Östsvenska Handelskammaren

Paragera lanserar ett nytt ledarutvcklingsprogram – Framtidens ledarskap

Vi lanserar nu Parageras nya ledarutvecklingsprogram ”Framtidens ledarskap”. Framtidens ledarskap är Parageras senaste ledarutvecklingsprogram som tar avstamp i de senaste trenderna och rönen inom ledarskap.

Programmet startar med en HPTI-mätning (High Potential Trait Indicator), ett instrument för att utveckla ditt eget ledarskap, som bygger på femfaktorteorin (Big Five).

Resten av utbildningen kommer handla om det tillitsbaserade ledarskapet, vad det egentligen handlar om och varför vi är på väg dit. Vi kommer att behandla vad du behöver göra på vägen för att framöver kunna leda din organisation tillitsbaserat.

Under kursen djupdyker vi i de olika komponenterna som krävs; vad autonoma grupper är och hur du bygger dem, vikten av självledarskap och hur du själv ska hålla som ledare över tid, det tranformativa ledarskapet och hur du sätter motiverande mål.

Vi kommer även arbeta med verktyget motiverande samtal och syftet med dessa, SCARF-modellen, en intressant modell kring kommunikation och kring att minimera hot och maximera belöning. Slutligen kommer vi att arbeta med konflikthantering där du bland annat kommer förstå och träna på hur du på bästa sätt agerar som medlare i en konflikt. Utbildningen kommer att avslutas med en del personlig reflektion, målsättningar på dig själv och i vanlig Parageraordning avslutar vi med en trevlig middag och diplomering.

Kursen omfattar 6 dagar (2+2+2) med övernattning på konferensgård, praktiskt arbete med hemuppgifter mellan blocken där du får möjlighet att befästa dina nyvunna kunskaper.

Är du eller någon i din organisation intresserad av en plats i premiärprogrammet är det bara att höra av dig till mig!

 

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

martin

Sankt Kors anordnar vernissage

Sankt Kors brinner för att skapa värde för Linköpingsborna genom att främja konst och kultur. Därför öppnar vi våra dörrar...

Skarmavbild 2024 05 15 kl. 14.17.02

AI för styrelse och VD: Så utvecklar du ditt företag med AI

AI kommer att förändra världen för din organisation, oavsett om du verkar i privat eller offentlig sektor. För att din...

Artboard 1

Scale up your innovative company!

Right now, we're looking for innovative companies ready to take their next step towards scaling up and exporting beyond Europe....

Upplev det forsta 223 Minute Event22

Upplev det första ”3 Minute Event”

Välkommen till ett helt unikt och spännande showcase: 3 Minute Event!