Östsvenska Handelskammaren

Välkommen på Ebbetalks: Klimakteriet – en arbetsmiljöfråga som angår alla

Klimakteriet är en naturlig del av livet och arbetslivet. För alla. Oavsett om vi går igenom det själva eller känner någon som gör det, så påverkar det oss. Nästan alla som genomgår klimakteriet upplever besvär, många under flera år, och det är besvär som inte kan lämnas hemma eller stängas av under arbetstid.

Men vad är det egentligen som händer i kroppen? Hur påverkar klimakteriet måendet och prestationen på arbetet, och hur kan arbetet anpassas? Vad kan den som genomgår klimakteriet själv göra för att må så bra som möjligt, och hur kan omgivningen stötta? Och varför är det så många kvinnor som är sjukskrivna för stress, utmattning och depression under just de åren som klimakteriet pågår?

Välkommen på en energifylld, kunskapshöjande och hoppingivande frukostföreläsning om klimakteriet med Lillemor Gustafsson, licensierad personlig tränare och kostrådgivare med ett särskilt fokus på kvinnohälsa. I egna bolaget Health by L stöttar Lillemor kvinnor genom hela livet och hon är också en uppskattad föreläsare på arbetsplatser.

Föreläsningen vänder sig till alla, oavsett kön, och syftar till att sprida kunskap om klimakteriet och verktyg, för både individ och organisation, som bidrar till välmående och prestation på arbetet.

07.30 Drop-in, vi bjuder på frukost

08.00 Föreläsningen startar

 

Anmäl dig här.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

FAB WOMEN DAY 5 Oktober på ÖK Smak & TAk

Vill du väcka din inre glöd och locka fram gudinnan inom dig?

Terra Viva

Stjärnkocken Paul Svensson besöker Ebbepark den 14 september vid Terra Viva - Linköpings hållbarhetsfestival.

UCS One Business bjuder in till frukostnätverk för ekonomer!

Vi på UCS One Business bjuder in ekonomer för en kickstart på hösten tillsammans med oss och andra frukostsugna! I...

Välkomna till årets studentmässa – för er som söker studenter för er nästa rekrytering.

Kårservice ägs av de tre studentkårerna vid Linköpings universitet. Kårservice äger kårhusen i Linköping och Norrköping och har som främsta...