. Historien om Great Group Great Group grundades 2017 av Mikael Weléen, en entreprenör med över 35 års erfarenhet av att leda, driva och utveckla företag inom IT- och kraftbranschen. Mikael identifierade ett stort behov av ett företag som inte bara kunde tillföra kompetens genom rekrytering utan också utveckla och stärka försäljningen genom strategisk säljutveckling. Tillsammans med sin kompanjon, Cissi Sandqvist, en toppsäljare och försäljningschef med över 9000 kundbesök under sin karriär, har de byggt ett företag som är dedikerat till att driva affärsframgång och skapa lönsam tillväxt. Med deras gemensamma erfarenhet och passion för försäljning är Great Group idag en pålitlig partner för företag som vill växa och utvecklas.

Varför Great MBA?

Är du en ledare som vill förvandla teoretisk kunskap till praktisk handling? Då är Great MBA något för dig. Till skillnad från traditionella MBA-program, där hemstudier och akademiska rapporter ofta tar upp en stor del av tiden, fokuserar vi på utvecklingsutmaningar som är direkt tillämpbara i din nuvarande ledarroll. Vi vill att du ska kunna använda det du lär dig omgående, och därför är vårt upplägg skapat för att ge dig konkreta verktyg och metoder, utan att förlora tid på onödiga akademiska omvägar.

I Great MBA programmet fokuserar vi på:

  • Försäljning
  • Marknad
  • HR & Ledarskap
  • Ekonomi
  • Juridik
  • Bolagsstyrning
  • Trender & Innovation

Varför välja Great MBA?

  • Effektivt upplägg: Vi minimerar frånvarotiden från jobbet och ser till att varje minut räknas.
  • Flexibilitet: Missade du ett pass? Inga problem! Vi erbjuder möjligheten att ta igen dessa vid behov.
  • Expertledare från regionen: Våra föreläsare är inte bara experter, utan arbetar aktivt inom de områden de undervisar. Detta innebär att du får dagsaktuella insikter från personer som lever och andas sina ämnen.
  • Kraftfullt nätverk: Vi anordnar regelbundna nätverksträffar för att ge dig möjlighet att bygga värdefulla kontakter – och vi ser till att de verkligen blir av.
  • Personligt engagemang: Vi på Great Group är engagerade och fokuserade på att skapa en varm och inspirerande atmosfär. Hos oss blir våra deltagare våra vänner, och vi är med dig varje steg på vägen.

Upplägg

Great MBA löper under nio månader, med en heldagsutbildning varje månad. Detta ger dig tillräckligt med tid att balansera din arbetsdag samtidigt som du får nya insikter och energi över tid. Och med en prislapp på endast 49 000 kr gör vi det möjligt för fler i din ledningsgrupp att delta. Vår filosofi är enkel: utbildning ska vara tillgänglig, och flera ledare i samma organisation ger bättre resultat.

Våra kursledare – Praktisk erfarenhet i realtid

Våra kursledare är inte bara teoretiker – de är aktiva i sina yrkesroller. Ta exempelvis vår kursledarjurist, Frida Gullstrand, som kombinerar undervisning med aktuella förhandlingar i tingsrätten och rådgivning för klienter. Detta innebär att de casen och erfarenheterna du möter under utbildningen är verkliga, aktuella och lokalt relevanta.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Linköping Science Park & LEAD bjuder in till Venture Arena Kapital/Kompetens

Den 6 november kl. 14:00-20:00 bjuder Swedish Scaleups tillsammans med LEAD in till exklusivt event om riskkapital för snabbväxande scaleups...

Näringslivet Möter Förorten via schack! – Företag sökes!!

Näringslivet Möter Förorten SÖKER FÖRETAG som vill vara med och nätverka samt spela lite schack ihop med ungdomar från Skäggetorp...

PreZero erbjuder AI-baserad lösning för återbruk

GoZero Sverige AB är ett samarbetsbolag som bland annat ägs av PreZero Sverige, en del av det internationella miljöföretaget PreZero...

Inspirationsfrukost i Ebbepark med teknikföretagen Axis Communications och Maxar

Den 1 oktober kl. 07.30-09.00 välkomnar vi dig som är kvinna eller icke binär och har ett stort teknikintresse, till...