Östsvenska Handelskammaren

Nyköping – Styrelseutbildning Rätt fokus i styrelsearbetet med Styrelseakademien Östsverige

Styrelseakademien är en ideell och oberoende förening för utveckling av styrelsearbetare och styrelsearbete. Varje år väljer mer än 1 000 personer gå Styrelseakademiens certifieringsutbildning Rätt fokus i styrelsearbetet är en branschledande styrelseutbildning och som genomförs på ett 20-tal orter i hela landet och online. Ge dig själv en kvalitetsstämpel, utbildningen ger dig grunderna och verktygen, så att du på ett professionellt sätt kan bidra till att utveckla bolagets lönsamhet och prestation på lång sikt. Hos Styrelseakademien kan du bli medlem och ta del av vårt nätverk, hitta nya styrelseuppdrag, ta del av kunskapsbanken, få erbjudande på styrelseansvarsförsäkring och mycket mer. Tillsammans professionaliserar vi styrelsearbetet i Sverige.

Certifiera dig som professionell styrelseledamot i NYKÖPING

Rätt fokus i styrelsearbetet ger dig grunderna och verktygen, så att du på ett professionellt sätt kan bidra till att utveckla ditt bolags lönsamhet och prestation på lång sikt. Utbildningen kan direkt omsättas i praktisk verklighet.

Tillfällen

Utbildningen är uppdelad på 2 tillfällen och utbildningen hålls hos vår samarbetspartner Grant Thornton
Torsdag 11 april 2024 kl 08.30 -16.30
Onsdag 17april 2024 kl 08.30-16.30

Innehåll

Utbildningen är uppdelad i fyra block som täcker det mesta du behöver veta om bolagsstyrning: hur du får rätt styrning, rätt bemanning, rätt inriktning, samt ett mer praktiskt avsnitt om rätt arbetssätt som även berör ansvarsfrågan.

  • Rätt styrning
  • Rätt bemanning
  • Rätt inriktning
  • Rätt arbetssätt

Passar dig som vill…

  • Stärka din kunskap och trygghet i styrelserummet

  • Öka din förståelse för styrelsearbete i praktiken

  • Utbyta erfarenheter med deltagarna och våra erfarna lärare

  • Bli en certifierad styrelseledamot. Certifieringen är en unik kvalitetsstämpel och meriterande när ägare och valberedningar söker nya ledamöter.

  • Träffa andra och bredda ditt styrelsenätverk.

  • Fräscha upp dina kunskaper och känna dig trygg i framtida styrelseuppdrag

Certifiering

I utbildningen ingår även en möjlighet att certifiera sig som styrelseledamot.

Utbildningsmaterial

Förutom ett gediget utbildningsmaterial får du checklistor, mallar och boken ”Vägledning till god styrelsesed”, Styrelseakademiens normgivande kod inom styrelsearbete.

Varmt välkommen att läsa mer HÄR 

Informationslunch – Varför certifierad styrelseledamot? NYKÖPING

Vi bjuder på lunch den 17 januari kl 12:00-13:30 hos Grant Thornton med ackrediterade läraren Peter Lindgren inför Styrelseutbildning i Nyköping den 11 och 17 april. Passa på och ställ frågor till Peter om varför det är viktigt att gå en certifierad styrelseutbildning och på vilket sätt ett professionellt styrelsearbete kan tillföra värde i ett bolag.

Varmt välkommen att läsa mer HÄR

Lunchen är kostnadsfri.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

draknastettt

Är du intresserad av att besöka Linköpings draknäste?

Den 15 mars är det äntligen dags för Linköpings draknäste - en unik arena där modiga innovatörer pitchar sina hållbara...

Yoga 15mars Linkoping

XLENT bjuder in till Träningsnätvärket – Yoga

Träningsnätvärket är ett koncept som drivs av XLENT i Östergötland. Under avslappnande former får vi möjlighet att träffa nya människor...

Chips lojromsdipp

Efter jobbet på Stångs Magasin

Varmt välkommen att testa vår vinprovar-afterwork, tisdagar-fredagar från kl 17. Då får ni dessutom passa på att uppleva vår helt...

hallbarhet 002

Välkommen till Meritminds föreläsning: Redo för nya fyrbokstavaren CSRD?

Är CSRD en ny fyrbokstavsförkortning att bli pressad av eller är det en unik möjlighet för både företaget och planeten?...