Följ oss på sociala medier

Dricka GT med mormor och läsa Steinbeck – välkommen till Handelskammaren Johan Hetting

Artikeln publicerades 25 februari, 2019

Välkommen till Handelskammaren säger vi till Johan Hetting. Johan har rekryterats för att arbeta nära och med våra kunder. Så bli inte förvånad om du som medlem snart hör något från Johan.

Välkommen till jobbet Johan, hur känns det?
Det känns fantastiskt bra. Jag ser verkligen fram emot att sätta mig in jobbet, Handelskammaren och lära känna alla fantastiska människor och medlemmar.

Vad var det som lockade med tjänsten hos oss?
Dels är jag väldigt intresserad av näringslivsfrågor och dels av möten med och mellan människor. Jag har ett förflutet i en annan Handelskammare och har stor respekt för och inser betydelsen av en organisation som Handelskammaren. Den är unik på många sätt.  Och att få jobba på just Östsvenska Handelskammaren som går så starkt framåt känns extra kul.

Vilka blir dina viktigaste uppgifter framöver?
Jag kommer jobba med, och nära, våra kunder. Se till så att våra medlemmar mår bra, får utväxling av sitt medlemskap och hitta olika sätt där vi kan jobba tillsammans.

Sen kommer jag också arbeta för att handelskammaren ska fortsätta att växa. Och bli ännu starkare. Bland annat genom att rekrytera nya medlemmar.

Vad ser du mest fram emot i ditt nya jobb?
Det är mycket, men framförallt mötena med alla spännande människor. Handelskammaren har en bred verksamhet med medlemmar i många branscher som kommer leda till att jag kommer få lära mig mycket av många.

Vad har du gjort tidigare i ditt liv?
Jag har en ganska bred bakgrund. Jag är född och uppvuxen i Katrineholm. Efter gymnasiet flyttade jag till Norrköping för att jobba. Sen har jag bott och pluggat i Örebro och Kalmar, men nu senast kommer jag från Jönköping. Där tog jag examen från Högskolan i marknadskommunikation och jobbade sen på Jönköpings Handelskammare.

Hur är ditt liv utanför arbetet?
Än så länge har det varit fokus på att lösa boendet. Det blev klart häromdagen, så det känns skönt. Annars gillar jag att träna, läsa, matlagning och umgås med vänner.

Fakta Johan Hetting

Ålder: 27
Bor: Flyttar snart till lägenhet i Norrköping.
Familj: Mamma i Svärtinge. Pappa i Södertälje och tre bröder. Och mormor i Katrineholm.
Intressen: Träna, läsa (helst Steinbeck eller Stephen King), se på film, laga mat, umgås med vänner och dricka GT med mormor.
Detta visste ni inte om Johan: Är grym på att laga Carnitas

Dela

Nyhetsflöde

Till fler nyheter