Östsvenska Handelskammaren

Ebbetalks – Konstruktivt ledarskap för prestation och välmående med Julia Karhu

En frukostföreläsning om ledarskap i Sankt Kors Spektrum.

Välkommen till en frukostföreläsning med Julia Karhu, beteendevetare, ledartränare och erfaren handledare inom motiverande samtal och tillämpad positiv psykologi. Under en fullmatad timme delar hon med sig av både evidensbaserad kunskap och praktiska tips för ledare som vill öka välmående och prestation på sin arbetsplats genom ett tydligt och tryggt ledarskap.

Föreläsningen dyker ner i det destruktiva ledarskapet, som är vanligare än man kanske kan tro. Det passiva, låt gå-ledarskapet har de flesta medarbetare stött på. Men vilka specifika ledarskapsbeteenden räknas som destruktiva? Och viktigare – vilka konkreta handlingar och beteenden leder istället till både produktivitet och välmående? Vilken roll spelar psykologisk trygghet, och hur kan den tryggheten användas för att skapa resultat och mod att utmana status quo?

Föreläsningen passar dig som är ledare eller chef, oavsett nivå och sammanhang, samt personer inom HR och organisations-/verksamhetsutveckling.

07.30 Drop-in, frukost

08.00 Föreläsningen börjar

Julia Karhu är beteendevetare med examen inom kognitiv neurovetenskap, arbets- och organisationspsykologi samt master i psykologi. Hon har erfarenhet av forskning kopplat till mental hälsa och stresshantering hos medarbetare och ledare samt är en erfaren handledare inom motiverande samtal och tillämpad positiv psykologi. Hon är ledartränare utifrån programmet Ledarskapsarenan och medförfattare till uppföljningen, Ledarskapsarenan II (lansering 2024).

Länk: Ebbetalks – Ledarskap kan tränas! | Ebbepark

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

UCS One Business hjälper dig med milersättningen 2024

Har du under 2024 använt din privata bil eller förmånsbil för resor i/till ditt arbete har du rätt till ersättning....

Beegleton tillsätter en Advisory Board som nästa steg i tillväxtresan

Efter 13 år tar Beegleton nu nästa steg i sin tillväxtresa genom inrättandet av en Advisory Board – en rådgivande...

Nya räntebeskedet – Så påverkar inflation och ränta ditt företag

Torsdag den 27 juni 2024 släpper Riksbanken sitt nya besked för Styrräntan. Var bland de första att få veta om...