Östsvenska Handelskammaren

The Changing Global Business Landscape

Hur kommer en ny världsordning påverka internationell handel? Världen förändras i en snabb takt. Protektionism, weaponization, friendshoring och securitization är termer som flitigt använts av experter och politiker. Men vad blir konsekvenserna för internationell handel? Har frihandeln tagit en permanent smäll? Har Sverige slutat handla med Kina? I detta unika webinar kommer geopolitik kombineras med internationell handel för att undersöka hur svenska företag navigerar i en ny global affärsmiljö.

Vi gästas av Mikael Wigell, forskningsdirektör vid Finska institutet för internationella frågor och professor i internationell politisk ekonomi. Hans expertis kombineras med observationer från Jonas Lindström, Daniella Ling och Sara Larsson som representerar Svenska handelskamrarna i Brasilien, Indien och Kina.

Eventet är online och sker på engelska, anmälan sker via bifogad länk

30 November, 12.00-13.00 CET

Om Swedish Chambers International
Swedish Chambers International är en samlingsorganisation med svenska handelskammare från utlandet. Just nu består nätverket av 32 medlemmar som täcker 30 olika länder. Detta webinar är ett samarbete mellan Stockholms Handelskammare samt SCI medlemmarna från Kina, Brasilien och Indien.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Trygg ledare i svåra och nödvändiga samtal – med Exist – Digitala träffar i höst

Kristina Bähr, ägare och grundare av Exist Nu AB är verksam i Linköping sedan 3 år. Tidigare hade bolaget sin...

Joint Venture – Swedish Scaleups 💜 Venture Arena Capital

Den 6 november kl. 14:00-20:00 bjuder Swedish Scaleups tillsammans med LEAD in till exklusivt event om riskkapital för snabbväxande scaleups...

Kontorabs Nätverksfrukost

Hos oss hittar du allt du behöver till ditt kontor till bra priser, med hög service och snabba och säkra...