Östsvenska Handelskammaren

Letar du efter din nya stjärna? Borgslycka Promotion arrangerar Rekryteringsmässan Online och matchar dina behov!

Visst är det långt kvar till vintern 2023, skönt, då är vi ute i god tid! Nu är det dags att kika på vilka rekryteringsbehov som ligger där framme, under nästa säsong. Låt oss hjälpa dig redan nu att på ett tidseffektivt och hållbart sätt planera inför de behov av rekrytering som vi vet återkommer varje år – det blir inte lättare av att vänta det vet vi.

Fördelarna med att rekrytera via en onlinemässa är många!

  • Det är träffsäkert då det sker en automatisk matchning mellan arbetsgivare och kandidat och du kan enkelt välja att kontakta de som stämmer bäst in på dina behov.
  • Allt i ditt representantkonto är Mätbart. Alla fotspår syns – vilka som besökt din monter, vilka tjänster de visat intresse för och vilka du haft kontakt med live under mässan via chatt, video- eller telefonsamtal.
  • Tidseffektivt – Något vi alla strävar efter – att frigöra mer tid! Under mässan träffar du en stor mängd kandidater, oberoende av geografi.
  • Jobba med ditt arbetsgivarvarumärke och stick ut ur mängden genom att delta på en interaktiv och konkurrenskraftig plattform där du kan skapa både direktkontakt men också ett stort underlag för framtiden!

Du kan redan nu boka din monterplats till nästa års rekryteringsmässa med en rejäl goodie – ett erbjudande som gäller under en begränsad tid, så att vi tillsammans kan skapa en optimal monter som attraherar just din målgrupp!
Dessutom finns möjligheten att arrangera egna mindre rekryteringsevent innan februari, vilket gör att du kan säkra kompetensen löpande under året.

Nu ser vi till att rätt matchad kompetens hamnar där den ska – hos dig!

Mer information finner du här!

 

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

The Changing Global Business Landscape

Hur kommer en ny världsordning påverka internationell handel? Världen förändras i en snabb takt. Protektionism, weaponization, friendshoring och securitization är...

Nyköping – Styrelseutbildning Rätt fokus i styrelsearbetet med Styrelseakademien Östsverige

Styrelseakademien är en ideell och oberoende förening för utveckling av styrelsearbetare och styrelsearbete. Varje år väljer mer än 1 000...

Stötta Jobbcirkus – var med och ta ansvar för kompetensförsörjningen!

Bråvallagymnasiets industriprogram i Norrköping hotas av nedläggning och söktrycket till länets yrkesutbildningar sjunker. Samtidigt skriker företag i kommunen, länet och...

Delta på E-world energy & water 2024!

Energimyndigheten arrangerar en energipaviljong på fackmässan E-world energy & water den 20-22 februari 2024 i Essen, Tyskland. Svenska små och...