Östsvenska Handelskammaren

PRE-EVENT TULPANEN – DOSPACE Innerstan

Vi är ett gäng taggade människor som vill förändra kontorsmarknaden och låta alla få möjlighet till en riktigt bra arbetsplatsupplevelse. Vi är övertygande om att när man mår bra på jobbet presterar man bättre, blir mer kreativ och stannar längre i sin anställning. Att må bra på jobbet handlar om mer än att checka av sina uppgifter. Det handlar om att hitta flow, känna inspiration, lära sig något nytt, tillhöra ett socialt sammanhang och trivas i de miljöer man vistas i. Därför skapar vi miljöer att må bra och hitta flow i, bygger ett community att få inspiration, glädje och kunskap i och bygger dagarna på DOSPACE med fokus på att #makeworkawesome.

Nu är det äntligen dags att få kika in i bygget av vad som ska bli Norrköpings mest centrala coworking-site, den nya mötesplatsen i Innerstan, den nya knutpunkten för hela näringslivet i Norrköping. Som vi har längtat efter detta!

Med cirka ett år till öppning slår vi upp dörrarna för första gången för alla nyfikna. Den 3 november ses vi i den ikoniska glaskupolen för att kika på planritningar och moodboards, få något gott i magen och kanske hitta ditt eller dina kollegors nästa kontor?

Varmt välkommen!

📍 Glaskupolen/Spiralen S:t Persgatan, Norrköping

Anmälan via länk

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Innovation Week 2023 börjar ta form

East Sweden Innovation Week är veckan då vi delar och sprider banbrytande lösningar och innovation. Programpunkterna inför höstens vecka börjar...

Intresserad av affärer med Litauen och Baltikum?

Då är du och ditt företag varmt välkommen att delta i en delegationsresa till Litauen 28-30 november. Sverige är en...

Norrköpingsförfattare använder filosofi för livskrisare

Under en period i sitt liv föraktade Maria Lindquist sig själv och var deprimerad. När det var som allra värst...

En punkig bok om ergonomi

Ofta när vi pratar ergonomi gör vi det från perspektivet rätt och fel. Att vi ska sitta si men inte...