Östsvenska Handelskammaren

Styrelseakademien i samarbete med Skandia bjuder in till seminarium – Hur rekryterar styrelsen rätt VD?

Styrelseakademien i samarbete med Skandia bjuder in till seminarium som vänder sig till dig som funderar över extern VD, rekrytering, avtal och värdeskapande arbete.

Seminarium

Klockan 7.30-9.00 i Östsvenska Handelskammarens lokaler Norrköping

– Hur går tankarna vid rekrytering?
– Hur gör styrelsen VD rekryteringen på bästa sätt?
– Hur går processen till?
– Vilka fallgropar är de vanligaste vid upprättande av VDs avtal?
– Styrelsens planering och förberedelse inför en VD rekrytering.
– Styrelse och VD utvärdering.

I panelen deltar Martin Hultman Pensions- och arbetsrättskonsult Livförsäkringsbolaget Skandia, Conny Besterman VD AS&B Executive, expert på rekrytering av VD:ar samt erfarna ordföranden Matthias Trygg bla med ordförandeuppdrag i Waystream Holding AB, Östgöta Kök Holdning AB, Optiplan AB, Onslip Holding AB, Onify AB och Karin Ljungmark Malmström tidigare ordförande för Östsvenska Handelskammaren och Psykologpartners, nu ledamot i bla Fergas Group, Länsförsäkringar Östgöta.

Lyssna på deras erfarenheter av hur styrelsen utser VD samt beslutar om anställningsvillkor, VD-instruktion och rapportinstruktion och mycket mer.

07:30 Frukost och nätverkande. Vi bjuder på kaffe och smörgås ange eventuella allergier under övrigt när du anmäler dig.

Varmt välkomna med er anmälan!

 

Avanmälan

Många av våra event blir snabbt fullbokade och får väntelista. Är du anmäld och får förhinder ber vi dig avanmäla dig så snart som möjligt så att någon annan får möjlighet att ta din plats.Fotografering

Vi vill uppmärksamma dig om att det i samband med eventet kan komma att ske fotografering i syfte av att marknadsföra Styrelseakademiens verksamhet. Om du figurerar på en bild och vill invända mot detta ber vi dig att säga till på plats.

Vid frågor kring seminariet vänligen kontakta Verksamhetsledare för Styrelseakademien Östsverige Yvonne Anglesjö yvonne.anglesjo@styrelseakademien.se

Om Styrelseakademien

Varje år väljer mer än 1 000 personer gå Styrelseakademiens certifieringsutbildning Rätt fokus i styrelsearbetet är en branschledande styrelseutbildning och som genomförs på ett 20-tal orter i hela landet och online.

Ge dig själv en kvalitetsstämpel, utbildningen ger dig grunderna och verktygen, så att du på ett professionellt sätt kan bidra till att utveckla bolagets lönsamhet och prestation på lång sikt.

Hos Styrelseakademien kan du bli medlem och ta del av vårt nätverk, hitta nya styrelseuppdrag, ta del av kunskapsbanken, få erbjudande på styrelseansvarsförsäkring och mycket mer.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

maries

Östgöta Kök och ÖK Smak & Tak dukar upp till vårligt gästspel med Marie Skogström

Den 3 maj är vi på ÖK Smak och tack så glada och stolta att få välkomna härliga Marie Skogström...

Bild nyhetsbrev event 2

Frukostseminarium 25/4: De bästa Excel”hacksen” för att briljera som ekonom & intro till hur du använder AI på jobbet

Ekonomers värld är ständigt föränderlig och kräver att vi håller oss uppdaterade med de senaste reglerna, insikterna och verktygen. Varmt...

Ai korkortet nyhet

AI – Körkortet – Ett stolt samarbete mellan NXT Learning och Dataföreningen Östra

I en värld där teknik ständigt förändrar spelreglerna, erbjuder AI-Körkortet den kunskap och de verktyg du behöver för att inte...

Vision Nyhetsbrev

Var med och forma vår gemensamma vision

Genom att svara på tre frågor har du möjlighet att delta i arbetet med att ta fram en ny vision...