Östsvenska Handelskammaren

Cloudity och Hardis Group går samman för att stärka sin position i Europa

Cloudity är en Salesforce (#1 CRM) Summit Partner, med kontor i Sverige, Frankrike, Tyskland och Polen. Efter att ha genomfört 800+ Salesforce-implementationer i 40+ länder, kan vi med säkerhet säga att vi vet hur man tar hand om varje steg av digitaliseringsprocessen – från att definiera idén, bygga processer och system, till att se till att alla i företaget är delaktiga i förändringen.
  • Hardis Group har förvärvat Cloudity, den främsta Salesforce implementatören i Polen, med verksamhet i Norden och DACH-området. 
  • Detta förvärv är en del av Hardis Group expansions-strategi för att bli den ledande renodlade Salesforce-aktören i Frankrike och Europa. 
  • Alla team dedikerade till Salesforce integrationer har samlats i en ny struktur under Clouditys existerande varumärke. 

Grenoble, Warszawa, 15 november 2022 – Hardis Group, ett IT-konsults & service bolag som positionerar sig som en Salesforce, samt Workplace av Meta, implementatör, har förvärvat Cloudity, ett företag som specialiserat sig på digitala transformationer genom att implementera Salesforce-lösningar, med huvudkvarter i Warszawa, Polen och kontor i Stockholm, Sverige, samt Berlin, Tyskland. 

Sedan starten 2014 har Cloudity hjälp över 400 företag i drygt 26 länder med deras digitala transformering genom att implementera Salesforce (CRM, Tableau, Mulesoft och Slack) lösningar. Företaget estimerar intäkter på mer än 10 miljoner euro under 2022, vilket kommer innebära en tillväxt på 50% från 2021, och har 200 anställda baserade i Polen, Tyskland och Sverige.

Hardis Group etablerade sig på Salesforce integrationsmarknaden 2017, och har sedan dess upplevt snabb tillväxt, både genom organisk och extern expansion. Några månader efter förvärvet av Carrenet, kombineras detta nya köp med skapandet av ett företag dedikerat till integrationen av Salesforce-lösningar. Den nya verksamheten kommer verka under Clouditys varumärke, där den nya strukturen består av 350 Salesforce-specialister. Företagets president blir Nicolas Odet, som även är president för Hardis Group, och kommer ledas av Karim Ogbi, som har haft ansvaret för Hardis Group Salesforce och Digital Workplace enhet sedan 2018. 

“Med detta nyförvärv och skapelsen av den nya strukturen, blir vi en av de större aktörerna inom Salesforce-integration på en europeisk skala. Vi kommer överstiga 28 miljoner euro i omsättning under 2022 med detta förvärv, och estimerar en tillväxt på 30% under 2023.”, förklarar Nicolas Odet, presidenten för Cloudity och Hardis Group. 

“Vi har under de senaste åtta åren upplevt tillväxt i raskt takt, vilket har gjort det möjligt för Cloudity att hjälpa hundratals kunder med deras digitaliseringsresa, samt bygga karriärer åt flertalet anställda. Sedan vår första interaktion med Hardis Group har vi sett deras hängivelse till att leverera kvalitet, fokusera på människor, samt tydliga ambitioner för att växa, vilket uppfyller våra kriterier för en partner. Vi är övertygade att denna sammanslagning med Hardis Group kommer att göra det möjligt för Cloudity att accelerera i tillväxt, och nå våra mål tillsammans.”, tillägger Paweł Sobczak, medgrundare av Cloudity.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Byrån mot diskriminering i Östergötland söker arbetsgivare till referensgrupp

Nu söker vi arbetsgivare som kan delta i en referensgrupp inom projektet Adab. Som del i projektets referensgrupp är du...

Den bästa kommunikationen är den som blir av

Vill du lyfta hundra kilo i bänkpress eller springa milen på fyrtio minuter? Det viktigaste är inte exakt vilket träningsprogram...

Inbjudan till lunchseminarium på Elmia Subcontractor -Utmaningar och möjligheter inom frakter och energi med Expense Reduction Analysts.

Kom gärna och besök vårt lunchseminarium som vi ger tillsammans med Kristher Svensson på Swedish Match. Vi kommer ha våra...

PRE-EVENT TULPANEN – DOSPACE Innerstan

Vi är ett gäng taggade människor som vill förändra kontorsmarknaden och låta alla få möjlighet till en riktigt bra arbetsplatsupplevelse....