Östsvenska Handelskammaren

KFUM samlar dina kollegor eller kunder med ett event!

Dags för Kickoff eller teambuilding med din personal eller varför inte bjuda dina kunder på en annorlunda upplevelse? Kom till vackra Folkparken och låt oss fixa med allt för en fantastisk upplevelse med Äventyrsgolf, Segway och grillbuffé eller så kommer vi till er med Segway och ordnar en rolig och annorlunda aktivitet på hemmaplan! Vill ni ha en konferens eller aktivitet med lite extra utmaning i skärgårdsmiljö? Då är Brevik rätt val för er! Exempel på andra aktiviteter i Folkparken kan vara; frisbee, volleyboll, samarbetsövningar, klättring, backstapling m.m. Hösten 2022 får kammarens medlemmar 15% rabatt på sin bokning.

KFUM ADVENTURE

Vi skapar mötesplatser där människor kan stärkas i sig själva och utvecklas till sin fulla potential.

Vi tror att alla människor har behov av fysisk aktivitet, ökad kunskap och tid för reflektion för att utvecklas och må bra. Genom att erbjuda aktiviteter, event och äventyr i och runt Norrköping blir det viktiga inte vad som görs utan hur det görs!

Vi kallar det KFUM Adventure!

FOLKPARKEN

Ni välkomnas till Äventyrsgolfen av vår personal. Vi startar upp aktiviteten med några enklare samarbetas övningar samt gör gruppindelning.

En grupp börjar med att spela Äventyrsgolf på vår roliga 12-hålsbana. En annan grupp samlas på gräsytan bakom Äventyrsgolfen för genomgång, testkörning och en enklare tävling från en Segway på uppbyggd bana. Är ni ett större sällskap kan vi också samla en grupp för introduktion och spel på frisbeegolfen i Folkparken samt andra ”parklekar”. Vi kommer att rotera grupperna så att alla får testa de olika aktiviteterna.

Medan aktiviteterna pågår förbereder vår engagerade personal grillen och ser till att en god buffé är klar att inta när Ni har tävlat klart. Låt njuta av maten och den härliga miljön. Vårt uppdukade tält står till ert förfogande under hela eventet.

In och boka Företagsevent – KFUM Adventure

VI KOMMER TILL ER?

Vi kan även komma ut till Er med instruktör, Segways och all utrustning som behövs för att ni ska få en rolig och annorlunda kickoff eller företagsevent. Vi ger alla en kort instruktion i körteknik, därefter får alla prova att köra medan vi riggar upp en bana som passar just er grupp. Banan kan vi bygga både inne och ute. Det kan t.ex. vara på företagets parkering, på en gräsmatta, till och med på en öppen yta på ert lager, det fungerar nästan var som helst.

UTVECKLANDE KONFERENS I SKÄRGÅRDSMILJÖ

Är er personalgrupp ute efter en givande och rolig kickoff med teambuilding eller konferens utanför Norrköping? Brevik ligger vid Slätbakens vatten, i närheten av medeltidsfästningen Stegeborg. Det är en skön och avstressande miljö, med närhet till skog och hav. Förutom att ni som företag får en häftig upplevelse så hjälper ni oss också att bedriva bra och meningsfull verksamhet för barn och ungdomar. Konferens & Möten – KFUM Brevik

När det blir dags att sträcka på benen kan våra instruktörer leda er i olika teambuilding-övingar med tillhörande processamtal efter era önskemål. Vill ni ha en utmaning kanske vår bana Höjdaren uppe i träden eller en 240 meter lång linbanetur i Travärstingen kan vara något för er, perfekt för kickoff!? Den goda maten, den vackra naturen, engagerad service och tankeväckande aktiviteter, gör att er konferens hos oss blir minnesvärda dagar för alla.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

martin

Sankt Kors anordnar vernissage

Sankt Kors brinner för att skapa värde för Linköpingsborna genom att främja konst och kultur. Därför öppnar vi våra dörrar...

Skarmavbild 2024 05 15 kl. 14.17.02

AI för styrelse och VD: Så utvecklar du ditt företag med AI

AI kommer att förändra världen för din organisation, oavsett om du verkar i privat eller offentlig sektor. För att din...

Artboard 1

Scale up your innovative company!

Right now, we're looking for innovative companies ready to take their next step towards scaling up and exporting beyond Europe....

Upplev det forsta 223 Minute Event22

Upplev det första ”3 Minute Event”

Välkommen till ett helt unikt och spännande showcase: 3 Minute Event!