Fredag den 5 maj kör vi lite lyxigare variant av vår AW och skapar några platser för en exklusiv provning med fokus på caviar.
Välkommen att boka din plats malin@ostgotakok.se senast 25/4 då eventet släpps till allmän bokning.
Såhär tänker vi oss .
Vad är caviar?
Hur produceras det?
Vart kommer det ifrån?
Vi utforskar hemligheterna hos havets svarta guld. En riktig ”close up” med en avslappnad provning där ni guidas i denna unika produkts historia, dess sensoriska egenskaper. Dessutom ger Eric er en inblick och om allt från störarter till varför caviar och vit choklad är ett perfekt gastronomisk äktenskap.
När? 5 maj kl 17.30
Var? Östgöta Kök Nya Torget
Kostnad: 395 kronor per person
Tillsammans gläntar vi på dörren och efter avslutat provning kommer den stå på vid gavel för er in till caviarens magiska värld. Väl inne – då lär ni vilja stanna, det lovar vi!
Men vad är då Östgöta Kök?
Kort och gott säger vi – Östgötsk mat när den är som bäst!
Vi älskar god mat. Mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, gärna från gårdarna på den bördiga östgötaslätten. I femton års tid har det varit vår filosofi, och den har genomsyrat varje koncept vi har utvecklat under åren. Vi vill erbjuda dig utsökt regional mat.