Östsvenska Handelskammaren

Välkommen till Poolias frukostseminarium 28/3!

Vi på Poolia Östergötland bjuder den 28:e mars mellan 07.30 och 09.00 in till frukostseminarium hos Östsvenska Handelskammaren (Linköping). Där kommer du få lyssna på en spännande föreläsning med Whippy som numera ingår i samma koncern som Poolia (PION Group), träffa oss i teamet och få en lärorik start på morgonen!

Anmälan sker genom att maila:
annette.lorentzson@poolia.se eller
nathalie.andersson@poolia.se

Vi har ett begränsat antal platser.

Under seminaret föreläser ingen mindre än Paulin Larsen, VD och Partner, Whippy.

Whippy
Digital on-och offboarding

Resan slutar inte när ett anställningsavtal är påskrivet – det är då den börjar! Hur kan vi säkerställa att nyrekryteringar snabbt trivs och blir produktiva.
Ur programmet:
• Vad innehåller en on- och offboardingresa som genererar utveckling, lojalitet och produktivitet?
• Hur synkas chefens och medarbetarens process under den första och sista tiden?
• Vad bör mätas i en on- och offboarding?
• Vilka kritiska moment behöver arbetsgivare säkra när en medarbetare lämnar och hur kan detta struktureras i en digital process?

Om Whippy
Whippy är en helhetsleverantör inom digital on- och offboarding. Whippy hjälper arbetsgivare säkra en bra start och ett fint avslut för anställda och dess rekryterande chef. Varannan medarbetare som genomgått Whippys process levererar över chefens förväntningar under det första halvåret i tjänst.

Varmt välkomna!
Poolia Östergötland

 

Poolia är ett bemannings- och rekryteringsföretag. Men vi föredrar att se oss som experter på att hitta och matcha kompetens. För det är alltid människorna som gör skillnad. Det är individer som skapar resultat. Rätt individer på rätt plats bygger framgångsrika företag.

Poolia har i 30 år fokuserat på en sak, att tillsätta kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen, deras affärsvillkor och vi vet vad som krävs av individen. Med en kvalitetssäkrad process, ledande digitala verktyg och en unik urvalsfilosofi levererar vi vad vi lovar. Tillsättningar av högsta kvalité.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

hallbarhet 002

Välkommen till Meritminds föreläsning: Redo för nya fyrbokstavaren CSRD?

Är CSRD en ny fyrbokstavsförkortning att bli pressad av eller är det en unik möjlighet för både företaget och planeten?...

Ostgotatrafiken

Östgötatrafken bjuder in till samverkan om hållbarhet

Varmt välkommen till Östgötatrafikens samverkansdag där aktörer från olika branscher samverkar om hur vi tillsammans kan bidra till ett mer...

Strykbradan inbjudan upphandling

Norrköpings kommun bjuder in till dialogmöte – Vilka upphandlingar är planerade år 2024 och hur lämnar man anbud?

Varje år genomförs offentliga upphandlingar inom Norrköpings kommun och de kommunala bolagen för mellan 3-4 miljarder kronor. Vid detta möte...

seminaruim techsverige eventbild

Seminarium med TechSverige: ny rapport om kompetensbehovet inom tech

Välkommen på Afternoon tea med TechSverige och Svenskt Näringsliv onsdagen den 28e februari. TechSverige presenterar en ny rapport som belyser...