Östsvenska Handelskammaren

Få en energiboost i vår! Regionens stora event One Future Day är tillbaka.

Välkommen till One Future Day, den energifyllda heldagen som ger dig nya insikter, verktyg och inspiration till utveckling för dig och din organisation! Onsdag 20 mars 2024 bjuder UCS One Business in till vårens event på Louis De Geer Konsert & Kongress i Norrköping.
Vilka nycklar behövs för att ta verksamheten till nästa nivå? Häng med på den energifyllda dagen One Future Day som ger dig nya insikter och uppdateringar inom ledarskap, företagande samt omvärldsanalys inom regionen, Sverige och världen. Skratt blandas med allvar och en hel del ”aha-upplevelser”.   

One Future Day är en dag fylld av inspiration och insikter till att utveckla dig själv och din organisation. Föreläsningar med etablerade talare inom högaktuella ämnen varvas med fika- och lunchpauser, där du ges möjlighet att mingla och nätverka med likasinnade. En heldag för dig som vill få inspiration och verktyg till utveckling. 

I år gästas vi av talare som Marika Carlsson, Marcus Oscarsson, Kjell Dahlin och Tobias Ahlin Bjerrome med flera. Dessutom hålls en paneldiskussion, där välkända ansikten från regionen framtidsspanar på ett Östergötland år 2030!

En heldag med föreläsningar:

  • Så utvecklar du din organisation med AI
  • Hur svensk politik och det internationella läget påverkar oss
  • Din attityd kommunicerar mer än du anar
  • Mångfald och fördomar på jobbet
  • Scenario 2027 – En framtidsspaning på Östergötland och dess näringsliv

Dagen är för dig som vill få inspiration och verktyg till utveckling för dig och din organisation. Vi hoppas att få se dig på plats! Tillsammans formar vi framtiden för företagande i regionen.

Visst ses vi där!? Läs mer om evenemanget här: https://ucsone.se/one-future-day/

Evenemanget arrangeras av UCS One Business.

Om UCS One Business:
UCS One Business är en företagspartner som till vardags erbjuder tjänster för bolags viktiga kärna: ekonomi, lön, HR och affärssystem. För att dela med oss av vår kunskap och inspirera till företagande brinner vi också lite extra för att arrangera evenemang och utbildningar.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

draknastettt

Är du intresserad av att besöka Linköpings draknäste?

Den 15 mars är det äntligen dags för Linköpings draknäste - en unik arena där modiga innovatörer pitchar sina hållbara...

Yoga 15mars Linkoping

XLENT bjuder in till Träningsnätvärket – Yoga

Träningsnätvärket är ett koncept som drivs av XLENT i Östergötland. Under avslappnande former får vi möjlighet att träffa nya människor...

Chips lojromsdipp

Efter jobbet på Stångs Magasin

Varmt välkommen att testa vår vinprovar-afterwork, tisdagar-fredagar från kl 17. Då får ni dessutom passa på att uppleva vår helt...

hallbarhet 002

Välkommen till Meritminds föreläsning: Redo för nya fyrbokstavaren CSRD?

Är CSRD en ny fyrbokstavsförkortning att bli pressad av eller är det en unik möjlighet för både företaget och planeten?...