Östsvenska Handelskammaren

Primetex levererar gardiner till ESS i Lund

Primetex arbetar med att optimera företags arbetsmiljö med textilier och solskydd. Vi tillhandahåller en helhetslösningar med estetisk och funktionell textil inredning med fokus på fönstermiljö, vi vänder oss till företag och offentlig miljö. Gardiner är idag ett snävt begrepp då textiltillverkarnas utveckling av vävar med funktionalitet inom ljuddämpning, reflektion, transparens, rumsavdelning, värme, kyla och mörkläggning kan erhållas med hjälp av rätt utformning av dessa produkter och system. Vi har kompetens och tillverkning av dessa produkter på plats i Norrköping men även i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi syr i egna verkstäder här i Sverige och har egna montörer som levererar allt färdigt på plats.

Vi har fått i uppdrag att leverera gardiner och textilinredning till den nya anläggningen som byggs av ESS European Spallation Source i Lund. Forskningsanläggningen tas i bruk Q1 2021.

Läs mer om projektet här: https://europeanspallationsource.se

Primetex – Vi skapar den perfekta arbetsmiljön

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Trygg ledare i svåra och nödvändiga samtal – med Exist – Digitala träffar i höst

Kristina Bähr, ägare och grundare av Exist Nu AB är verksam i Linköping sedan 3 år. Tidigare hade bolaget sin...

Joint Venture – Swedish Scaleups 💜 Venture Arena Capital

Den 6 november kl. 14:00-20:00 bjuder Swedish Scaleups tillsammans med LEAD in till exklusivt event om riskkapital för snabbväxande scaleups...

Kontorabs Nätverksfrukost

Hos oss hittar du allt du behöver till ditt kontor till bra priser, med hög service och snabba och säkra...