Östsvenska Handelskammaren

Välkomna till årets studentmässa – för er som vill komma studenterna närmare och förstå LiUs kompetensutbud från de olika sektioner!

Att förstå vad alla 37 000 studenter vid Linköpings universitet får med sig i termer av kompetens och förmågor är inte det lättaste. Hur hittar man rätt i detta myller?

Kårservice, som är en anonym nod i detta ekosystem bjuder nu in till ett event där det finns möjlighet för dig som arbetsgivare att få hjälp med kartan. Vi har bjudit in sektionerna (dvs de föreningar som representerar utbildningsprogrammen vid LiU) till en omvänd mässa. Där representanter för dessa sektioner pitchar sin kompetens och visar på bredden bortom traditionella etiketter.

Vi hoppas att du som arbetsgivare, rekryterande chef eller verksam inom HR vill komma till en eftermiddag på Kårhuset Kollektivet. Träffas och inspireras av framtidens kompetens och hitta vägar till samarbeten.

Och, det bästa, du som besökare bidrar samtidigt till vårt fantastiska studentliv! Mer info om program och biljetter hittar du här.

På schemat:

  • Inspirationsföreläsning med Ungdomsbarometern,
  • Pitchföredrag av sektionerna vid liU
  • Mässa
  • AW

Självklart ingår både lunch, fika och AW i biljetten.

Sista datum för Osa är 5 maj, så skynda er att boka era biljetter!

Om Kårservice

Kårservice ägs av de tre studentkårerna vid Linköpings universitet. Kårservice, som är en anonym nod i detta ekosystem bjuder nu in till ett event där det finns möjlighet för dig som arbetsgivare att få hjälp med kartan. Vi har bjudit in sektionerna (dvs de föreningar som representerar utbildningsprogrammen vid LiU) till en omvänd mässa.
Kårservice är ett icke vinstdrivande företag, som har som vision att leverera mötesplatser och studentliv i världsklass!

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

UCS One Business hjälper dig med milersättningen 2024

Har du under 2024 använt din privata bil eller förmånsbil för resor i/till ditt arbete har du rätt till ersättning....

Beegleton tillsätter en Advisory Board som nästa steg i tillväxtresan

Efter 13 år tar Beegleton nu nästa steg i sin tillväxtresa genom inrättandet av en Advisory Board – en rådgivande...

Nya räntebeskedet – Så påverkar inflation och ränta ditt företag

Torsdag den 27 juni 2024 släpper Riksbanken sitt nya besked för Styrräntan. Var bland de första att få veta om...