Östsvenska Handelskammaren

Ny omgång av Great Group Sälj & Affärsskola – start 21 november 2023

Great Group Sälj & Affärsskola. Regionens största utbildning inom försäljning.

Nu ska vi skryta lite, för det får man väl ibland!? Vi har genomfört 11 omgångar med ca 350 elever av våran Sälj & Affärsskola. Det bästa vi vet är att diplomera våra deltagare för oftast så blir vi dränkta i fin feedback och nu tänker vi passa på att dela med oss av det.

Många menar att de har blivit tryggare i sin relation med kunder och att det både vill och vågar mer när det kommer till affärer. Dessutom har de haft så roligt och lärt känna många nya kontakter.

En kund som blivit ”inkastad” i utbildningen, bekräftade över en lunch att detta var något helt annat än jag förväntade mig och jag har som projektledare fått en helt ny syn på hur viktig jag är för affären och är betydligt mer taggad på att lägga mig i. ☺️

En av våra ledare utvärderade såhär: Jag fick tillbaka ett gäng säljare som har ett helt annat självförtroende och som nu kommer med en massa idéer till mig om hur vi ska utveckla vårt sätt att göra affärer. Dom har en helt annan proaktivitet och jag har valt att befordra en av de till utesälj efter utbildningen.

Vår utbildning är inte så traditionell när det kommer till sälj, vi anser att alla oavsett roll i bolaget är viktiga för kundernas upplevelse. Och att sälj handlar om att tillgodose de förväntningar som våra kunder har. Det är så mycket viktigare med fundamentalt starka affärer som görs av människor som har stor tilltro och övertygelse till det de förmedlar.

Kursstart 21 november 2023

Great Group Sälj- och Affärsskola är en komplett utbildning i 7 steg framtagen av GREAT GROUP i samverkan flera kompententa specialister namnkunniga bolag i regionen.

En perfekt utbildning för att bli framgångsrik inom affärer

– Vår ambition är även att du ska få inspiration, bygga nya kontakter och nätverk i gruppen, där alla är av en och samma anledning, att utvecklas inom försäljning och affärsmannaskap.

LÄS MER HÄR

SE FILMEN OM SÄLJ & AFFÄRSSKOLAN 

Referensfilmer

Stellan Vogel – Projektchef på Assemblin

https://youtu.be/81PnJx-AoN8?si=rQlS0D6jBdUewGOt

Tommy Samuelsson – Tekniska säljare på Magnab

 https://youtu.be/8JfT-2SU4is?si=_Qa2SkGuJAIG6esI

Mimmi Karlsson Sitemanager Dospace

https://youtu.be/1kwhfXp7vD0

 

Beatrice Ali – Auktoriserad Revisor KPMG

ttps://youtu.be/rQE2IpZhvS8

Jesper Hedlund – Säljare Colorama

https://youtu.be/acxK3fubid8

Max Braun – Max Braun, Projekt- och byggledare på Estate Consulting 

https://youtu.be/bt3idlE9sEg?si=9yHUWarK7WduQtfn

 

För mer information och anmälan kontakta någon av oss

Mikael Weléen, mikael.weleen@greatgroup.se, 0706-107010

Cecilia Sandqvist, cecilia.sandqvist@greatgroup.se, 070-6107600

Elin Malke, elin.malke@greatgroup.se, 070-8824160

Om Great Group
Heart of Sales – Att Sätta Försäljningen i Centrum.

På Great Group tror vi på en grundläggande sanning – försäljning är själva hjärtat i all kommersiell verksamhet.

Vi har inte bara en väg till framgång, vi har tre. Great Group erbjuder en integrerad upplevelse genom rekrytering, utbildning och konsultation. Varför? För att skapa den perfekta formeln för företagstillväxt. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och mål. Vårt uppdrag är att skapa inte bara ett maximalt ekonomiskt värde utan också en känsla av trygghet hos våra kunder.

Vad skiljer oss från mängden? Våra värderingar. På Great Group är vi inte bara professionella – vi är passionerade. Vi skapar glädje och engagemang hos våra kunder i varje steg av vår resa tillsammans. Vi är snabba och handlingskraftiga, för vi vet att tid är pengar. Omtanke och hjärta är inte bara ord för oss; de är kärnan i vårt arbete. Vi är inte rädda för att utmana status quo, vara innovativa och gå i spetsen för utvecklingen inom vår bransch.

Så varför välja Great Group?
För att vi inte bara erbjuder tjänster – vi erbjuder en resa, en partnerskap och ett löfte om att hjälpa dig att nå dina affärsmål på det mest engagerande och effektiva sättet.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

martin

Sankt Kors anordnar vernissage

Sankt Kors brinner för att skapa värde för Linköpingsborna genom att främja konst och kultur. Därför öppnar vi våra dörrar...

Skarmavbild 2024 05 15 kl. 14.17.02

AI för styrelse och VD: Så utvecklar du ditt företag med AI

AI kommer att förändra världen för din organisation, oavsett om du verkar i privat eller offentlig sektor. För att din...

Artboard 1

Scale up your innovative company!

Right now, we're looking for innovative companies ready to take their next step towards scaling up and exporting beyond Europe....

Upplev det forsta 223 Minute Event22

Upplev det första ”3 Minute Event”

Välkommen till ett helt unikt och spännande showcase: 3 Minute Event!