Östsvenska Handelskammaren

Vill du undvika förluster vid försäljning på kredit? Välj kreditförsäkring från Allianz Trade!

Vi på Allianz Trade är specialister på kreditförsäkring. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och kan snabbt hjälpa dig om dina kunder går i konkurs eller av någon annan anledning inte kan uppfylla sina betalningsförpliktelser.

Genom att samarbeta med Allianz Trade kan du planera bättre, identifiera affärsmöjligheter och välja de bästa kunderna och marknaderna så att ditt företag kan blomstra.

Varje gång ditt företag skickar en faktura finns det en risk att den inte betalas. En obetald faktura på ett stort belopp eller en enskild kund med likviditetsproblem kan påverka ditt företags omsättning,  tillväxtmöjligheter och vinst.

Både befintliga och nya kunder kan hamna i ekonomiska problem. Dessutom, när du börjar arbeta med en ny kund har du oftast inte lika mycket information om dem som du har om dina befintliga kunder.

För att undvika problem i framtiden är det en god idé att teckna en kreditförsäkring där du enkelt kan få dina nya och befintliga kunder kreditbedömda och försäkrade. Därmed är ditt företag bättre skyddad mot plötsliga, oförutsedda kreditförluster.

Det är här Allianz Trade kommer in i bilden, eftersom vi är experter på att hjälpa ditt företag att växa. Vår kreditförsäkring ser till att din verksamhet inte hamnar i svårigheter om någon av dina kunder går i konkurs eller inte kan betala.

Kontakta mig idag för ett förutsättningslöst samtal där jag kan berätta mer om dina möjligheter att säkerställa en stabil ekonomi i ditt företag.

Maila eller ring mig på johan.lopare@allianz-trade.com alternativt +46 70 723 95 21. Du kan även läsa mer om kreditförsäkring på vår hemsida: https://www.allianz-trade.com/sv_SE/kreditforsakring.html

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Intellectas exklusiva AI-utbildning med kommunikationsfokus – gå två till lägre pris

Intellecta är experter inom strategisk kommunikation och PR. Nu erbjuder vi möjlighet att delta i vår AI-utbildning med kommunikationsfokus den...

Träningsnätvärket – Yoga med Jenny Lindberg 18/10

Träningsnätvärket är ett koncept som drivs av XLENT i Östergötland – där vi under avslappnade (och ibland svettiga) former får...

Venture Arena: Eventet där vi matchar dig med startups

Ditt nya karriärsäventyr börjar här! Nu kan du som är intresserad av att ta uppdrag i en deeptech-startup delta på...

Devlin2023 by Responsive

DevLin är östra Götalands största och enda konferens för dig i utvecklingsorganisationen och har bedrivits årligen sedan 2011. Konferensen fokuserar...