Östsvenska Handelskammaren

Östgöta Kök och ÖK Smak & Tak dukar upp till vårligt gästspel med Marie Skogström

Den 3 maj är vi på ÖK Smak och tack så glada och stolta att få välkomna härliga Marie Skogström och denna kväll vankas bubblor och snacks, vårlig femrätters meny med sprudlande drycker. En middag med rötterna i Maries filosofi om det lokala med råvaror som hittas om knuten och serveras som ”sharing”. Allt för att främja det sociala sammanhanget – eller mer enkelt uttryckt – äta och njuta tillsammans!

Äta och njuta i goda vänners lag – vad kan vara bätte ? Därför vill vi ge våra vänner en vårlig present till denna kväll!

Ordinarie pris
5 – rätter inklusive dryck för 1495 kronor Ök-friends pris 1200 kronor

Välkommen att boka din plats på info@oksmakochtak.se och uppge ÖK(hjärta)Kammaren

”Marie Skogström är både kock och konditor och har en lång lista med meriter från PM & Vänner i Växjö, flera stjärnkrogar i London. Inte nog med det utan till listan kan även läggas ett flertal semifinalplatser i Årets Kock. 2013 sågs hon ofta i tv-rutan, då hon tävlade och vann ”dessertmästarna”. Dessutom fick hon även utmärkelse och priset – Karin Franssons mentorpris 2015. Idag hittad man Marie i Malmö där driver Mat & Vin Slottsparken – ja när hon inte coachar årets svenska kocklandslag såklart.”

Om oss

ÖK Smak & Tak – en del av Östgöta Kök familjen. Men vad är då Östgöta Kök? Kort och gott säger vi – Östgötsk mat när den är som bäst!

Vi älskar god mat. Mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, gärna från gårdarna på den bördiga östgötaslätten. I femton års tid har det varit vår filosofi, och den har genomsyrat varje koncept vi har utvecklat under åren. Vi vill erbjuda dig utsökt regional mat.

I våra restauranger, på kontoret, på en enslig skärgårdsö för två eller i stora salar till hundratals hungriga gäster. Oavsett när, var och hur du avnjuter vår mat tullar vi aldrig på det vi tycker är viktigast av allt – mat lagad från grunden. Med de bästa råvarorna. Och med kärlek.

Ök Smak & Tak hittar du i LINK Business Center i Linköping – Ett nordiskt brasserie en plats för möten och upplevelser.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

martin

Sankt Kors anordnar vernissage

Sankt Kors brinner för att skapa värde för Linköpingsborna genom att främja konst och kultur. Därför öppnar vi våra dörrar...

Skarmavbild 2024 05 15 kl. 14.17.02

AI för styrelse och VD: Så utvecklar du ditt företag med AI

AI kommer att förändra världen för din organisation, oavsett om du verkar i privat eller offentlig sektor. För att din...

Artboard 1

Scale up your innovative company!

Right now, we're looking for innovative companies ready to take their next step towards scaling up and exporting beyond Europe....

Upplev det forsta 223 Minute Event22

Upplev det första ”3 Minute Event”

Välkommen till ett helt unikt och spännande showcase: 3 Minute Event!