Östsvenska Handelskammaren

Feelgood-bok från Östergötland – annorlunda sommarpresent

Eget Förlag i Norrköping har de senaste elva åren släppt över sjuttio böcker. Nu erbjuder förlaget Handelskammarens medlemmar en rejäl rabatt inför boksläppet av feelgood-pocketen ”Varför blir det fint när man krattar?”.

När Richard lägger sig för att provsova en säng på Ikea har han ingen aning om att det för alltid ska förändra hans liv. Snart kommer han inte längre att leva ensam och instängd i sig själv, utan dras ut på de vardagsäventyr som livet är fullt av.

Det här blir upptakten till en hjärtevärmande berättelse som också handlar om en nyfiken kille som dyker upp från ingenstans, en gubbe som har fått nog av falska vänner, en hungrig katt, ett antal grodor och ett ex som har börjat hitta sig själv.

”Jag ville skriva någonting där människor bara mår bra”, säger författaren Joakim Hedström. ”Det är en bok utan tragedier, död och annat elände. Varför då? För att visa att det går att skapa roliga och läsvärda böcker, utan att kasta in katastrofer för att skapa spänning.”

Joakim Hedströms debutroman är en hyllning till vardagens små händelser och utspelar sig i Linköping och Norrköping. Det är en pricksäker feelgood-berättelse om att hitta det du aldrig letade efter, i samma anda som En man som heter Ove och Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.

Sommarpresent till de anställda
Fram till att boken släpps i bokhandeln den 25 mars 2022 kan du köpa en annorlunda och rolig sommarpresent till kollegorna –  med en rejäl rabatt.

10–49 böcker: 55 kr/st
50–99 böcker: 45 kr/st
100-499 böcker: 35 kr/st
500+ böcker: offert

Priset inkluderar 6 procent moms. Frakt tillkommer. Om du vill ha böckerna signerade är det möjligt. Rekommenderat pris i bokhandeln är 69 kr/st. Läs ett smakprov från boken.

Beställ boken direkt från förlaget
Joakim Hedström, joakim@egetforlag.se, 0708–12 91 21

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

martin

Sankt Kors anordnar vernissage

Sankt Kors brinner för att skapa värde för Linköpingsborna genom att främja konst och kultur. Därför öppnar vi våra dörrar...

Skarmavbild 2024 05 15 kl. 14.17.02

AI för styrelse och VD: Så utvecklar du ditt företag med AI

AI kommer att förändra världen för din organisation, oavsett om du verkar i privat eller offentlig sektor. För att din...

Artboard 1

Scale up your innovative company!

Right now, we're looking for innovative companies ready to take their next step towards scaling up and exporting beyond Europe....

Upplev det forsta 223 Minute Event22

Upplev det första ”3 Minute Event”

Välkommen till ett helt unikt och spännande showcase: 3 Minute Event!