Östsvenska Handelskammaren

Nya intäkter med metodik för idéer och kreativitet

Crearum är verksamhetskonsulter med expertis kring strukturerat innovationsarbete och kreativitet. Vi erbjuder en kombination av egenutvecklade och etablerade och spridda metoder som är väl beprövade och forskade på. Vi levererar snabba resultat i form av kreativa lösningar till utmaningar och möjligheter. Vår metodik för effektiva kreativa möten gör att du får ut det mesta av gruppens kunskap och engagemang. Det blir både roligare och mycket bättre!

Vi kan hjälpa dig med en specifik utmaning eller hjälpa dig att bygga egen förändringsförmåga. Hör av dig om du vill ha stöd att få en grupp att gå åt samma håll, lösa ett problem, utveckla en ny produkt, jobba bättre och mer effektivt tillsammans, eller om du bara vill ses eller höras och få lite idéer, inspiration eller kunskap om innovationsförmåga! Vi jobbar med partners som är experter på olika relaterade områden, som Kultur för innovationsförmåga eller Högpresterande Innovationsteam.

Nu behöver många snabbt få nya kreativa idéer för att hantera utmaningar av olika slag. Vi på Crearum har lång och gedigen erfarenhet av detta och använder oss av metoder som är mycket effektiva, enkla att lära sig och som ALLA har nytta av för att effektivisera möten – speciellt när man vill få fram nya lösningar.

Vi vill hjälpa alla som vill genom att tipsa om vår kostnadsfria beskrivning av det vi kallar ”Snabbdiamanten” som är en metod för strukturerade idémöten.
Klicka här: http://crearum.se/metodik/snabbdiamanten/

Vill du ha vårt stöd för att genomföra workshops för att få en grupp att gå åt samma håll, lösa ett problem, utveckla en ny produkt, jobba bättre och mer effektivt tillsammans, så hör av dig! Nu bjuder vi på en timmas rådgivning om du funderar på en egen övning.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Spela golf till reducerat pris på Ombergs Golf Resort

Ombergs Golf Resort är en av Sveriges mest populära året runt anläggningar för golf och konferens. Topp 3 i Sverige...

Välkommen på Castellums lunchseminarium om trendrapporten Framtidens arbetsliv 2024

Hur utformar vi arbetsplatser där medarbetarna mår bra och presterar på topp? De senaste åren har arbetsplatsfrågor blivit en strategisk...

UCS One Business hjälper dig med milersättningen 2024

Har du under 2024 använt din privata bil eller förmånsbil för resor i/till ditt arbete har du rätt till ersättning....

Beegleton tillsätter en Advisory Board som nästa steg i tillväxtresan

Efter 13 år tar Beegleton nu nästa steg i sin tillväxtresa genom inrättandet av en Advisory Board – en rådgivande...