Östsvenska Handelskammaren

Välkommen till Poolias frukostseminarium 28/3!

Vi på Poolia Östergötland bjuder den 28:e mars mellan 07.30 och 09.00 in till frukostseminarium hos Östsvenska Handelskammaren (Linköping). Där kommer du få lyssna på en spännande föreläsning med Whippy som numera ingår i samma koncern som Poolia (PION Group), träffa oss i teamet och få en lärorik start på morgonen!

Anmälan sker genom att maila:
annette.lorentzson@poolia.se eller
nathalie.andersson@poolia.se

Vi har ett begränsat antal platser.

Under seminaret föreläser ingen mindre än Paulin Larsen, VD och Partner, Whippy.

Whippy
Digital on-och offboarding

Resan slutar inte när ett anställningsavtal är påskrivet – det är då den börjar! Hur kan vi säkerställa att nyrekryteringar snabbt trivs och blir produktiva.
Ur programmet:
• Vad innehåller en on- och offboardingresa som genererar utveckling, lojalitet och produktivitet?
• Hur synkas chefens och medarbetarens process under den första och sista tiden?
• Vad bör mätas i en on- och offboarding?
• Vilka kritiska moment behöver arbetsgivare säkra när en medarbetare lämnar och hur kan detta struktureras i en digital process?

Om Whippy
Whippy är en helhetsleverantör inom digital on- och offboarding. Whippy hjälper arbetsgivare säkra en bra start och ett fint avslut för anställda och dess rekryterande chef. Varannan medarbetare som genomgått Whippys process levererar över chefens förväntningar under det första halvåret i tjänst.

Varmt välkomna!
Poolia Östergötland

 

Poolia är ett bemannings- och rekryteringsföretag. Men vi föredrar att se oss som experter på att hitta och matcha kompetens. För det är alltid människorna som gör skillnad. Det är individer som skapar resultat. Rätt individer på rätt plats bygger framgångsrika företag.

Poolia har i 30 år fokuserat på en sak, att tillsätta kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen, deras affärsvillkor och vi vet vad som krävs av individen. Med en kvalitetssäkrad process, ledande digitala verktyg och en unik urvalsfilosofi levererar vi vad vi lovar. Tillsättningar av högsta kvalité.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Starka chefer – ett nätverk som kombinerar ledarutveckling och fysisk styrka

Nätverket starka chefer erbjuder månatliga träffar med utvecklingsorienterade teman som stärker dig i både ditt ledarskap och din kapacitet. Vi...

Swed Handling förvärvar Kebelco och kompletterar verksamheten med livsmedelstillsatser

Swed Handling förstärker verksamheten genom förvärv av Kebelco. Ett bolag som säljer och distribuerar ingredienser till företag inom livsmedelsindustrin i...

Vi blir inte jämställda – vi gör jämställdhet

På internationella kvinnodagen (8 mars) släpper norrköpingsförlaget Eget Förlag en bok tillsammans med psykologen och jämställdhetsexperten Sandra Lindström. Syfte är...

Can your business become more circular?

Come listen to Daniel Ellison from Hasopor and Peter Wall from Mälarplast, two inspiring stories of circularity being at the...