Östsvenska Handelskammaren

Nya intäkter med metodik för idéer och kreativitet

Crearum är verksamhetskonsulter med expertis kring strukturerat innovationsarbete och kreativitet. Vi erbjuder en kombination av egenutvecklade och etablerade och spridda metoder som är väl beprövade och forskade på. Vi levererar snabba resultat i form av kreativa lösningar till utmaningar och möjligheter. Vår metodik för effektiva kreativa möten gör att du får ut det mesta av gruppens kunskap och engagemang. Det blir både roligare och mycket bättre!

Vi kan hjälpa dig med en specifik utmaning eller hjälpa dig att bygga egen förändringsförmåga. Hör av dig om du vill ha stöd att få en grupp att gå åt samma håll, lösa ett problem, utveckla en ny produkt, jobba bättre och mer effektivt tillsammans, eller om du bara vill ses eller höras och få lite idéer, inspiration eller kunskap om innovationsförmåga! Vi jobbar med partners som är experter på olika relaterade områden, som Kultur för innovationsförmåga eller Högpresterande Innovationsteam.

Nu behöver många snabbt få nya kreativa idéer för att hantera utmaningar av olika slag. Vi på Crearum har lång och gedigen erfarenhet av detta och använder oss av metoder som är mycket effektiva, enkla att lära sig och som ALLA har nytta av för att effektivisera möten – speciellt när man vill få fram nya lösningar.

Vi vill hjälpa alla som vill genom att tipsa om vår kostnadsfria beskrivning av det vi kallar ”Snabbdiamanten” som är en metod för strukturerade idémöten.
Klicka här: http://crearum.se/metodik/snabbdiamanten/

Vill du ha vårt stöd för att genomföra workshops för att få en grupp att gå åt samma håll, lösa ett problem, utveckla en ny produkt, jobba bättre och mer effektivt tillsammans, så hör av dig! Nu bjuder vi på en timmas rådgivning om du funderar på en egen övning.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Cloudity och Hardis Group går samman för att stärka sin position i Europa

Cloudity är en Salesforce (#1 CRM) Summit Partner, med kontor i Sverige, Frankrike, Tyskland och Polen. Efter att ha genomfört...

Den bästa kommunikationen är den som blir av

Vill du lyfta hundra kilo i bänkpress eller springa milen på fyrtio minuter? Det viktigaste är inte exakt vilket träningsprogram...

Inbjudan till lunchseminarium på Elmia Subcontractor -Utmaningar och möjligheter inom frakter och energi med Expense Reduction Analysts.

Kom gärna och besök vårt lunchseminarium som vi ger tillsammans med Kristher Svensson på Swedish Match. Vi kommer ha våra...

PRE-EVENT TULPANEN – DOSPACE Innerstan

Vi är ett gäng taggade människor som vill förändra kontorsmarknaden och låta alla få möjlighet till en riktigt bra arbetsplatsupplevelse....