Östsvenska Handelskammaren

Scenteknik Norrköping är en av Länets Företagare 2023!

Wow, vilket år vi redan haft och vilken otrolig avslutning på en härlig vecka. Vi har nämligen fått en utmärkelse som heter duga, och vi kan nu känna oss stolta över att titulera oss som en av Länets Företagare 2023!

Så vad innebär detta? Jo, varje år slår Sveriges Företag sig samman med Bolagsinspektionen för att granska olika företag runt om i alla län. De går tillsammans igenom sju olika punkter i sin bedömning. Bland annat bolagsvärdering, styrelse, rankning inom branschen och vinstmarginal ingår. Efter att ha granskat företag i Norrköping har de kommit fram till att vi är det starkaste företaget i år. Det är en titel som betyder mycket för oss, och som vi såklart tar emot med enorm tacksamhet och stolthet.

Vårt hårda arbete och vår passion för vår bransch är vad som tagit oss så här långt. Den här utmärkelsen gör oss så glada och tacksamma. Vi kommer såklart att fortsätta att jobba lika hårt för att kunna erbjuda samma professionella tjänster framöver.

Om du vill vara en av de som använder sig av Länets Företagares tjänster under 2023 är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi kan hjälpa dig med allt inom teknik, oavsett om du vill arrangera en konsert, ett evenemang eller en mässa. Här på vår webbplats kan du läsa mer om våra olika tjänster, vad vi kan erbjuda och hur du går tillväga för att efterfråga en offert.

Tack till Sveriges Företag & Bolagsinspektionen för utmärkelsen, och trevlig helg till alla glada kunder och medmänniskor där ute!

Scenteknik och så mycket mer..
Vi har bred kunskap och lång erfarenhet av rätt utrustning till rätt ändamål. Vi hjälper till att skapa minnesvärda evenemang över hela Skandinavien – både för publik och arrangörer.

Vi hjälper till med scenteknik för både privatpersoner och företag, små och stora event! Vi har allt för att du ska lyckas med ditt event. Hos oss hittar du helhetslösningar för ljud, ljus, bild och scen. Det kan vara från mindre personalfester till stora evenemang i arenor.

Vi erbjuder både uthyrning och försäljning av scenteknik och mycket mer tillsammans med installation om det skulle önskas.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Ebbeparks draknäste – Där modiga idéer får vingar

Har din organisation en idé med potential att minska utsläppen av koldioxid, men som behöver testas och verifieras innan den...

IMA Summer Meetup & Lunch

Welcome to IMA’s annual summer meetup and lunch! Mingle and network with industry colleagues and get a glimpse into the...

Efter jobbet på Stångs Magasin

Njut av sommaren på någon av våra uteserveringar med utsikt över Stångån, eller på Stångs Brygga - en flytande uteservering...

Digitalsnack – Social Mediebyrå växer!

Fullservicebyrån inom sociala medier, Digitalsnack rekryterar ännu en kollega till Norrköping!