Östsvenska Handelskammaren

Letar du efter din nya stjärna? Borgslycka Promotion arrangerar Rekryteringsmässan Online och matchar dina behov!

Visst är det långt kvar till vintern 2023, skönt, då är vi ute i god tid! Nu är det dags att kika på vilka rekryteringsbehov som ligger där framme, under nästa säsong. Låt oss hjälpa dig redan nu att på ett tidseffektivt och hållbart sätt planera inför de behov av rekrytering som vi vet återkommer varje år – det blir inte lättare av att vänta det vet vi.

Fördelarna med att rekrytera via en onlinemässa är många!

  • Det är träffsäkert då det sker en automatisk matchning mellan arbetsgivare och kandidat och du kan enkelt välja att kontakta de som stämmer bäst in på dina behov.
  • Allt i ditt representantkonto är Mätbart. Alla fotspår syns – vilka som besökt din monter, vilka tjänster de visat intresse för och vilka du haft kontakt med live under mässan via chatt, video- eller telefonsamtal.
  • Tidseffektivt – Något vi alla strävar efter – att frigöra mer tid! Under mässan träffar du en stor mängd kandidater, oberoende av geografi.
  • Jobba med ditt arbetsgivarvarumärke och stick ut ur mängden genom att delta på en interaktiv och konkurrenskraftig plattform där du kan skapa både direktkontakt men också ett stort underlag för framtiden!

Du kan redan nu boka din monterplats till nästa års rekryteringsmässa med en rejäl goodie – ett erbjudande som gäller under en begränsad tid, så att vi tillsammans kan skapa en optimal monter som attraherar just din målgrupp!
Dessutom finns möjligheten att arrangera egna mindre rekryteringsevent innan februari, vilket gör att du kan säkra kompetensen löpande under året.

Nu ser vi till att rätt matchad kompetens hamnar där den ska – hos dig!

Mer information finner du här!

 

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Paragera lanserar ett nytt ledarutvcklingsprogram – Framtidens ledarskap

Vi lanserar nu Parageras nya ledarutvecklingsprogram ”Framtidens ledarskap”. Framtidens ledarskap är Parageras senaste ledarutvecklingsprogram som tar avstamp i de senaste...

Byrån mot diskriminering i Östergötland söker arbetsgivare till referensgrupp

Nu söker vi arbetsgivare som kan delta i en referensgrupp inom projektet Adab. Som del i projektets referensgrupp är du...

Cloudity och Hardis Group går samman för att stärka sin position i Europa

Cloudity är en Salesforce (#1 CRM) Summit Partner, med kontor i Sverige, Frankrike, Tyskland och Polen. Efter att ha genomfört...

Den bästa kommunikationen är den som blir av

Vill du lyfta hundra kilo i bänkpress eller springa milen på fyrtio minuter? Det viktigaste är inte exakt vilket träningsprogram...