Östsvenska Handelskammaren

Office bjuder in till frukostseminarie

Copilot är här! Är din verksamhet redo för AI? Äntligen är Copilot för Microsoft 365 tillgänglig även för små och medelstora företag!

På Office är  vi entusiastiska över AI-tekniken och dess potential att förändra vårt sätt att arbeta. Är du redo att utforska hur AI och Copilot kan bli en värdefull resurs i ditt dagliga arbete?

Vi vill bjuda in dig till ett högintressant frukostseminarium ”Copilot är här! -Är din verksamhet redo för AI?

Under frukosten kommer vi prata om AI, utforska Copilot Microsoft 365 och berätta varför IT-säkerhet är så kritiskt viktigt. Du kommer även att ha möjlighet att ställa dina frågor.  Vi kör den 14 februari i Linköping och den 15 februari i Norrköping på våra Officekontor.

Anmälan till linda.snejde@office.se.

Varmt välkomna!

Om Office Sverige AB:

Vi på Office Sverige AB är ett IT-bolag som inte bara levererar IT-lösningar, vi är din partner som stöttar dig hela vägen och ser till att du och din verksamhet utvecklas. För att få ett bättre arbetsliv krävs mer än bara IT-lösningar.
Som vi ser det hänger allt ihop och samverkar. Därför ingår utbildning, support och rådgivning i din månadskostnad när du väljer Office helhetslösning kopplad till digitala arbetsplatsen. Vi hjälper dig dra nytta av digitaliseringens möjligheter.
Office har varit verksam sedan 1992 och har levererat säkra IT-lösningar till tusentals nöjda kunder.

Office hjälper till med alla de tekniska lösningarna, men vi arbetar också med de mjuka värdena och hjälper er med att ha struktur, ordning och reda på nödvändig dokumentation.
Vi kan exempelvis hjälpa er med:
· IT-policys
· Säkerhetsplaner
· Åtgärdsplaner
· Omvärldsbevakning och framtidsspaning

Office arbetar enligt ISO/IEC 27001 och under våren 2024 är vi klara med certifieringen. ISO/IEC 27001 är en ISO/IEC standard från Internationella standardiseringsorganisationen och Internationella elektrotekniska kommissionen.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

draknastettt

Är du intresserad av att besöka Linköpings draknäste?

Den 15 mars är det äntligen dags för Linköpings draknäste - en unik arena där modiga innovatörer pitchar sina hållbara...

Yoga 15mars Linkoping

XLENT bjuder in till Träningsnätvärket – Yoga

Träningsnätvärket är ett koncept som drivs av XLENT i Östergötland. Under avslappnande former får vi möjlighet att träffa nya människor...

Chips lojromsdipp

Efter jobbet på Stångs Magasin

Varmt välkommen att testa vår vinprovar-afterwork, tisdagar-fredagar från kl 17. Då får ni dessutom passa på att uppleva vår helt...

hallbarhet 002

Välkommen till Meritminds föreläsning: Redo för nya fyrbokstavaren CSRD?

Är CSRD en ny fyrbokstavsförkortning att bli pressad av eller är det en unik möjlighet för både företaget och planeten?...