Gränslös frukost

May 22, 2019

Söker du kompetens inom administration, HR, ekonomi, logistik eller bemanning? Men har svårt att hitta rätt? Då bör du komma på vår nästa gränslösa frukost i Linköping den 22 maj – ett frukostmöte där kontakter skapas.

Handelskammaren släpper en bok och vill fira med dig!

May 22, 2019

Lättillgänglig kunskap från våra medlemmar. Det var idén och tanken bakom konceptet 4 råd. Ett koncept som nu blivit bok skriven av vår kommunikatör Robin Almqvist. Han har det senaste året träffat ett urval av alla våra medlemmar som är proffs på det de gör.

Bli en vinnare på Google

May 28, 2019

Förståelsen för den digitala köpresan är grunden för effektiv digital marknadsföring. För att lyckas med den krävs både tid och kunskap. Seminariet idag är till för dig som vill förstå kundens köpresa på nätet och få större kunskap om digitala tjänster, verktyg och kanaler. Då vi vet hur tjänster och tekniker kan utnyttjas så får du grepp om hur du kan arbeta effektivare med din digitala marknadsföring.

Gränslös frukost, Tema ägarledda företag

Jun 3, 2019

Den 3 juni är det dags för Gränslös frukost i Norrköping – ett frukostmöte där kontakter och nya anställningar skapas.
Denna Gränslös frukost riktar sig till dig som söker kompetens till ditt företag. Temat är ägarledda företag.

ESIC-träff kring tidplanen för Ostlänken

Jun 4, 2019

Detta event är för våra medlemmar i ESIC business. 
Trafikverket har snart gjort en uppdatering av sin tidplan för Ostlänken och ser över entreprenadstrategin.
Därför bjuder vi in till en ESIC-träff så att du som medlem får ta del av revideringarna. 

Himla trevligt!

Jun 10, 2019

Det är dags att boka in årets traditionsenliga sommarfest med Louis De Geer konsert & kongress och Östsvenska Handelskammaren!

Styrelseutbildning Norrköping – Rätt fokus i styrelsearbetet

Aug 26, 2019

Kraven på företags styrelsearbete ökar. Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt medel för ett företags utveckling. Konkurrenskraften ökar om styrelsen är rätt sammansatt, gör rätt saker och har rätt arbetsformer. Utbildningarna vänder sig till dig som behöver få grundläggande kunskaper eller vill utvecklas i ditt styrelsearbete. Vi erbjuder Rätt Fokus i samverkan med StyrelseAkademien Östsverige. Med våra många års erfarenhet av att utbilda styrelseledamöter, kan vi tillsammans leverera dig de allra bästa förutsättningarna för ditt fortsatta styrelsearbete – och ett spännande nytt nätverk.

11 SEPTEMBER – INTERNATIONELLA AVTAL FÖR ICKE-JURISTER NORRKÖPING

Sep 11, 2019

Kan juridiska kunskaper leda till bättre internationella affärer? Syftet med denna utbildning är att förse dig som deltagare med en översiktlig juridisk grund och öka förståelsen för juridikens betydelse i all handel. Under utbildningen går vi igenom ”den juridiska kartan” för internationella affärer exempelvis skillnader i lagsystem och användningen av standardavtal.

Styrelseutbildning Linköping – Rätt fokus i styrelsearbetet

Oct 1, 2019

Vi vill att du ska öka dina kunskaper inom bolagsstyrning och styrelsearbete. Att göra dem både bredare och djupare. Vi vill rusta dig för att bli en mera kompetent ledamot eller ordförande med ambitionen att du skall vilja bidra mera aktivt till ett professionellare arbete i de styrelser du verkar i eller kommer att verka i. Du som är ägare, vill förutom detta, även kunna få en fungerande helhet i din bolagsstyrning och snabbare nå dina framtida mål.

Maximera affärsnyttan med sociala medier

Oct 2, 2019

Under fyra halvdagar i oktober djupdyker vi i olika delar av sociala medier som gör att du kan skapa en målmedveten strategi som kommer ge dig större effekt, fler kontakter och fler affärer.
Utbildningen riktar sig till dig som vill maximera affärsnyttan med sociala medier. Du kommer att få lära dig konkreta tips och verktyg om hur man bygger varumärke, säljer en produkt, tjänst eller arbetar med employer branding inom både B2C, B2B och organisationer. Under utbildningen kommer vi varva teori med diskussioner och praktiska övningar där din egen verksamhet används som övningscase.