Östsvenska Handelskammaren

ÖM hjälper er planera om er marknadsföring

Spridningen av Corona förändrar vardagen och ställer en rad krav på både människor och företag. Öst Media uppfyller två funktioner i vårt samhälle. Vi består av en redaktionell verksamhet som dygnet runt servar med nyheter och senaste uppdateringarna. Vår andra kärnverksamhet är vår kommersiella del där vi hjälper till att driva näringslivet och lokala verksamheter framåt.

Vi är snabba till förändring och anpassar våra erbjudanden efter rådande omständigheter. Vi har flera smarta och kreativa lösningar som kan hjälpa dig beroende på vilket behov du har just nu:

  • Livesändningar
  • Distribution av varor
  • Instruktionsfilmer
  • Radioreklam
  • Webbinarium

 

Vi vill använda våra kanaler och vår räckvidd till att sprida viktig information.

I dagsläget låter vi exempelvis Region Östergötland att använda våra digitala skyltar för att sprida viktig samhällsinformation. Vi ska även hjälpa kyrkan att livesända flera gudstjänster runt om i landet.

Vi förstår att det rådande läget har tvingat dig att tänka om. Behöver du hjälp att planera om din marknadsföring eller har du frågor och funderingar kring hur du ska tänka kring din kommunikation under en kris – hör av dig till oss så hjälper vi dig. Vi har många duktiga och engagerade medierådgivare som finns tillgängliga för en kostnadsfri rådgivning.

Vår förhoppning är att vi kan hjälpa dig i rätt riktning i dessa tider, så att du kan fortsätta leverera inom ditt område även i höst.

Besök oss gärna i våra sociala medier: Facebook, LinkedIN,Instagram
Där delar vi med oss av tips och insikter inom allt som har med marknadsföring och kommunikation att göra.

Vi går igenom det här tillsammans!

 

Kontakt: info@ostmedia.se

Hemsida: https://foretag.ostmedia.se/

Telefonnummer: 011-20 00 00

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Cloudity och Hardis Group går samman för att stärka sin position i Europa

Cloudity är en Salesforce (#1 CRM) Summit Partner, med kontor i Sverige, Frankrike, Tyskland och Polen. Efter att ha genomfört...

Den bästa kommunikationen är den som blir av

Vill du lyfta hundra kilo i bänkpress eller springa milen på fyrtio minuter? Det viktigaste är inte exakt vilket träningsprogram...

Inbjudan till lunchseminarium på Elmia Subcontractor -Utmaningar och möjligheter inom frakter och energi med Expense Reduction Analysts.

Kom gärna och besök vårt lunchseminarium som vi ger tillsammans med Kristher Svensson på Swedish Match. Vi kommer ha våra...

PRE-EVENT TULPANEN – DOSPACE Innerstan

Vi är ett gäng taggade människor som vill förändra kontorsmarknaden och låta alla få möjlighet till en riktigt bra arbetsplatsupplevelse....