Östsvenska Handelskammaren

Ny omgång av Great Group Sälj & Affärsskola – start 3 november 2022

Great Group Sälj- och Affärsskola är en komplett utbildning i 7 steg framtagen av GREAT GROUP i samverkan flera namnkunniga bolag i regionen, bland annat Glimstedts Advokater och USC Management.

En perfekt utbildning för att bli framgångsrik inom affärer. Vår ambition är att du ska få inspiration, nya kontakter och nätverk i gruppen. En grupp där alla är av en och samma anledning, att utvecklas inom försäljning och affärsmannaskap.

Utbildningen passar dig som på något sätt arbetar med kund. Du kan vara Säljare, Säljchef, Projektledare, VD, Entreprenör, Affärsutvecklare, Tekniker, Marknadsförare, Konsultchef eller ha någon annan roll där du på något sätt ansvarar för att hantera kundrelationer och utveckla en förbättrad försäljning.

Du har helt enkelt bestämt dig för att utveckla ditt affärsmannaskap och din förmåga att göra affärer. För att lyckas i din roll behöver du ny kunskap, verktyg och rutiner.

Målet är att du utifrån din egen kunskapsnivå ska kunna utveckla och förbättra dina metoder. Vi fokuserar på HUR du ska göra snarare än på varför, vi tror redan att du vet varför!

Med verktyg, intressanta exempel från gruppen och givande diskussioner får du med dig ett nytt sätt att agera och tänka på som skapar nya friska affärer.

Se filmen om utbildningen https://youtu.be/GVmjCadIAhc

Här kan du se vad några av våra befintliga deltagare tycker om utbildningen:

Läs mer utbildningen: https://greatgroup.se/utbildning/salj-affarsskola/

Kurslokal Östsvenska Handelskammaren, Kammarforum Norrköping & Linköping

Ytterligare information & anmälan

Cecilia Sandqvist -46 706 – 610 76 00
Mikael Weléen +46 706 – 10 70 10
Elin Malke +46 – 882 41 60
Carolina Alexis +46 – 670 75 15

Great Group arbetar efter tesen att försäljning är hjärtat i all kommersiell verksamhet. Vi förflyttar våra kunder från ett konstaterat nuläge till ett planlagt önskat läge. Våra erbjudanden inom rekrytering, utbildning och konsultation är unika och framtagna för att skapa maximalt värde och trygghet för våra kunder.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Innovation Week 2023 börjar ta form

East Sweden Innovation Week är veckan då vi delar och sprider banbrytande lösningar och innovation. Programpunkterna inför höstens vecka börjar...

Intresserad av affärer med Litauen och Baltikum?

Då är du och ditt företag varmt välkommen att delta i en delegationsresa till Litauen 28-30 november. Sverige är en...

Norrköpingsförfattare använder filosofi för livskrisare

Under en period i sitt liv föraktade Maria Lindquist sig själv och var deprimerad. När det var som allra värst...

En punkig bok om ergonomi

Ofta när vi pratar ergonomi gör vi det från perspektivet rätt och fel. Att vi ska sitta si men inte...