Östsvenska Handelskammaren

CEI får Nordiskt Tillväxtcertifikat

Continuing Education Institute – Europe (CEI), har tilldelats Nordiskt Tillväxtcertifikat. Nordiskt Tillväxtcertifikat från UC är en prestigefylld utmärkelse som endast 5% av Sveriges företag kvalificerar sig för.

CEI sällar sig därmed till gruppen av företag som utmärker sig genom att visa en snabb och kraftig tillväxt i sin omsättning samt genom att vara framgångsrika. För att kvalificera sig till certifikatet, utvärderas företaget baserat på föregående årsbokslut. Kriterier som lönsamhet, soliditet, tillväxt och antal anställda är några av de faktorer som analyseras och bedöms.

– ­Vi på CEI är väldigt stolta över utmärkelsen, säger VD Ann-Charlotte Johannesson. Vi ser detta som ett kvitto på att vi gör ett bra arbete och att våra tjänster är efterfrågade och värdefulla för våra kunder.

UC är det största kreditupplysningsföretaget i Sverige och har sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget tillhandahåller omfattande information från Skatteverket och flera finansinstitut.

Om CEI
CEI (NXT Learning) är en strategisk partner som löser ert långsiktiga utbildningsbehov. Vi producerar digitala utbildningar som anpassas efter helt efter ert behov. Kurserna följer er profilhandbok och med media från verksamheten. Kurserna kan handla om vad som helst; introduktionsutbildning, er kvalitetsprocess, hållbarhetsutbildning, arbetsmiljö, era produkter, säkerhetskurser mm

UC ägs främst av Nordea, SEB, Swedbank, Handelsbanken, Danske Bank och Länsförsäkringar Bank. Dessa stora finansinstitut är involverade i ägandet av UC och bidrar till företagets verksamhet och tjänster.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

ReverseMassaHeader

Välkomna till årets studentmässa – för er som vill komma studenterna närmare och förstå LiUs kompetensutbud från de olika sektioner!

Att förstå vad alla 37 000 studenter vid Linköpings universitet får med sig i termer av kompetens och förmågor är...

Skyline 1 w. logo

Svensk-amerikanska handelskammaren i New York, Energimyndigheten och Build Edison är stolta att presentera 2024 års omgång av Skyline!

Ansök till Skyline – ett skräddarsytt accelerationsporgram för små och medelstora svenska företag med energi- och klimatinnovationer inom hållbara byggnader.

1

Fördjupningsutbildning i Ordföranderollen med Styrelseakademien Östsverige

Styrelseordförande – Den viktigaste rollen i styrelsen? Har du den formella kompetensen och förmågan att få gruppen, styrelsen, att arbeta...

maries

Östgöta Kök och ÖK Smak & Tak dukar upp till vårligt gästspel med Marie Skogström

Den 3 maj är vi på ÖK Smak och tack så glada och stolta att få välkomna härliga Marie Skogström...