Östsvenska Handelskammaren

Efter jobbet på Stångs Magasin

Njut av sommaren på någon av våra uteserveringar med utsikt över Stångån, eller på Stångs Brygga – en flytande uteservering mitt i Linköping.

Efter jobbet med vinprovning på Stångs! Prova viner tillsammans med snacksrätter i en avslappnad miljö. Vinerna fås på glas och i provmängd, välj mellan vitt, rött eller mousserande. Prova 3 viner för 150 kr. Tisdagar-fredagar från kl 17 hela sommaren! Läs mer här.

Är du inte sugen på vin har vi gott om drinkar, lokalproducerad öl och alkoholfria drycker. Se vår dryckesmeny här.

Är du hungrig finns allt från snacksrätter till varmrätter och desserter från vår A la carte meny, eller testa någon av Stångs 4-rättersmenyer. Se våra menyer och boka bord här.

Om Stångs Magasin
Restaurang Stångs Magasin är en mötesplats för alla tillfällen. Vi finns i centrala Linköping intill Stångåns strand med utsikt över kanalen. Här träffas man över en lunch eller ett glas vin, äter någon av våra 4-rätters menyer eller bara något från A la carte-menyn.

Våra menyer varierar efter säsong och dess råvaror. Allt vi gör härstammar från en genuin kärlek till upplevelsen, hantverket och den naturliga råvaran. Vi månar om en närodlad, småskalig och ekologisk framställning.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

seminaruim techsverige eventbild

Seminarium med TechSverige: ny rapport om kompetensbehovet inom tech

Välkommen på Afternoon tea med TechSverige och Svenskt Näringsliv onsdagen den 28e februari. TechSverige presenterar en ny rapport som belyser...

Kopia av Webinar IG post

Svensk-Amerikanska Handelskammaren i New York håller i ett Webinarium 8/2

Gateway to Success: How to Successfully Establish Business in the USA

office

Office bjuder in till frukostseminarie

Copilot är här! Är din verksamhet redo för AI? Äntligen är Copilot för Microsoft 365 tillgänglig även för små och...

Ekonomi for icke ekonomer

Ekonomiutbildning för ICKE-EKONOMER med Styrelseakademien Östsverige

Lär dig att förstå det ekonomiska sambandet, vad balansräkningen berättar, vilka nyckeltal som är relevanta och när en kontrollbalansräkning ska...