Östsvenska Handelskammaren

PRE-EVENT TULPANEN – DOSPACE Innerstan

Vi är ett gäng taggade människor som vill förändra kontorsmarknaden och låta alla få möjlighet till en riktigt bra arbetsplatsupplevelse. Vi är övertygande om att när man mår bra på jobbet presterar man bättre, blir mer kreativ och stannar längre i sin anställning. Att må bra på jobbet handlar om mer än att checka av sina uppgifter. Det handlar om att hitta flow, känna inspiration, lära sig något nytt, tillhöra ett socialt sammanhang och trivas i de miljöer man vistas i. Därför skapar vi miljöer att må bra och hitta flow i, bygger ett community att få inspiration, glädje och kunskap i och bygger dagarna på DOSPACE med fokus på att #makeworkawesome.

Nu är det äntligen dags att få kika in i bygget av vad som ska bli Norrköpings mest centrala coworking-site, den nya mötesplatsen i Innerstan, den nya knutpunkten för hela näringslivet i Norrköping. Som vi har längtat efter detta!

Med cirka ett år till öppning slår vi upp dörrarna för första gången för alla nyfikna. Den 3 november ses vi i den ikoniska glaskupolen för att kika på planritningar och moodboards, få något gott i magen och kanske hitta ditt eller dina kollegors nästa kontor?

Varmt välkommen!

📍 Glaskupolen/Spiralen S:t Persgatan, Norrköping

Anmälan via länk

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Spela golf till reducerat pris på Ombergs Golf Resort

Ombergs Golf Resort är en av Sveriges mest populära året runt anläggningar för golf och konferens. Topp 3 i Sverige...

Välkommen på Castellums lunchseminarium om trendrapporten Framtidens arbetsliv 2024

Hur utformar vi arbetsplatser där medarbetarna mår bra och presterar på topp? De senaste åren har arbetsplatsfrågor blivit en strategisk...

UCS One Business hjälper dig med milersättningen 2024

Har du under 2024 använt din privata bil eller förmånsbil för resor i/till ditt arbete har du rätt till ersättning....

Beegleton tillsätter en Advisory Board som nästa steg i tillväxtresan

Efter 13 år tar Beegleton nu nästa steg i sin tillväxtresa genom inrättandet av en Advisory Board – en rådgivande...