Östsvenska Handelskammaren

Havets Svarta guld – Lite lyxigare AW i Nya Delin på Östgöta Kök

Har ni sett vår nye medarbetare – den stilige unge herren i skägg? Om inte har ni ett ypperligt tillfälle att få göra er bekanta med en ytterst sympatisk och kunnig kille. Vem vi pratar om ? Jo, Eric Jangland, som inte bara är kock och affärsutvecklare utan har även ett brinnande intresse för caviar.

Fredag den 5 maj kör vi lite lyxigare variant av vår AW och skapar några platser för en exklusiv provning med fokus på caviar.

Välkommen att boka din plats malin@ostgotakok.se senast 25/4 då eventet släpps till allmän bokning.

Såhär tänker vi oss .
Vad är caviar?
Hur produceras det?
Vart kommer det ifrån?

Vi utforskar hemligheterna hos havets svarta guld. En riktig ”close up” med en avslappnad provning där ni guidas i denna unika produkts historia, dess sensoriska egenskaper. Dessutom ger Eric er en inblick och om allt från störarter till varför caviar och vit choklad är ett perfekt gastronomisk äktenskap.

När? 5 maj kl 17.30
Var? Östgöta Kök Nya Torget
Kostnad: 395 kronor per person

Tillsammans gläntar vi på dörren och efter avslutat provning kommer den stå på vid gavel för er in till caviarens magiska värld. Väl inne – då lär ni vilja stanna, det lovar vi!

Men vad är då Östgöta Kök?
Kort och gott säger vi – Östgötsk mat när den är som bäst!

Vi älskar god mat. Mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, gärna från gårdarna på den bördiga östgötaslätten. I femton års tid har det varit vår filosofi, och den har genomsyrat varje koncept vi har utvecklat under åren. Vi vill erbjuda dig utsökt regional mat.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Ebbeparks draknäste – Där modiga idéer får vingar

Har din organisation en idé med potential att minska utsläppen av koldioxid, men som behöver testas och verifieras innan den...

IMA Summer Meetup & Lunch

Welcome to IMA’s annual summer meetup and lunch! Mingle and network with industry colleagues and get a glimpse into the...

Efter jobbet på Stångs Magasin

Njut av sommaren på någon av våra uteserveringar med utsikt över Stångån, eller på Stångs Brygga - en flytande uteservering...

Digitalsnack – Social Mediebyrå växer!

Fullservicebyrån inom sociala medier, Digitalsnack rekryterar ännu en kollega till Norrköping!