Östsvenska Handelskammaren

Nyinflyttad byggkonsult startar upp Sverige Metaverse för att sprida kunskap om Blockchain, Kryptovalutor och Metaverse

Sverige Metaverse AB är en plattform som grundades för att tillgodose behovet av samlad information, nyheter och erfarenheter kring ämnen relaterade till Metaverse på svenska.

Vad gör Sverige Metaverse?

Ny teknik så som Blockchain, Kryptovalutor och NFT:er är just nu högaktuell och kommer att påverka framtiden på ett eller annat sätt och medan tekniken fortsätter att utvecklas så börjar stora företag så som Disney, Coca Cola, Subway och McDonalds anpassa sina verksamheter för att dra nytta av den nya tekniken.

Trenden är tydlig, och vi vill bidra med att informera om den och skapa ett community för både privatpersoner och företag som är intresserade av att förstå samt potentiellt tillämpa dessa teknologier i sin vardag.

Detta gör vi på två huvudsakliga sätt:

 1. En hemsida som innehåller:
  1. Övergripande information kring olika begrepp och teknologier för att skapa en bra fundamental förståelse.
  2. Ett nyhetsflöde där vi informerar om aktuella nyheter så att våra läsare kan hålla sig uppdaterade om senaste nytt.
  3. Personliga och professionella artiklar där personer och företag pratar om sina positiva och negativa erfarenheter.
 2. Konsulttjänster för att:
  1. Informera och utbilda företag kring hur de kan använda sig av blockchain-teknik för att gynna sina företag ekonomiskt och marknadsföringsmässigt.
  2. Hjälpa företag med att tillhandahålla och utbilda kring tekniska lösningar så som VR-headset, digitala möten i Metaverse och diverse investeringsmöjligheter.
  3. Hjälpa företag med att genomföra NFT-projekt och Coin-projekt.

Är ni intresserade av att lära er mer eller vill veta mer om våra tjänster så får ni gärna besöka vår hemsida och kontakta oss. Vi erbjuder just nu reducerade priser för medlemmar i Östsvenska Handelskammaren.

https://sverigemetaverse.se/

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Paragera lanserar ett nytt ledarutvcklingsprogram – Framtidens ledarskap

Vi lanserar nu Parageras nya ledarutvecklingsprogram ”Framtidens ledarskap”. Framtidens ledarskap är Parageras senaste ledarutvecklingsprogram som tar avstamp i de senaste...

Byrån mot diskriminering i Östergötland söker arbetsgivare till referensgrupp

Nu söker vi arbetsgivare som kan delta i en referensgrupp inom projektet Adab. Som del i projektets referensgrupp är du...

Cloudity och Hardis Group går samman för att stärka sin position i Europa

Cloudity är en Salesforce (#1 CRM) Summit Partner, med kontor i Sverige, Frankrike, Tyskland och Polen. Efter att ha genomfört...

Den bästa kommunikationen är den som blir av

Vill du lyfta hundra kilo i bänkpress eller springa milen på fyrtio minuter? Det viktigaste är inte exakt vilket träningsprogram...