Östsvenska Handelskammaren

PRE-EVENT TULPANEN – DOSPACE Innerstan

Vi är ett gäng taggade människor som vill förändra kontorsmarknaden och låta alla få möjlighet till en riktigt bra arbetsplatsupplevelse. Vi är övertygande om att när man mår bra på jobbet presterar man bättre, blir mer kreativ och stannar längre i sin anställning. Att må bra på jobbet handlar om mer än att checka av sina uppgifter. Det handlar om att hitta flow, känna inspiration, lära sig något nytt, tillhöra ett socialt sammanhang och trivas i de miljöer man vistas i. Därför skapar vi miljöer att må bra och hitta flow i, bygger ett community att få inspiration, glädje och kunskap i och bygger dagarna på DOSPACE med fokus på att #makeworkawesome.

Nu är det äntligen dags att få kika in i bygget av vad som ska bli Norrköpings mest centrala coworking-site, den nya mötesplatsen i Innerstan, den nya knutpunkten för hela näringslivet i Norrköping. Som vi har längtat efter detta!

Med cirka ett år till öppning slår vi upp dörrarna för första gången för alla nyfikna. Den 3 november ses vi i den ikoniska glaskupolen för att kika på planritningar och moodboards, få något gott i magen och kanske hitta ditt eller dina kollegors nästa kontor?

Varmt välkommen!

📍 Glaskupolen/Spiralen S:t Persgatan, Norrköping

Anmälan via länk

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Sparris med Norbert Lang hos Östgöta Kök/ Arkösunds Hotell – 29 April

Vi är stolta och glada att än en gång få arrangera en kväll i samarbete med den välrenommerade krögaren Norbert...

Winemakers Dinner hos Östgöta Kök

Den 14 april är vi stolta att få välkomna vinmakaren Jonas Hirn från producenten Steintal i Franken, Tyskland till Mateljén...

Scenteknik Norrköping är en av Länets Företagare 2023!

Wow, vilket år vi redan haft och vilken otrolig avslutning på en härlig vecka. Vi har nämligen fått en utmärkelse...

Starka chefer – ett nätverk som kombinerar ledarutveckling och fysisk styrka

Nätverket starka chefer erbjuder månatliga träffar med utvecklingsorienterade teman som stärker dig i både ditt ledarskap och din kapacitet. Vi...