Östsvenska Handelskammaren

Nominering till Länsförsäkringar Östgötas fullmäktige

Från den 1 mars och fram till den 31 mars, har kunder som vill engagera sig i Länsförsäkringar Östgötas fullmäktige möjlighet att nominera sig eller någon annan kund. I år är det val till fullmäktige i den mellersta valkretsen, där Kinda, Ydre, Linköping och Åtvidaberg ingår. Valet äger rum i höst.

Länsförsäkringar Östgöta ägs lokalt av sina kunder och högst upp i organisationen finns fullmäktige. Där sitter 72 kunder som är med och påverkar bolagets framtid. De representerar alla andra delägare på bolagsstämman, är bolagets högsta beslutande organ, och väljer styrelsen.

Här kan du nominera din kandidat: Fullmäktigeval – Länsförsäkringar (fullmaktigeval.se)

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Skyline 1 w. logo

Svensk-amerikanska handelskammaren i New York, Energimyndigheten och Build Edison är stolta att presentera 2024 års omgång av Skyline!

Ansök till Skyline – ett skräddarsytt accelerationsporgram för små och medelstora svenska företag med energi- och klimatinnovationer inom hållbara byggnader.

1

Fördjupningsutbildning i Ordföranderollen med Styrelseakademien Östsverige

Styrelseordförande – Den viktigaste rollen i styrelsen? Har du den formella kompetensen och förmågan att få gruppen, styrelsen, att arbeta...

maries

Östgöta Kök och ÖK Smak & Tak dukar upp till vårligt gästspel med Marie Skogström

Den 3 maj är vi på ÖK Smak och tack så glada och stolta att få välkomna härliga Marie Skogström...

Bild nyhetsbrev event 2

Frukostseminarium 25/4: De bästa Excel”hacksen” för att briljera som ekonom & intro till hur du använder AI på jobbet

Ekonomers värld är ständigt föränderlig och kräver att vi håller oss uppdaterade med de senaste reglerna, insikterna och verktygen. Varmt...