Östsvenska Handelskammaren

Svensk-amerikanska handelskammaren i New York, Energimyndigheten och Build Edison är stolta att presentera 2024 års omgång av Skyline!

Ansök till Skyline – ett skräddarsytt accelerationsporgram för små och medelstora svenska företag med energi- och klimatinnovationer inom hållbara byggnader.

Skyline-programmet är ett skräddarsytt accelerationsprogram för små och medelstora svenska företag med energi- och klimatinnovationer inom hållbara byggnader. Programmet ämnar förse deltagande företag med nödvändig information och verktyg för att möjliggöra en effektiv etablering på den amerikanska marknaden. Sista ansökningsdag är den 15 maj. Läs mer här: Utforska affärs- och exportmöjligheter inom hållbara byggnader i New York (energimyndigheten.se)

Skyline-programmet består av ett accelerationsprogram med workshops som är avsedda att bygga upp din marknadskunskap, finslipa din pitching och marknadsföringsförmåga till en amerikansk publik; kompletterat med två delegationsresor till New York under hösten 2024. I New York kommer du introduceras till viktiga intressenter och potentiella kunder i den amerikanska fastighetssektorn, såsom stora fastighetsägare, projektutvecklare, projektingenjörer och investerare.

Skyline är ett samarbete mellan SACCNY, Energimyndigheten samt Build Edison, ett konsultföretag med decennier av erfarenhet och etablerade partnerskap i ryggen för att utveckla innovativa teknologier till intäktsgenererande företag.

Det är helt kostnadsfritt att delta i Skyline! Energimyndigheten sponsrar programavgiften för alla antagna företag (exklusive boende, måltider och resekostnader).

Sista ansökningsdag

15 maj 2024

Ansökan

Utforska affärs- och exportmöjligheter inom hållbara byggnader i New York (energimyndigheten.se)

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

UCS One Business hjälper dig med milersättningen 2024

Har du under 2024 använt din privata bil eller förmånsbil för resor i/till ditt arbete har du rätt till ersättning....

Beegleton tillsätter en Advisory Board som nästa steg i tillväxtresan

Efter 13 år tar Beegleton nu nästa steg i sin tillväxtresa genom inrättandet av en Advisory Board – en rådgivande...

Nya räntebeskedet – Så påverkar inflation och ränta ditt företag

Torsdag den 27 juni 2024 släpper Riksbanken sitt nya besked för Styrräntan. Var bland de första att få veta om...