Östsvenska Handelskammaren

Letar du efter din nya stjärna? Borgslycka Promotion arrangerar Rekryteringsmässan Online och matchar dina behov!

Visst är det långt kvar till vintern 2023, skönt, då är vi ute i god tid! Nu är det dags att kika på vilka rekryteringsbehov som ligger där framme, under nästa säsong. Låt oss hjälpa dig redan nu att på ett tidseffektivt och hållbart sätt planera inför de behov av rekrytering som vi vet återkommer varje år – det blir inte lättare av att vänta det vet vi.

Fördelarna med att rekrytera via en onlinemässa är många!

  • Det är träffsäkert då det sker en automatisk matchning mellan arbetsgivare och kandidat och du kan enkelt välja att kontakta de som stämmer bäst in på dina behov.
  • Allt i ditt representantkonto är Mätbart. Alla fotspår syns – vilka som besökt din monter, vilka tjänster de visat intresse för och vilka du haft kontakt med live under mässan via chatt, video- eller telefonsamtal.
  • Tidseffektivt – Något vi alla strävar efter – att frigöra mer tid! Under mässan träffar du en stor mängd kandidater, oberoende av geografi.
  • Jobba med ditt arbetsgivarvarumärke och stick ut ur mängden genom att delta på en interaktiv och konkurrenskraftig plattform där du kan skapa både direktkontakt men också ett stort underlag för framtiden!

Du kan redan nu boka din monterplats till nästa års rekryteringsmässa med en rejäl goodie – ett erbjudande som gäller under en begränsad tid, så att vi tillsammans kan skapa en optimal monter som attraherar just din målgrupp!
Dessutom finns möjligheten att arrangera egna mindre rekryteringsevent innan februari, vilket gör att du kan säkra kompetensen löpande under året.

Nu ser vi till att rätt matchad kompetens hamnar där den ska – hos dig!

Mer information finner du här!

 

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Sommarfest xlent 16maj

Sommarfest med XLENT och inspiration för en hållbar arbetskultur

Välkommen till årets Sommarfest hos oss på XLENT! Du kommer bli inspirerad till en mer hållbar arbetskultur av föreläsaren Andreas...

s3 logo2020 80percent

Utbildning: Forma bättre organisationer med Sociokrati 3.0

De flesta organisationer är byggda på samma sätt som vi har gjort de senaste 100 åren. Men moderna organisationer behöver...

Lopning 24 april

Träningsnätvärket med XLENT och Frida Södermark

Ta chansen att få handfasta tips och inspiration av ultralöperskan och löpcoachen Frida Södermark. Övningarna under passet är anpassade så...

NTD 2024

NVIDIA och Microsoft till Norrköping Tech Day den 21 maj

I en värld där förändringstakten accelererar minut för minut är det helt avgörande att ligga i framkant. Norrköping Tech Day...