Östsvenska Handelskammaren

Efter jobbet på Stångs Magasin

Njut av sommaren på någon av våra uteserveringar med utsikt över Stångån, eller på Stångs Brygga – en flytande uteservering mitt i Linköping.

Efter jobbet med vinprovning på Stångs! Prova viner tillsammans med snacksrätter i en avslappnad miljö. Vinerna fås på glas och i provmängd, välj mellan vitt, rött eller mousserande. Prova 3 viner för 150 kr. Tisdagar-fredagar från kl 17 hela sommaren! Läs mer här.

Är du inte sugen på vin har vi gott om drinkar, lokalproducerad öl och alkoholfria drycker. Se vår dryckesmeny här.

Är du hungrig finns allt från snacksrätter till varmrätter och desserter från vår A la carte meny, eller testa någon av Stångs 4-rättersmenyer. Se våra menyer och boka bord här.

Om Stångs Magasin
Restaurang Stångs Magasin är en mötesplats för alla tillfällen. Vi finns i centrala Linköping intill Stångåns strand med utsikt över kanalen. Här träffas man över en lunch eller ett glas vin, äter någon av våra 4-rätters menyer eller bara något från A la carte-menyn.

Våra menyer varierar efter säsong och dess råvaror. Allt vi gör härstammar från en genuin kärlek till upplevelsen, hantverket och den naturliga råvaran. Vi månar om en närodlad, småskalig och ekologisk framställning.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Träningsnätvärket – Yoga med Jenny Lindberg 18/10

Träningsnätvärket är ett koncept som drivs av XLENT i Östergötland – där vi under avslappnade (och ibland svettiga) former får...

Venture Arena: Eventet där vi matchar dig med startups

Ditt nya karriärsäventyr börjar här! Nu kan du som är intresserad av att ta uppdrag i en deeptech-startup delta på...

Devlin2023 by Responsive

DevLin är östra Götalands största och enda konferens för dig i utvecklingsorganisationen och har bedrivits årligen sedan 2011. Konferensen fokuserar...

Så stärker Energimyndighetens accelerator program dina tillväxtplaner

Energimyndigheten, i nära samarbete med Business Sweden och Tysk-Svenska Handelskammaren erbjuder kostnadsfria acceleratorprogram uppdelat i länder, regioner eller globalt: Indien,...