Östsvenska Handelskammaren

Scenteknik Norrköping är en av Länets Företagare 2023!

Wow, vilket år vi redan haft och vilken otrolig avslutning på en härlig vecka. Vi har nämligen fått en utmärkelse som heter duga, och vi kan nu känna oss stolta över att titulera oss som en av Länets Företagare 2023!

Så vad innebär detta? Jo, varje år slår Sveriges Företag sig samman med Bolagsinspektionen för att granska olika företag runt om i alla län. De går tillsammans igenom sju olika punkter i sin bedömning. Bland annat bolagsvärdering, styrelse, rankning inom branschen och vinstmarginal ingår. Efter att ha granskat företag i Norrköping har de kommit fram till att vi är det starkaste företaget i år. Det är en titel som betyder mycket för oss, och som vi såklart tar emot med enorm tacksamhet och stolthet.

Vårt hårda arbete och vår passion för vår bransch är vad som tagit oss så här långt. Den här utmärkelsen gör oss så glada och tacksamma. Vi kommer såklart att fortsätta att jobba lika hårt för att kunna erbjuda samma professionella tjänster framöver.

Om du vill vara en av de som använder sig av Länets Företagares tjänster under 2023 är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi kan hjälpa dig med allt inom teknik, oavsett om du vill arrangera en konsert, ett evenemang eller en mässa. Här på vår webbplats kan du läsa mer om våra olika tjänster, vad vi kan erbjuda och hur du går tillväga för att efterfråga en offert.

Tack till Sveriges Företag & Bolagsinspektionen för utmärkelsen, och trevlig helg till alla glada kunder och medmänniskor där ute!

Scenteknik och så mycket mer..
Vi har bred kunskap och lång erfarenhet av rätt utrustning till rätt ändamål. Vi hjälper till att skapa minnesvärda evenemang över hela Skandinavien – både för publik och arrangörer.

Vi hjälper till med scenteknik för både privatpersoner och företag, små och stora event! Vi har allt för att du ska lyckas med ditt event. Hos oss hittar du helhetslösningar för ljud, ljus, bild och scen. Det kan vara från mindre personalfester till stora evenemang i arenor.

Vi erbjuder både uthyrning och försäljning av scenteknik och mycket mer tillsammans med installation om det skulle önskas.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Sommarfest xlent 16maj

Sommarfest med XLENT och inspiration för en hållbar arbetskultur

Välkommen till årets Sommarfest hos oss på XLENT! Du kommer bli inspirerad till en mer hållbar arbetskultur av föreläsaren Andreas...

s3 logo2020 80percent

Utbildning: Forma bättre organisationer med Sociokrati 3.0

De flesta organisationer är byggda på samma sätt som vi har gjort de senaste 100 åren. Men moderna organisationer behöver...

Lopning 24 april

Träningsnätvärket med XLENT och Frida Södermark

Ta chansen att få handfasta tips och inspiration av ultralöperskan och löpcoachen Frida Södermark. Övningarna under passet är anpassade så...

NTD 2024

NVIDIA och Microsoft till Norrköping Tech Day den 21 maj

I en värld där förändringstakten accelererar minut för minut är det helt avgörande att ligga i framkant. Norrköping Tech Day...