Östsvenska Handelskammaren

Nu lanseras Norrköping Tech Award – hyllar teknikprestationer som gör skillnad

Norrköping Science Park, i samarbete med de ledande Norrköpingsteknikföretagen Stadium, Holmen, HiQ, Voyado, Optiplan, Interspectral och Gaia, lanserar nu Norrköping Tech Award. Priset är en hyllning till organisationer med lösningar som visar på nyttan och möjligheterna med tech. Genom att dela deras berättelser ska initiativet inspirera och synliggöra teknikprestationer i Norrköping som gör skillnad.

Vi har otroligt engagerade företag i vår stad som vill lyfta fram Norrköping som den teknikstad vi faktiskt är, och samtidigt inspirera till ännu mer kreativitet och nytänkande, säger Jonas Nilson, VD för Norrköping Science Park.

Norrköping Tech Award välkomnar ansökningar från organisationer i alla storlekar och stadier, oavsett verksamhetsområde. För att delta behöver organisationen ha sin bas i Norrköping och en stark teknisk komponent i sin lösning med en positiv inverkan på samhället.

Målet är att initiativet över tid ska bidra till att profilera Norrköping som en attraktiv miljö för teknisk talang samt inspirera andra att driva egna innovationer och inte minst vara stolta över att bo och verka i Norrköping.

Nomineringsprocessen för Norrköping Tech Award är öppen till och med 13 oktober. För mer information om ansökningskriterier och nomineringsförfarande, klicka här!

Vid frågor eller för ytterligare information, vänligen kontakta:

Jonas Nilson, VD för Norrköping Science Park

Telefon: 0702 – 78 32 56

E-post: jonas.nilson@nosp.se

Om Norrköping Science Park:

Norrköping Science Park arbetar för att främja tillväxt och öka regionens attraktivitet genom att stödja forskning, startups och företagsutveckling inom kunskapsintensiva branscher. Målet är att skapa hållbara arbetstillfällen och driva tillväxt i Norrköpings framväxande sektorer.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

martin

Sankt Kors anordnar vernissage

Sankt Kors brinner för att skapa värde för Linköpingsborna genom att främja konst och kultur. Därför öppnar vi våra dörrar...

Skarmavbild 2024 05 15 kl. 14.17.02

AI för styrelse och VD: Så utvecklar du ditt företag med AI

AI kommer att förändra världen för din organisation, oavsett om du verkar i privat eller offentlig sektor. För att din...

Artboard 1

Scale up your innovative company!

Right now, we're looking for innovative companies ready to take their next step towards scaling up and exporting beyond Europe....

Upplev det forsta 223 Minute Event22

Upplev det första ”3 Minute Event”

Välkommen till ett helt unikt och spännande showcase: 3 Minute Event!