Östsvenska Handelskammaren

Ansök till LEAD Entrepreneurs in Residence

Vill du forma framtidens bolag? Ansök till ett LEADs trainee-program där du får möjlighet att arbeta med idéer som har potential att bli framgångsrika bolag, coachas av erfarna affärscoacher och samla verktyg för att bli en vass entreprenör.

Entrepreneurs in Residence är ett väletablerat trainee-program utvecklat av företagsinkubatorn LEAD som erbjuder dig en möjlighet att utvecklas både som person och entreprenör. Som en Entrepreneur in Residence hos LEAD kommer du matchas in i ett par med ytterligare en individ där ni tillsammans arbetar med ett tydligt uppdrag – att omvandla nya idéer eller teknologier till startup-bolag. Individerna i paret eftersträvas komplettera varandra genom olika kompetenser och erfarenheter, och målet är att anställa 1–2 par till programmet.

Som en del av programmet blir du coachad och får stöd av erfarna affärscoacher från LEAD, vilket är en del av din entreprenörsutbildning. Målet med traineeprogrammet är att skapa förutsättningarna för deltagarna att kickstarta sin utveckling för att bli marknadens bästa entreprenörer och framtida nyckelpersoner i startup-bolag. Detta görs genom utbildning, träning och coachning inom affärsutveckling, projektledning och affärsmässighet i riktiga case. Du får en betald utbildning samtidigt som du får prova på entreprenörskap på riktigt, men helt utan risk.

🗓️ September 2024 – februari 2025.
👉Ansökningsperioden är öppen fram till den 18 februari, men intervjuer sker löpande. Rekrytering sker i samarbete med Unitalent.
📍Plats: Linköping och Norrköping.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

UCS One Business hjälper dig med milersättningen 2024

Har du under 2024 använt din privata bil eller förmånsbil för resor i/till ditt arbete har du rätt till ersättning....

Beegleton tillsätter en Advisory Board som nästa steg i tillväxtresan

Efter 13 år tar Beegleton nu nästa steg i sin tillväxtresa genom inrättandet av en Advisory Board – en rådgivande...

Nya räntebeskedet – Så påverkar inflation och ränta ditt företag

Torsdag den 27 juni 2024 släpper Riksbanken sitt nya besked för Styrräntan. Var bland de första att få veta om...