Östsvenska Handelskammaren

Trygg ledare i svåra och nödvändiga samtal – med Exist – Digitala träffar i höst

Kristina Bähr, ägare och grundare av Exist Nu AB är verksam i Linköping sedan 3 år. Tidigare hade bolaget sin verksamhet i Nyköping. Kristina är chefshandledare, föreläsare, författare till fyra böcker. Den senaste boken ”Resilient ledare; Träna förmågan att hantera motgångar och andra påfrestningar” (Liber, 2023) riktar sig till ledaren själv och belyser vad du som ledare själv kan påverka för dig själv, din grupp och din organisation för att klara av förändringar och omställningar. Kristina har långvarig erfarenhet från handledning inom akademi och större verksamheter och är specialiserad på komplicerade, svåra ärenden i organisationer.

Fredagen den 11 oktober hade Kristina Bähr en uppskattad frukostföreläsning på Link i Linköping om förutsättningar i det svåra samtalet och det nödvändiga med att ta dem för att få bra affärer.

Under hösten kommer Kristina hålla några digitala, avkortade föreläsningar på samma tema, som ett smakprov varför det är viktigt med trygga ledare som vågar ta svåra samtal i organisationen.

Anmälan till de digitala kortföreläsningarna

Heldag ledarutbildning som kommer gå av stapeln 22 november i Linköping.

Utbildningen har ett begränsat antal platser och kommer ha ett ansökningsförfarande för att sätta samman en bra grupp och inte fler deltagare från samma företag vid detta tillfälle.
(Beställningsutbildning kan göras av ett och samma företag).

2 x 1 timmes egen handledning ingår i kursen.

Lunch och fika ingår.

Ämnen som kommer beröras:

  • Konfliktkunskap
  • Personliga drivkrafter
  • Avvikande drivkrafter hos individer
  • Fördjupning av vuxenutveckling (enligt Kegan)
  • Egen utveckling av mod, resiliens och strategier vid svåra samtal.

Anmäl ditt intresse till heldagen genom att anmäla dig här! 

 

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Joint Venture – Swedish Scaleups 💜 Venture Arena Capital

Den 6 november kl. 14:00-20:00 bjuder Swedish Scaleups tillsammans med LEAD in till exklusivt event om riskkapital för snabbväxande scaleups...

Kontorabs Nätverksfrukost

Hos oss hittar du allt du behöver till ditt kontor till bra priser, med hög service och snabba och säkra...

Julen på Stångs Mjärdevi

Stångs Mjärdevi är en klimatsmart restaurang och konferensanläggning som erbjuder vällagad mat på närodlade råvaror i en hållbar restaurangmiljö med...