Östsvenska Handelskammaren

PRE-EVENT TULPANEN – DOSPACE Innerstan

Vi är ett gäng taggade människor som vill förändra kontorsmarknaden och låta alla få möjlighet till en riktigt bra arbetsplatsupplevelse. Vi är övertygande om att när man mår bra på jobbet presterar man bättre, blir mer kreativ och stannar längre i sin anställning. Att må bra på jobbet handlar om mer än att checka av sina uppgifter. Det handlar om att hitta flow, känna inspiration, lära sig något nytt, tillhöra ett socialt sammanhang och trivas i de miljöer man vistas i. Därför skapar vi miljöer att må bra och hitta flow i, bygger ett community att få inspiration, glädje och kunskap i och bygger dagarna på DOSPACE med fokus på att #makeworkawesome.

Nu är det äntligen dags att få kika in i bygget av vad som ska bli Norrköpings mest centrala coworking-site, den nya mötesplatsen i Innerstan, den nya knutpunkten för hela näringslivet i Norrköping. Som vi har längtat efter detta!

Med cirka ett år till öppning slår vi upp dörrarna för första gången för alla nyfikna. Den 3 november ses vi i den ikoniska glaskupolen för att kika på planritningar och moodboards, få något gott i magen och kanske hitta ditt eller dina kollegors nästa kontor?

Varmt välkommen!

📍 Glaskupolen/Spiralen S:t Persgatan, Norrköping

Anmälan via länk

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

seminaruim techsverige eventbild

Seminarium med TechSverige: ny rapport om kompetensbehovet inom tech

Välkommen på Afternoon tea med TechSverige och Svenskt Näringsliv onsdagen den 28e februari. TechSverige presenterar en ny rapport som belyser...

Kopia av Webinar IG post

Svensk-Amerikanska Handelskammaren i New York håller i ett Webinarium 8/2

Gateway to Success: How to Successfully Establish Business in the USA

office

Office bjuder in till frukostseminarie

Copilot är här! Är din verksamhet redo för AI? Äntligen är Copilot för Microsoft 365 tillgänglig även för små och...

Ekonomi for icke ekonomer

Ekonomiutbildning för ICKE-EKONOMER med Styrelseakademien Östsverige

Lär dig att förstå det ekonomiska sambandet, vad balansräkningen berättar, vilka nyckeltal som är relevanta och när en kontrollbalansräkning ska...